Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės vaikams

O kur buna pirkti tu turkisku pedkelniu?
Papildyta:
JAu radau smile.gif bet uz pedkelnes 18 Lt moketi mano kisenei per brangu smile.gif

teks tenkintis vegateksos pedkelnemis biggrin.gif dbr yra labai grazios raudonos su drugeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2011 12 17, 17:40)
Papildyta:
JAu radau smile.gif  bet uz pedkelnes 18 Lt moketi mano kisenei per brangu smile.gif

teks tenkintis vegateksos pedkelnemis biggrin.gif  dbr yra labai grazios raudonos su drugeliais wub.gif

gariunuose pirkom uz 12
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2011 12 18, 11:13)
gariunuose pirkom uz 12

Ir dar pigiau jų galima rasti Gariūnuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sals@ @ 2011 12 17, 17:40)
Papildyta:
JAu radau smile.gif  bet uz pedkelnes 18 Lt moketi mano kisenei per brangu smile.gif

teks tenkintis vegateksos pedkelnemis biggrin.gif  dbr yra labai grazios raudonos su drugeliais wub.gif

geriau nupirkti vienas brangias pedkelnytes , nei tris sss pigiu smile.gif o paskui i pigias net neziuresite, kai matysite kad vaikas laimingas tavrkingas ir graziai atrodantis bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 12 19, 23:07)
Ir dar pigiau jų galima rasti Gariūnuose  4u.gif

Gariunuose buna ir padirbtu turkisku pedkelniu, delto ir pigiai galima rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2011 12 11, 18:49)
GEORGE labai patiko  4u.gif

Man irgi jos labai geros, pirkau komplektukus pedkelnes+suknyte, galvojau pedkelnes greit susideves, bet puikiai laiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

prasau patrarimo apie: http://www.assorti.l...erniukams-ra-18

Ar verta pirkti? Kainuoja nemazai, ar kokybe verta siu pinigu? O gal ju galima kur pigiau Vilniuje nusupirkti? Aciu!
Atsakyti
Vakar buvau Skinijos parduotuvėje, pamačiau vilnones pėdkelnes vaikams (vilnos virš 70 proc.). Kaina virš 30 lt. Įdomu kaip dėvisi 4u.gif Gal jau yra nuomonių apie jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2011 12 11, 18:49)
GEORGE labai patiko  4u.gif

ar neapsibumbuluoja? g.gif
Atsakyti
As is Vegatekso perku, kol kas kokybe nenusivyliau
Atsakyti
Kam patinka MELTON pėdkelnės ir puskojinės, tai jų galima nusipirkti DRESS & Go parduotuvėse Vilniuje (Universalinėje parduotuvėje, 2 aukšte ir PC BIG'e 2 aukšte). O jų gamintojas ne tik LT, bet ir LV. Ir dar kai kurios šalys. Bet vis tiek kokybė man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Pirkdavau Skinijos,bet paskutiniu metu nebepatinka nei pedkelnes ,nei kojines,nes labai susitraukia.
Viena konsultante sake,kad jas reikia plauti ne aukstesneje kaip 30 laipsniu temperaturoje,kitaip susitraukia.
Atsakyti
Gal parekomenduotumėte kur pirkti geras (kad nesibumbuliuoja) ir gražias (su paveiksliuku) berniukui 4 m. ūgis 105, tai tikriausiai 104-110 reiktų g.gif . Dėkinga.
Atsakyti