Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 27, 09:53)
Zanku-del ko taip susidomejai? Gal paskaitei kitose temose kad pyrma lele labai anksti pasigimdziau ? Man 21 blush2.gif
Majaj-laukiam laukiam,o kur matuoji tempa pazasty ar makstyje? Del Nd Tai tycia ju nedarysiu,kaip gausis taip  tongue.gif

Oho. Aš maniau tamsta vyresnė tikrai 4u.gif kad anksti pasigimdei, tai čia nieko blogo, vaikučiui tik geriau jauna mama smile.gif

Aš matuojuosi pažastyje, nes BT nematuoju, ir šeip tempa matuoju vakare, kai jaučiu nuovargį.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 27, 08:55)
Oho. Aš maniau tamsta vyresnė tikrai  4u.gif  kad anksti pasigimdei, tai čia nieko blogo, vaikučiui tik geriau jauna mama smile.gif

Aš matuojuosi pažastyje, nes BT nematuoju, ir šeip tempa matuoju vakare, kai jaučiu nuovargį.

Na tai gal rimtai tada kazkas bus ax.gif Nes dazniausiai nestuke.gif Buna pakilusi temp.
Na gana anksti gyvenimo buvau apdovanota rolleyes.gif (tarp kitko mano tevams buvo po 16 m,kaip pasigimde mano sese) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 27 spalio 2011 - 09:13
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 27, 10:10)
Na tai gal rimtai tada kazkas bus ax.gif  Nes dazniausiai  nestuke.gif  Buna pakilusi temp.
Na gana anksti gyvenimo buvau apdovanota  rolleyes.gif (tarp kitko mano tevams buvo po 16 m,kaip pasigimde mano sese)  bigsmile.gif

Aj kuo toliau tuo labiau panašu, kad koks lengvas virusiukas, bet aš prieš 2-3 sav prasirgau stipriu virusiuku, tai nenoriu tikėt, kad ėmiau ir vėl susirgau doh.gif

Šeip pastebiu, kad dukros dažnai paseka mamų pavyzdžiu smile.gif Gimdo panašiu metu, kaip mamos, nors aš tai jau vėluoju su savo metais ir savo mamos gimdymo metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 27, 09:17)
Aj kuo toliau tuo labiau panašu, kad koks lengvas virusiukas, bet aš prieš 2-3 sav prasirgau stipriu virusiuku, tai nenoriu tikėt, kad ėmiau ir vėl susirgau  doh.gif

Šeip pastebiu, kad dukros dažnai paseka mamų pavyzdžiu smile.gif Gimdo panašiu metu, kaip mamos, nors aš tai jau vėluoju su savo metais ir savo mamos gimdymo metais  biggrin.gif

Na panasiai cia ir gavosi man ,tik kad mums lengviau buvo,as galejau mokslus baigti,vyras dyrbantis buvo ir vyresnis...O tevams tai ka abudu nebaige mokslu buvo,cia vaikelis,gyveno pas tevus,bet kaip as sakau nera to blogo kas neiseitu i gera,tevas tai kaip ir visi dazniausiai vyrai ,mokslu kratosi,mama tai pasibaige vidurine kaip as gimiau,ir dar iki pat sioliai mokosi(ir dar artimiausius du metus mokysis ),o jau dvieju anuku mociute yra,ir dar viena dukryte turi 6 metuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 27 spalio 2011 - 09:26
labutis visoms 4u.gif

niu ir pleputės čia jūs lotuliukas.gif

o aš savo organizmo visai nebesuprantu doh.gif stebėjau O su testais ir testukai II parodė 20-21 ciklo dieną tik, tai buvo sekmadienį-pirmadienį verysad.gif nors kai pavasarį pastojau, tai II O testai parodė tik kažkur irgi 19-20 ciklo dieną... g.gif
temperatūros nematavau, nes šį ciklą nusprendėm kaip ir nesisaugot, bet ir nesistengti dar per daugiausia blush2.gif ax.gif vakar O testai antrą juostelę jau vos vos ryškią rodė, tačiau šonus tempia, pilvas kaip būgnas išsipūtęs, visa vos judu ir tik apie miegą svajoju doh.gif o seilės burnoje tai doh.gif negi gali taip ilgai ovuliaciniai simptomai išsilaikyt g.gif
Atsakyti
Mano organizmas ir taip nebuvo susireguliaves, bet po skrydziu visai prastai-teplioti pradejo, pilvo apacia maudzia... o ovuliacijos dar neziurejau...kosmaras kazkoks...
Atsakyti
Žodžiu, jaučiu pasigavau bacilą, Juačiuosi ne kaip, eisiu namo iš darbo, ir sirgsiu lovoj, jaučiu temperatūros turiu, nosis truputi užkimšta. verysad.gif bijau, kad nieko nebus gavęsi šį mėnesį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 10 27, 11:04)
labutis visoms  4u.gif

niu ir pleputės čia jūs  lotuliukas.gif

o aš savo organizmo visai nebesuprantu  doh.gif stebėjau O su testais ir testukai II parodė 20-21 ciklo dieną tik, tai buvo sekmadienį-pirmadienį  verysad.gif nors kai pavasarį pastojau, tai II O testai parodė tik kažkur irgi 19-20 ciklo dieną...  g.gif
temperatūros nematavau, nes šį ciklą nusprendėm kaip ir nesisaugot, bet ir nesistengti dar per daugiausia  blush2.gif  ax.gif vakar O testai antrą juostelę jau vos vos ryškią rodė, tačiau šonus tempia, pilvas kaip būgnas išsipūtęs, visa vos judu ir tik apie miegą svajoju  doh.gif o seilės burnoje tai  doh.gif negi gali taip ilgai ovuliaciniai simptomai išsilaikyt  g.gif

kelinta cd dabar? nes rašo kad O įvyksta bene per ateinančias 48 val po teigiamo OT , bet gal tai ne visada taisyklė.... Gal tai prireikė daugiau tų valandų g.gif

Majaj, sveik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 27 spalio 2011 - 11:23
QUOTE(fishke @ 2011 10 27, 12:22)
kelinta cd dabar? nes rašo kad O įvyksta bene per ateinančias 48 val po teigiamo OT , bet gal tai ne visada taisyklė.... Gal tai prireikė daugiau tų valandų  g.gif

Majaj, sveik  4u.gif

Ant mano naudojamų testukų rašo kad ov turėtų įvykti nuo 24 iki 48 valandų. Greičiausiai ir nuo testų jautrumo tas laikas priklauso ir nuo organizmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 27, 11:46)
Ant mano naudojamų testukų rašo kad ov turėtų įvykti nuo 24 iki 48 valandų. Greičiausiai ir nuo testų jautrumo tas laikas priklauso ir nuo organizmo  g.gif

Va kaip ydomiai o pas mane raso nuo 16 -48 valandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 27, 12:22)
kelinta cd dabar? nes rašo kad O įvyksta bene per ateinančias 48 val po teigiamo OT , bet gal tai ne visada taisyklė.... Gal tai prireikė daugiau tų valandų  g.gif

Majaj, sveik  4u.gif

dabar jau 25 ciklo diena... tik4kimės, kad tai vėlesnės O požymiai, nes prisigalvojau vėl visokių nesąmonių doh.gif baisu, kad kai imsimės rimtų ND išlįs dar kas nors su sveikata doh.gif

o vakar kilo kvaila mintis, kad gal čia kitokia priežastis blush2.gif doh.gif bet nelabai įmanoma, nes gi nebūna taip greit tų požymių blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 27, 08:53)
Zanku-del ko taip susidomejai? Gal paskaitei kitose temose kad pyrma lele labai anksti pasigimdziau ?

Aha blush2.gif bet ir supratlyva tu mirksiukas.gif Kas del metu tai ne visos ir 40 metu pasiruose mamom but o ir nelabai jomis buna,o kitos ziurek ir 16 metu puikiausios nuostabios tikros mamos.Nemetai cia lemia mamiskuma( o kaip issireiskiau biggrin.gif )
QUOTE(inezzza @ 2011 10 27, 12:14)

o vakar kilo kvaila mintis, kad gal čia kitokia priežastis  blush2.gif  doh.gif bet nelabai įmanoma, nes gi nebūna taip greit tų požymių  blush2.gif  g.gif

Oi visko gyvenime buna...oi visko smile.gif

Skaitydama masciau va ta pasakysiu,o va cia ta pasakysiu,kai pradejau rasyt pamirsau doh.gif na ka darysi...senatve smile.gif O man siandien mmmm 3 diena,bet to didziulio kraujavimo taip ir nebuvo.Kuo zinoma dziaugiuosi.Sakyciau buvo kuo normaliausios mmm....Dar karta darau isvada kad pas mane tie reikalai labai sauniai susitvarke.Ir gimdos gleivine labai gero storio ir mmm normalios ir laiku.Tai si men dar ND nedarysiu,sulauksiu mm uztvirtinimui,na ir tada jau manau bandysim....tsakant kaledine dovana darysim smile.gif
Atsakyti