Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(mama_x2 @ 2011 10 19, 18:17)
klystat. Biuleteni duoda. Abu nestumus biuleteni turejau po puse nestumo. Aisku ir liga turiu, kuri labai suaktyvejo ir dirbt negalejau. Komplikuota migrena turiu...

o as ka parasiau!? taigi ir parasiau,kad jei rimta lyga kokia yra,tada duoda biliuteni ilgam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 spalio 2011 - 17:48
Sveikos mamytės,norėčiau jūsu paklausti. Aš pradėsiu dirbti lapkričio 2. Kiek man reikėtų išdirbti,kad jau galėčiau pastoti ir paskui galėčiau ramiai sau laukti išėjimo i dekretą,kad gaučiau tą motinystės pašalpą?
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2011 10 19, 19:05)
Sveikos mamytės,norėčiau jūsu paklausti. Aš pradėsiu dirbti lapkričio 2. Kiek man reikėtų išdirbti,kad jau galėčiau pastoti ir paskui galėčiau ramiai sau laukti išėjimo i dekretą,kad gaučiau tą motinystės pašalpą?

13 men,nes vienas menuo iki dekreto nesiskaiciuoja,nebent per paskutinius 2 metus turit kazkiek stazo.
Atsakyti
Per paskutinius du metus esu dirbusi apie du mėnesius. doh.gif O dar pagalvojau,kad va padirbu kokius 5-6 mėn tada jau galima bandyti pastoti ir į dekretą išeini jau pradirbus metus,vadinasi blogai galvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2011 10 19, 19:38)
Per paskutinius du metus esu dirbusi apie du mėnesius.  doh.gif  O dar pagalvojau,kad va padirbu kokius 5-6 mėn tada jau galima bandyti pastoti ir į dekretą išeini jau pradirbus metus,vadinasi blogai galvojau  doh.gif

Gerai galvojot. Turi susidaryti 12 mėnesių stažas iki išėjimo į dekretą, ne iki pastojimo. Taigi pastoti galit jau pusmetį išdirbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 19 spalio 2011 - 18:42
QUOTE(Belesa @ 2011 10 19, 19:38)
Per paskutinius du metus esu dirbusi apie du mėnesius.  doh.gif  O dar pagalvojau,kad va padirbu kokius 5-6 mėn tada jau galima bandyti pastoti ir į dekretą išeini jau pradirbus metus,vadinasi blogai galvojau  doh.gif

taigi viska gerai galvojat,reikia tureti 12 men iki dekreto pradzios o ne iki pastojimo. smile.gif
Atsakyti
Oi kaip ačiū jums labai clap.gif Nes galvojau pirma turi atidirbti metus ir tik paskui galvoti apie pastojimą. Nes vieni sako vienaip,kiti kitaip,o sodros puslapį visiškai nieko nesuprantu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2011 10 19, 20:08)
Oi kaip ačiū jums labai  clap.gif  Nes galvojau pirma turi atidirbti metus ir tik paskui galvoti apie pastojimą. Nes vieni sako vienaip,kiti kitaip,o sodros puslapį visiškai nieko nesuprantu. 4u.gif

o ko ten nesuprasti,ten gi viskas aiskiai parasyta kiek reikia stazo smile.gif
Atsakyti
Kad ten nelabai supratau,su drauge skaitem,tai abi supratom,kad pries pastojant jau turi buti atidirbus 12men.
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2011 10 19, 21:53)
Kad ten nelabai supratau,su drauge skaitem,tai abi supratom,kad pries pastojant jau turi buti atidirbus 12men.

bet kad ten neparasyta taip biggrin.gif
Atsakyti

nebent pries dekreta isidarbinsit,tada gausit.Na o atostogas paimti,nemanau kad jus 4 menesius esat sukaupusi,be to ir biliuteni ant tiek menesiu nemanau kad duotu,nebent tikrai rimta lyga yra.Galit paimti neisnauduotu atostogu kiek turit,o paskui i neapmokamas eiti.
[/quote]

o kodel 4 men,juk jei man gimdyti apie 2012 06 26,tai dekretines bus 2012 04 17,o pirmojo VPA baigiasi 2012 03 07.Tai man lieka kaip ir apie 41 diena,o ne 4 men?Ar netaip ascia skaiciuoju?
Atsakyti
[quote=lycka,2011 10 19, 22:40]
nebent pries dekreta isidarbinsit,tada gausit.Na o atostogas paimti,nemanau kad jus 4 menesius esat sukaupusi,be to ir biliuteni ant tiek menesiu nemanau kad duotu,nebent tikrai rimta lyga yra.Galit paimti neisnauduotu atostogu kiek turit,o paskui i neapmokamas eiti.
[/quote]
o kodel 4 men,juk jei man gimdyti apie 2012 06 26,tai dekretines bus 2012 04 17,o pirmojo VPA baigiasi 2012 03 07.Tai man lieka kaip ir apie 41 diena,o ne 4 men?Ar netaip ascia skaiciuoju?
[/quote]
taip,cia as nepastebejau kad paraset gimdyti 06,perskaiciau kazkaip kad i dekreta 06 4u.gif tai tada paimkit atostogas ir viskas.
Atsakyti