Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Orchiduke, man atrodo krūtinė man stipriai papilnėjo ir pajautrėjo truputi vėliau nei nelaukiant mm. Po savaitės dviejų. Tad ir sakau, kad nepamenu kada turėtų imti tinti papuliai lotuliukas.gif
Požymių neviju, bet dabar lauksiu, Hellowyno proga gal sužinosiu tiesą ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,oho kaip temute juda i prieki sparciai.linkiu kad kuo greiciau issipildytu norai.Man snd laisva tai galvojau kad pasidarbuosiu po namus ,bet vakar vaziuojant i darba isdauziau prieki lempa,tikriausiai papuole koks akmenukas,tai snd reiks varyti i serviza.
Atsakyti
Labas rytas.
As irgi siandien atsisakiau eit i darba,nes antra diena mmm,vakar buvo negausios,tai bijau kad siandien neplaukciau. Jau geriau namie ramiai pabusiu.

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 26, 09:07)
labukas pleputes 4u.gif
Zanku-tai jau pradesit planuoti? blush2.gif

Na planuot tai mes iskart planuojam,tik kad Nd ta linkme nutarem atlikinet po 3 men.Tai jau menuo praejo,beliko tik 2 palaukt smile.gif
Papildyta:
Majaj o kada tau turetu buti mmm?
Atsakyti
majaj-man pajautrejo tada kaip turejo jau praideti mmm mirksiukas.gif
As ir laukiu to Hellowyno biggrin.gif Tkiuosi pradziuginsi mane NT II 4u.gif
zanku-tikiuosi greitai tau prabegs tie 2 menesiai,pagal viska as irgi tureciau ju laukti,bet abejoju ar as lauksiu ax.gif ,dar neaisku ar taip greit pastosiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 26 spalio 2011 - 09:31
QUOTE(Zanku @ 2011 10 26, 10:26)
Labas rytas.
As irgi siandien atsisakiau eit i darba,nes antra diena mmm,vakar buvo negausios,tai bijau kad siandien neplaukciau. Jau geriau namie ramiai pabusiu.
Na planuot tai mes iskart planuojam,tik kad Nd ta linkme nutarem atlikinet po 3 men.Tai jau menuo praejo,beliko tik 2 palaukt smile.gif
Papildyta:
Majaj o kada tau turetu buti mmm?

11.03 blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 26, 10:30)
majaj-man pajautrejo tada kaip turejo jau praideti mmm mirksiukas.gif
As ir laukiu to Hellowyno biggrin.gif  Tkiuosi pradziuginsi mane NT II 4u.gif

Gimtadienio proga nori dovanų? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 26 spalio 2011 - 09:33
QUOTE(Majaj @ 2011 10 26, 09:32)
11.03  blush2.gif
Papildyta:
Gimtadienio proga nori dovanų?  rolleyes.gif

Tai zinoma bigsmile.gif
Atsakyti
Majaj oi tai anksti dar NT daryt...vadinasi dar tikrai laukiame.Gal jau sakius ir ne karta,bet as kazkaip neuzfiksavau,po kiek laiko po persileidimo jus bandet jau rimtus ND daryt?
Orchideja tu turi omeny kad ND darysi jau dabar? Nelauksi taip vadinamo organizmo atsigavimo?
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 10 26, 11:18)
Majaj oi tai anksti dar NT daryt...vadinasi dar tikrai laukiame.Gal jau sakius ir ne karta,bet as kazkaip neuzfiksavau,po kiek laiko po persileidimo jus bandet jau rimtus ND daryt?
Orchideja tu turi omeny kad ND darysi jau dabar? Nelauksi taip vadinamo organizmo atsigavimo?

Tas organizmo atsigavvimas yra tik gydytojų nuomonė. Mes darom iš karto po pirmųjų mmm. Aplink mane yra 2 merginos pastojusios po persileidimo po pirmuju mm, viena po abrazijos smile.gif abi turiu dukriukus smile.gif tad atsigauti organizmui nereikia, viena gydytoja man pasake - atsigauti turi pati, emociškai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 26 spalio 2011 - 10:20
As irgi zinau kas pastoje po persileidimo ir sekmingai laukiasi arba jau ir pasigimde.Na as dabar galvoju pas mane tikrai viskas ok,gimdos gleivine labai gero storio,bei ciklas neissiderino,gal ir man bandyt iskart g.gif O gal as dar emociskai tam nepasiruosus,nes labai noriu,bet labai bijau doh.gif Visos tos persileidimo emocijos tooookios sviezios dar....
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 10 26, 11:29)
As irgi zinau kas pastoje po persileidimo ir sekmingai laukiasi arba jau ir pasigimde.Na as dabar galvoju pas mane tikrai viskas ok,gimdos gleivine labai gero storio,bei ciklas neissiderino,gal ir man bandyt iskart g.gif O gal as dar emociskai tam nepasiruosus,nes labai noriu,bet labai bijau doh.gif Visos tos persileidimo emocijos tooookios sviezios dar....

Dėl baimės, tai mano artima draugė kuri nesenei pagimdė, po persileidimo pasakė - baime pasibaige po 32 savaičių. Iš pradžių bijojo, kad nepradėtų kraujuoti, vėliau, kad nenustotų judėti leliukas, ir taip toliau. Baimė - visų mūsų palydovė bus bet kokiu atveju, nesvarbu planuosit dabar, ar vėliau. Aš labai noriu, nes jau ir pati ne jaunyn, ir šeip aš vaikučių dar nė vieno neturiu, o jau noriu metai laiko, dėl to nenoriu laukti, kad ir kas bus, kol gerai fiziškai jaučiuosi - noriu daryti viską, kad sėkmingai nestuke.gif
Atsakyti
Del tu ND tai dar nezinau blush2.gif Siaip man gyd.apie planavima tik tiek pasake kad palaukti pirmu menesiniu,ir tada,nieko nesake kad jai savaime isivale laukti 3 menesius smile.gif Siaip ji pamineju tuos 3 menesius tik po A cool.gif
Majaj-susilauksit pirmo vaikelio tik labai norekit,norai pildosi 4u.gif
O del baimes,tai mane baime visa nestuma persekios,taip kaip ir su pirmu nestuke.gif Jugi visos pergyvena kaip maziukas,ar jis sveikas,kaip jis vystosi ir t.t cia tokia baime yra naturalu,ir jos sunkiai atsikratysi unsure.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif grizau ir as is savo keliones. ziuriu prisnekejot nemazai.
Orchideja, labai grazi tema.
Majaj, linkiu, kad NT rodytu II bruksnelius
as buvau viena diena Montserrat vienuolyne. vaizdai nerealus... ten stovi Juodosios mergeles skulbtura, kurios galima paprasyti savo karsciausio noro... na paprasiau ir lauksiu stebuklo... sone buvo patalpa, kurioje zmones siunte kudikeliu nuotraukas, vestuvines sukneles-kas ko prase, tam tas issipilde... nors ir nesu gili katalike, bet tikiuosi, kad sikart kazkas virsuje isklausys mano maldas... lauksiu stebuklo...
Atsakyti