Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 22, 16:48)
Jei VPA prasides rugsejo menesi,tai ja skaiciuios is 2011.08.01-2012.07.31 laikotarpio.reikejo nenutraukinet,tada galetumete rinktis.

Ot velnias 4 dienu trus doh.gif Cia tai susimovus busiu doh.gif O tuo laiotarpiu kai nedirbsiu bet busiu nestumo ir gimdymo atostogose ir uz jas gausiu tas didesnes pajamas, tai tos pajamos ir saiciuosis i ta 12 men laiotarpi ai bus vedamas vidurkis? Eisiu tada papildomo darbo iesot, nes dirbu ne pilnu etatu.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 11 22, 17:01)
Ot velnias 4 dienu trus  doh.gif Cia tai susimovus busiu  doh.gif O tuo laiotarpiu kai nedirbsiu bet busiu nestumo ir gimdymo atostogose ir uz jas gausiu tas didesnes pajamas, tai tos pajamos ir saiciuosis i ta 12 men laiotarpi ai bus vedamas vidurkis? Eisiu tada papildomo darbo iesot, nes dirbu ne pilnu etatu.

ieis kazkiek is NGA,bet vistiek ziures vidurki.
Papildyta:
QUOTE(Jelenux:) @ 2011 11 22, 16:50)
Sveikos  4u.gif  nezinau ar cia klausiu,bet gal kuri zinos mano atsakyma  doh.gif  lapkricio 2 d.isejau i dekreta,taciau darbdavys reikalauja savo noru iseiti is darbo  g.gif  nu ten tokia situacija pas mus visada komplikuota buvo... sakyk jei patenkinsiu ju nora ar gausiu tuos 2metus is sodros?ar niekas nepasikeistu?

o kam jums tenkinti ju nora,jus isejusi i dekreta,paskui iseisit i VPA,o paskui jau galesit ir iseiti is darbo.
Atsakyti
Turiu ir as klausima.I dekreta tureciau iseiti tik kova (t.y. bus 30 savaiciu) o ar galima i ji iseiti anksciau? bet jei iseiciau anksciau pinigeliu turbut negauciau?o jei iseiciau anksciau ar VPA vistiek gauciau du metus pinigelius ar kaip? Noriu kuo greiciau pabegti is darbo nes labai komplikuota situacija.
Atsakyti
QUOTE(Meja~ @ 2011 11 22, 18:22)
Turiu ir as klausima.I dekreta tureciau iseiti tik kova (t.y. bus 30 savaiciu) o ar galima i ji iseiti anksciau? bet jei iseiciau anksciau pinigeliu turbut negauciau?o jei iseiciau anksciau ar VPA vistiek gauciau du metus pinigelius ar kaip? Noriu kuo greiciau pabegti is darbo nes labai komplikuota situacija.

Anksciau i dekreta niekaip neisleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Meja~ @ 2011 11 22, 19:22)

Anksciau 28 sav isleidzia nebent pas jus komplikuotas nestumas,o taip tai tik 30 sav ir veliau.Paimkit apmokamas atostogas arba biliuteni iki dekreto.
Atsakyti
QUOTE(Meja~ @ 2011 11 22, 19:22)

O kodel negautumet?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 22, 14:30)
VPA jums gales skaiciuoti is pirmo vaiko DU tik tada jei i jos apskaiciavima ieis nors viena diena is buvusiu VPA.Todel ziurekit,jei ieina nors viena diena galesit rinktis kaip su pirmu vaiku,jei neieina-skaiciuos is 12 men vidurkio.

Įdomiai kažkaip su tais apskaičiavimais... mano pirmo vaiko VPA baigėsi 2009 08 mėn, o išeinant su antruoju š. m. spalį leido rinktis palankesnį vidurkį, t. y. paskaičiavo pinigėlius pagal DU, kurį gavau prieš išeinant VPA su pirmu vaiku
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2011 11 23, 11:50)
Įdomiai kažkaip su tais apskaičiavimais... mano pirmo vaiko VPA baigėsi 2009 08 mėn, o išeinant su antruoju š. m. spalį leido rinktis palankesnį vidurkį, t. y. paskaičiavo pinigėlius pagal DU, kurį gavau prieš išeinant VPA su pirmu vaiku

tai su antru vaiku buvot VPA iki 2 metu,kai jie baigesi ejot dirbti?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 23, 11:49)
tai su antru vaiku buvot VPA iki 2 metu,kai jie baigesi ejot dirbti?

darbe buvau parašiusi prašymą iki 3, bet grįžau į darbą kai vaikui buvo 2 m ir 4 mėn
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2011 11 23, 13:01)
darbe buvau parašiusi prašymą iki 3, bet grįžau į darbą kai vaikui buvo 2 m ir 4 mėn

tai gal del to ir skaiciavo palankesni varianta,nes sodroj tai pazymeta buvot kad iki 3 metu.Nes kitaip neskaiciuotu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 23, 12:06)
tai gal del to ir skaiciavo palankesni varianta,nes sodroj tai pazymeta buvot kad iki 3 metu.Nes kitaip neskaiciuotu. smile.gif

bet į paskutinius 12 mėn nepatenka nei viena diena iš buvusių VPA. nes mano vaikui dabar 4,5 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2011 11 23, 13:32)
bet į paskutinius 12 mėn nepatenka nei viena diena iš buvusių VPA. nes mano vaikui dabar 4,5 metų smile.gif

tada jums pasiseke mirksiukas.gif papuolet pas gera tarpininke,kuri uzdare akis i tai smile.gif
Atsakyti