Perku Maximoj, bet jos tik keliem kartam.
Ar mano vaikas jų nešioti nemoka, ar jos nekokybiškos, bet tragedija.
Reiks Lindex'e pasižiūrėti

geriausios pėdkelnės - estiškos. Važiavom į svečius pas gimines, nupirkau vaikams. Kokybiškos, gražios. aišku, brangios, bet vertos savo kainos. Kai jie važiavo į svečius, užsiprašėm "lauktuvių". Dabar planuoju pervest pinigėlius ir prašyt, kad atsiųstų. Nes kiek perku čia, tai po pirmo plovimo šakės būna, keliai greitai prasinešioja, tuoj persišviečia. Net pastebėjau, kad tos pačios Skinijos pėdkelnės yra labai suprastėjusios. Turiu vyresnėlio išaugtas, mažajam palikau. Paskui pirkau ir naujų mažesniam, tai naujosios mažiau devėtos nusidėvėjo greičiau ir atrodo blogiau nei senosios

Isila, o kokios firmos tos pėdkelnės?
QUOTE(Viliausmama @ 2011 11 25, 19:43)
kazkas pamoke mane skalbti isverstas i kita puse-gal tai irgi yra pliusas,kad netektu nusivilt.
as visiems rekomendoju kad skalbti reikia isverstas i kita puse, nesvarbu ar tai pigios ar brangios pedkelnes butu

QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 27, 16:56)
Tik kai turiu labai daug pedkelniu, tai nespejame sunesioti. Uzdetos po kelis kartus. Vegateksa ir Skinija man pagal kokybe vienodos. Siaip Melton Lietuvoje skiriasi nuo Melton Danijoje
Man drauge is Danijos atidave dukreles pedkelnytes. Tai jos beveik kaip naujos. Nusipirkau musu Melton. tai kokybe truputuka kitokia. Nesakyciau, kad prasta, bet ne tokia gera, kaip Danisku. Musu verslininkai kaip visada savo saliai siuva pagal vienus standartus, o eksportui pagal kitus 

O kaip jums mamytes turkiskos pedkelnes ? man tai labai labai

o viena mamyte tik jos ir perka, labai gyre, nes sako kad izdziovinus dziovykleje jiems nieko nesidaro

pvz. tokie spalvingi ir su atsikisimais, yra ir berniukisku graziu

Man patinka turkiškos pėdkelnės
Tik kažkaip didesnių dydžių nebėra švelnesnių spalvų, daug ryškių motyvų

QUOTE(Pingvinukas @ 2011 12 08, 21:29)
Man patinka turkiškos pėdkelnės
Tik kažkaip didesnių dydžių nebėra švelnesnių spalvų, daug ryškių motyvų 

buna ir svelnesniu ir nelabai primargintu, su kokiu vienu piesinuku, ar ispaustos gelytes
pvz. tokios:

Buvau Vegateksos gerbeja, bet dabar jau nusivyliau kokybe
Pries pora metu tikrai buvo geresnes, pirkausi pries pora men, nemaza kieki, ir dar draugems rekomendavau, bet teko nusivilti
Viensplaves, tai dar ok
, bet su paveiksliukais
pirmas skalbimas, ir siulai islindo (ten, kur paveiksliukai).
Nexto irgi nieko gero, dar ir kaina tokia
nebent akcijos metu suzvejoti, tai dar dar

Pries pora metu tikrai buvo geresnes, pirkausi pries pora men, nemaza kieki, ir dar draugems rekomendavau, bet teko nusivilti

Viensplaves, tai dar ok

Nexto irgi nieko gero, dar ir kaina tokia

kiek esam pirke MXIMOJE tas siltas ir dar nukainuotas tai niekada nenusivylem
o siaip esu pirkusi dukrai is Skinijos, naudojuos proga kai buna akcijos
va dabar paziurejau tai tris beturim pedkelnes, visas labai greitai isaugo. reiks papildyti

o siaip esu pirkusi dukrai is Skinijos, naudojuos proga kai buna akcijos
va dabar paziurejau tai tris beturim pedkelnes, visas labai greitai isaugo. reiks papildyti