Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės vaikams

Jau Strados niekad neperku schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tik Vegateksos ir Skinijos. Kokia kaina, tokia ir kokybe...Del dydziu, Skinijos yra 110-116, o po to tik 122-128cm.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 02 05, 11:47)
tai kad nebuna tokio dydzio  g.gif
eina 98-104; 110-116; 122-128

QUOTE(Pelene @ 2013 02 05, 14:39)
Jau Strados niekad neperku  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Tik Vegateksos ir Skinijos. Kokia kaina, tokia ir kokybe...Del dydziu, Skinijos yra 110-116, o po to tik 122-128cm.

problematiška,kai reikia 110 cm ūgiui.Strados 110-116 po skalbimo gerokai sutrumpėja.O 122-128cm jau gerokai per ilgos iš pažiūros.Beje,pastebėjau,kad nuolaidas taikė ir akcijinėms strada kojinėms.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri pasufleruotu kur perkate Wola pėdkelnes? Man jos super kokybės smile.gif
Seniau esu pirkusi Jysk ir Maxima, bet dabar neberandu aš ten schmoll.gif Interneto platybėse randu tik frotines, o man reikia plonu ...
Iš anksto dėkui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 07 vasario 2013 - 11:11
QUOTE(Latte @ 2013 02 07, 12:02)
Sveikos,
gal kuri pasufleruotu kur perkate Wola pėdkelnes? Man jos super kokybės smile.gif
Seniau esu pirkusi Jysk ir Maxima, bet dabar neberandu aš ten  schmoll.gif Interneto platybėse randu tik frotines, o man reikia plonu ...
Iš anksto dėkui ax.gif

Esu pirkusi Vaikutyje, esu mačiusi Baby city ir Kotrynoje 4u.gif Internetinėse parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 02 07, 11:15)
Esu pirkusi Vaikutyje, esu mačiusi Baby city ir Kotrynoje  4u.gif Internetinėse parduotuvėse  mirksiukas.gif

Vat vaikų parduotuvėse ir nežiūrėjau blush2.gif Internetinėse tik frotines randu, o man jau pavasariui reik smile.gif
Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2013 02 07, 12:20)
Vat vaikų parduotuvėse ir nežiūrėjau blush2.gif Internetinėse tik frotines randu, o man jau pavasariui reik smile.gif
Dėkui smile.gif

http://www.praktiska...pedkelnes/kids/

http://www.praktiska...edkelnes/nuvki/
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 02 07, 11:42)

Dėkui smile.gif Viską radau, bet man jos per didelės sad.gif O ir parduotuvėse tokios kainos apie 20 lt? blink.gif Nes aš jas pirkau daug pigiau (aišku prieš kelis metus) blush2.gif Tada pasiliksiu ties turkiškomis - kokybe fantastiška ir kaina padoresnė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2013 02 07, 12:49)
Dėkui smile.gif Viską radau, bet man jos per didelės sad.gif O ir parduotuvėse tokios kainos apie 20 lt? blink.gif Nes aš jas pirkau daug pigiau (aišku prieš kelis metus) blush2.gif Tada pasiliksiu ties turkiškomis - kokybe fantastiška ir kaina padoresnė cool.gif

Taip, brangios jos doh.gif Bet Maximose kartais būdavo labai geromis kainomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 02 07, 11:53)
Taip, brangios jos  doh.gif Bet Maximose kartais būdavo labai geromis kainomis  4u.gif

Va būtent smile.gif Bet aš Maximoje išvis neberandu jų, nes kai būna -40 proc tada neblogai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2013 02 07, 13:14)
Va būtent smile.gif Bet aš Maximoje išvis neberandu jų, nes kai būna -40 proc tada neblogai būtų bigsmile.gif

Prieš pora metų pirkau maximoje frotines pėdkelnes dabar nesu mačiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 02 04, 23:49)
o ne tą dydį supakuoti galima?  blink.gif (čia klausimas ne jums)

o pasikeisti dydį galima?  g.gif juk ne pirkėjo kaltė, ar pirkėjas turi viską atidžiai išuostyti? kur neteisybė LT  schmoll.gif

man neleido mūsų maximoje, sako kievienų pėdkelnių kodai skiriasi, nesvarbu nei dydis nei modelis, dabar pasimokiau visada išpakuoju, nes prideda visiškai kitų dydžių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 02 04, 18:26)
strada pedkelniu nebeperku. nusipirkau su nuolaida aciu geriau pridesiu kelis litus ir skinijos ar vegateksos nusipirksiu

user posted image

kazkaip neturiu mados ispakuoti ir tikrinti tai emiau nepakuotas bet kad toks skirtumas butu tai keista doh.gif  doh.gif  doh.gif

man tas pats buvo, dabar visada išpakuoju, tegu sako ką nori priėjusios, nes gražinti neleidžia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma099: 12 kovo 2013 - 10:32
nuo antradienio maximoje vėl visom pėdkelnėm 40 proc. nuolaida smile.gif , bet kad nebežinau pas mus Vilniuje pvz. Skinijos tokios kainos, kad dar su nuolaida brangoka. Be nuolaidos 98-104 dydis apie 17 lt su raštais.
Norėčiau ir vienspalvių bet kažkaip neberandu jau Skinijos, dar rudenį pirkau buvo, tai jos ir pigesnės kažkiek ir kokybiškesnės man, siuliukai neišsitraukia, kaip iš su raštais, nors bėda, kad manoji panelė tik su paveikslikais nori dėtis. doh.gif
Atsakyti