Požymių neviju, bet dabar lauksiu, Hellowyno proga gal sužinosiu tiesą
Orchiduke, man atrodo krūtinė man stipriai papilnėjo ir pajautrėjo truputi vėliau nei nelaukiant mm. Po savaitės dviejų. Tad ir sakau, kad nepamenu kada turėtų imti tinti papuliai
Labas rytas.
As irgi siandien atsisakiau eit i darba,nes antra diena mmm,vakar buvo negausios,tai bijau kad siandien neplaukciau. Jau geriau namie ramiai pabusiu.
Na planuot tai mes iskart planuojam,tik kad Nd ta linkme nutarem atlikinet po 3 men.Tai jau menuo praejo,beliko tik 2 palaukt
Papildyta:
Majaj o kada tau turetu buti mmm?
As irgi siandien atsisakiau eit i darba,nes antra diena mmm,vakar buvo negausios,tai bijau kad siandien neplaukciau. Jau geriau namie ramiai pabusiu.
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 26, 09:07)
labukas pleputes
Zanku-tai jau pradesit planuoti?
Zanku-tai jau pradesit planuoti?
Na planuot tai mes iskart planuojam,tik kad Nd ta linkme nutarem atlikinet po 3 men.Tai jau menuo praejo,beliko tik 2 palaukt
Papildyta:
majaj-man pajautrejo tada kaip turejo jau praideti mmm
As ir laukiu to Hellowyno
Tkiuosi pradziuginsi mane NT II 
zanku-tikiuosi greitai tau prabegs tie 2 menesiai,pagal viska as irgi tureciau ju laukti,bet abejoju ar as lauksiu
,dar neaisku ar taip greit pastosiu
zanku-tikiuosi greitai tau prabegs tie 2 menesiai,pagal viska as irgi tureciau ju laukti,bet abejoju ar as lauksiu
QUOTE(Zanku @ 2011 10 26, 10:26)
Labas rytas.
Papildyta:
Papildyta:
11.03
Papildyta:
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 26, 10:30)
majaj-man pajautrejo tada kaip turejo jau praideti mmm
Tkiuosi pradziuginsi mane NT II 
Gimtadienio proga nori dovanų?
QUOTE(Majaj @ 2011 10 26, 09:32)
Tai zinoma
Majaj oi tai anksti dar NT daryt...vadinasi dar tikrai laukiame.Gal jau sakius ir ne karta,bet as kazkaip neuzfiksavau,po kiek laiko po persileidimo jus bandet jau rimtus ND daryt?
Orchideja tu turi omeny kad ND darysi jau dabar? Nelauksi taip vadinamo organizmo atsigavimo?
Orchideja tu turi omeny kad ND darysi jau dabar? Nelauksi taip vadinamo organizmo atsigavimo?
QUOTE(Zanku @ 2011 10 26, 11:18)
Majaj oi tai anksti dar NT daryt...vadinasi dar tikrai laukiame.Gal jau sakius ir ne karta,bet as kazkaip neuzfiksavau,po kiek laiko po persileidimo jus bandet jau rimtus ND daryt?
Tas organizmo atsigavvimas yra tik gydytojų nuomonė. Mes darom iš karto po pirmųjų mmm. Aplink mane yra 2 merginos pastojusios po persileidimo po pirmuju mm, viena po abrazijos
As irgi zinau kas pastoje po persileidimo ir sekmingai laukiasi arba jau ir pasigimde.Na as dabar galvoju pas mane tikrai viskas ok,gimdos gleivine labai gero storio,bei ciklas neissiderino,gal ir man bandyt iskart
O gal as dar emociskai tam nepasiruosus,nes labai noriu,bet labai bijau
Visos tos persileidimo emocijos tooookios sviezios dar....
QUOTE(Zanku @ 2011 10 26, 11:29)
As irgi zinau kas pastoje po persileidimo ir sekmingai laukiasi arba jau ir pasigimde.Na as dabar galvoju pas mane tikrai viskas ok,gimdos gleivine labai gero storio,bei ciklas neissiderino,gal ir man bandyt iskart
O gal as dar emociskai tam nepasiruosus,nes labai noriu,bet labai bijau
Visos tos persileidimo emocijos tooookios sviezios dar....
Dėl baimės, tai mano artima draugė kuri nesenei pagimdė, po persileidimo pasakė - baime pasibaige po 32 savaičių. Iš pradžių bijojo, kad nepradėtų kraujuoti, vėliau, kad nenustotų judėti leliukas, ir taip toliau. Baimė - visų mūsų palydovė bus bet kokiu atveju, nesvarbu planuosit dabar, ar vėliau. Aš labai noriu, nes jau ir pati ne jaunyn, ir šeip aš vaikučių dar nė vieno neturiu, o jau noriu metai laiko, dėl to nenoriu laukti, kad ir kas bus, kol gerai fiziškai jaučiuosi - noriu daryti viską, kad sėkmingai
Del tu ND tai dar nezinau
Siaip man gyd.apie planavima tik tiek pasake kad palaukti pirmu menesiniu,ir tada,nieko nesake kad jai savaime isivale laukti 3 menesius
Siaip ji pamineju tuos 3 menesius tik po A
Majaj-susilauksit pirmo vaikelio tik labai norekit,norai pildosi
O del baimes,tai mane baime visa nestuma persekios,taip kaip ir su pirmu
Jugi visos pergyvena kaip maziukas,ar jis sveikas,kaip jis vystosi ir t.t cia tokia baime yra naturalu,ir jos sunkiai atsikratysi
Majaj-susilauksit pirmo vaikelio tik labai norekit,norai pildosi
O del baimes,tai mane baime visa nestuma persekios,taip kaip ir su pirmu
sveikos visos
grizau ir as is savo keliones. ziuriu prisnekejot nemazai.
Orchideja, labai grazi tema.
Majaj, linkiu, kad NT rodytu II bruksnelius
as buvau viena diena Montserrat vienuolyne. vaizdai nerealus... ten stovi Juodosios mergeles skulbtura, kurios galima paprasyti savo karsciausio noro... na paprasiau ir lauksiu stebuklo... sone buvo patalpa, kurioje zmones siunte kudikeliu nuotraukas, vestuvines sukneles-kas ko prase, tam tas issipilde... nors ir nesu gili katalike, bet tikiuosi, kad sikart kazkas virsuje isklausys mano maldas... lauksiu stebuklo...
Orchideja, labai grazi tema.
Majaj, linkiu, kad NT rodytu II bruksnelius
as buvau viena diena Montserrat vienuolyne. vaizdai nerealus... ten stovi Juodosios mergeles skulbtura, kurios galima paprasyti savo karsciausio noro... na paprasiau ir lauksiu stebuklo... sone buvo patalpa, kurioje zmones siunte kudikeliu nuotraukas, vestuvines sukneles-kas ko prase, tam tas issipilde... nors ir nesu gili katalike, bet tikiuosi, kad sikart kazkas virsuje isklausys mano maldas... lauksiu stebuklo...