Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės vaikams

http://www.vegateksa.lt/lt/kontaktai/

Tik įdomu, ar ten pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 03 22, 02:43)
Kiek pirkau Vegateksos pėdkelnių,tiek pagal dydį buvo žiauriai per didelės.Dabar dukrytei 9 mėnesiai,o pėdkelnes nešioja 56-62 cm ūgiui.Ir tai su atsarga biggrin.gif Manau drąsiai tiks iki metukų ax.gif Dabar jos ūgis 73 cm smile.gif

Vegateksos pedkelniu kiek esam pirke, tai tikrai nera labai didintos. Kiek mes pagal ugi pirkom, tai mums atitiko dydi.
Atsakyti
O man vegateksos turbut dar ir nuo pirkimo metu priklausė. Pernai pirktos kur buvo likę geros ir dar uzteks kuriam laikui, tokios pat šiemet pirktos jau mazos. g.gif
Atsakyti
kur rast pirkt juodu pedkelniu 98 dydzio ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 03 balandžio 2013 - 20:32
QUOTE(vilma099 @ 2013 03 20, 14:27)
o kiek Prismoje Vegatekso pėdkelnytės kainuoja didesniems na nuo 98,
seniai buvau net nežinau, bet kažkada girdėjau buvo ir nuolaidos, bet manau retai ten pasitaiko g.gif

pirkau kaip buvo nuolaida pedkelnem 30ar 40 procentu , tai po 5-6 lt gavosi dydis 92, kitu 98 tai seip manau kainos 9-11 lt
Atsakyti
Aš pirkau Skinija, Vagateksa ir dar pabandžiau pernai rudenį Sterntaler g.gif
Nuomonė: sterntaler labai fainos, bet labai brangios biggrin.gif ( mums taip ir užteko vienų pėdučių žiemai, nes namie šilta tongue.gif ), vegatekos turėjau dar nuo praeito pavasario, man jos pasirodė labai jau tokios stiprios, gal norėtūsi kiek laisvesnių...bet ir tos ir tos pas mus mažesnės, nes pagal vaiko ūgį netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 08, 07:46)
Aš pirkau Skinija, Vagateksa ir dar pabandžiau pernai rudenį Sterntaler g.gif
Nuomonė: sterntaler labai fainos, bet labai brangios biggrin.gif ( mums taip ir užteko vienų pėdučių žiemai, nes namie šilta tongue.gif ), vegatekos turėjau dar nuo praeito pavasario, man jos pasirodė labai jau tokios stiprios, gal norėtūsi kiek laisvesnių...bet ir tos ir tos pas mus mažesnės, nes pagal vaiko ūgį netinka g.gif

Mes ir nesiojam tik Sterntaler man jos superines thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena. Sakykite, gal kuri Kaune matet pirkti megztu rastuotu pedkelniu mergaitems?
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2013 04 03, 19:30)
kur rast pirkt juodu pedkelniu    98 dydzio ?

As zaroj pirkau, bet ziemos kolekcijoj. Bet gal ir dabar butu g.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kur LT (Kaune ar Vilniuje) pigiausiai galima butu Vegateksos ar Next pedkelniu rasti? ax.gif

Man 15 Lt - brangoka blush2.gif na, bet kitos (pvz Skinijos) uz pilna kaina irgi panasiai, bet .....

Na, reikia Vegateksa arba Next pigiau ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kaip nusiviliau next pėdkelnėmis, sakau parašysiu verysad.gif
tai jos dydį neatitinka, kai kurios žiauriai mažintos, arba jei pradžioje geros tai po kelių skalbimų susitraukia, tikrai kokybė nėra superinė ir raštuotų siuliukai iškart pasitampė, o pirkau specialiai ir vienspalves, tai užpakaliukas žiūriu jau šviečiasi, medžiagytė skysta pasidarė.
Tai kol kas manau vegatekso ir melton geriausios, nors rudenį bandysiu dar hm ir m&s,
sako hm brangokos, bet vertos savo pinigų
Atsakyti
Rimi yra latvių gamybos pėdkelnių ir kojinių http://www.werispezi...-08-17-10-10-02

Gal kas jau išbandėte? Ar geros tos pėdkelnės? Dabar Rimi kaip tik 40 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti