Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Laba vakara mergaites smile.gif
as siandien grizau su geromis naujienomis, jau atsistatineja ciklas... tikiuosi sausio menesi galesim vel planuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 16, 23:03)
Laba vakara mergaites smile.gif
as siandien grizau su geromis naujienomis, jau atsistatineja ciklas... tikiuosi sausio menesi galesim vel planuotis smile.gif

Labas, kaip šaunu smile.gif Sveik greitai ir stiprinkis organizmą į tą laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 16, 20:12)
Po A kraujavau apie savaitę bene, na iki 10 dienų .... Skaudėjo viskas, bėgo pienas ...

O ačiū kaip tik šito norėjau paklaust. Tik kaži jei natūraliai valosi irgi panašiai? Ryt eisiu echo...
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2011 11 17, 10:41)
O ačiū kaip tik šito norėjau paklaust. Tik kaži jei natūraliai valosi irgi panašiai? Ryt eisiu echo...

Panašiai, aš kraujavau kokias 7-8 dienas kol visiškai pasibaigė tepliojimai ant galo. Man vyko natūralus persileidimas.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 17, 09:43)
Panašiai, aš kraujavau kokias 7-8 dienas kol visiškai pasibaigė tepliojimai ant galo. Man vyko natūralus persileidimas.

Ačiū 4u.gif Man irgi natūraliai viskas, ir neskaitant pirmosios dienos jau ketvirta vis po biški.. tai sakau kaži kiek čia truks...
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 11 16, 18:47)
jei valytu gimda kai toks nemazas nestumas, tai ja pazeistu ir neaisku kaip butu toliau su vaisingumu.
atsaket i klausima Majaj.

Papildyta:
Sakykit merginos, o jum tarkim po operacijos kiek laiko jums valesi viskas?
ar skaudejo pilvo apacia? ar skaudejo krutine?

Uzuojauta jums didele,man irgi ligiai pries savaite padare A,laukiam para ,ir dar su tablete,kai jau vaisiukas buvo makstyje-iskartnarkoze ir isvale iki galo...mums buvo 14,6sav,o pamate tik per pirmaja echo 18,6sav.

Vat vakar nustojau kraujot,ir tepliot...dabar lauksiu naujo ciklo...krutine padidejus,bet neskauda...o pilvukas maudeno kokias 5 dienas...

Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 17, 12:10)
Uzuojauta jums didele,man irgi ligiai pries savaite padare A,laukiam para ,ir dar su tablete,kai  jau vaisiukas buvo makstyje-iskartnarkoze ir isvale iki galo...mums buvo 14,6sav,o pamate tik per pirmaja echo 18,6sav.
Vat vakar nustojau kraujot,ir tepliot...dabar lauksiu naujo ciklo...krutine padidejus,bet neskauda...o pilvukas maudeno kokias 5 dienas...

Na, man jau 6ta diena teplioja, ir paskauda kartais. Labai laukiu kada atsisatys viskas .

Beje eisiu siandien atsiimti tyrimus genetinius, labai idomu gal kazkas negerai buti ir del to tas vaisiukas nesivyste. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 17 lapkričio 2011 - 11:14
QUOTE(Ciquita @ 2011 11 17, 11:13)
Na, man jau 6ta diena teplioja, ir paskauda kartais. Labai laukiu kada atsisatys viskas .

Beje eisiu siandien atsiimti tyrimus genetinius, labai idomu gal kazkas negerai buti ir del to tas vaisiukas nesivyste.  g.gif

O jums paeme iskart tyrimus,kur daret a?Arba pacios nuvezet genetikams?..nes mano vaisiuka isveze viska histologiniam i Vilniu..ir nieko neturim,butu irgi idomu suzinot kame priezastys buvo..
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 17, 13:14)
O jums paeme iskart tyrimus,kur daret a?Arba pacios nuvezet genetikams?..nes mano vaisiuka isveze viska histologiniam i Vilniu..ir nieko neturim,butu irgi idomu suzinot kame priezastys buvo..

ne, as per ta laika kai kraujavau ir vaisiuka dar gyva turejau buvau spejus nuvaziuoti pas genetikus, kad padarytu tyrimus. Tai dabar tie tyrimai kaip ir nieko nekeicia, bet tiesiog idomumo delei pasiemiau.
Tyrimai geri, kazkokio apsigimimo, kad butu padidejusi rizika nepastebejo, ir tolimesniems tyrimams nebutu siunte.
Vat ir nezinau, ar cia dziaugtis ar verkti reikia, visa persileidima nurasiau tiem tyrimam, kad jie blogi ir del to zirniukas isejo... o dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 11 17, 15:55)
ne, as per ta laika kai kraujavau ir vaisiuka dar gyva turejau buvau spejus nuvaziuoti pas genetikus, kad padarytu tyrimus. Tai dabar tie tyrimai kaip ir nieko nekeicia, bet tiesiog idomumo delei pasiemiau.
Tyrimai geri, kazkokio apsigimimo, kad butu padidejusi rizika nepastebejo, ir tolimesniems tyrimams nebutu siunte.
Vat ir nezinau, ar cia dziaugtis ar verkti reikia, visa persileidima nurasiau tiem tyrimam, kad jie blogi ir del to zirniukas isejo... o dabar  verysad.gif

Kadangi žinote tokią svarbią informaciją, pasitikrinkite save - nes jeigu leliukas sveikas - tada gali būti kad mama nelabai buvo sveika.
Atsakyti
O aš kažkaip galvoju kad čia buvo daryta Prisca, ar kaip ten jis vadinas, tyrimas t.y imamas mamytės kraujas ir išvedamos statistinės prognozės. Tikrą būklę parodo tik vaisiaus vandenų tyrimas g.gif Taip kad nelabai ten tos informacijos ir yra...
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2011 11 17, 16:05)
O aš kažkaip galvoju kad čia buvo daryta Prisca, ar kaip ten jis vadinas, tyrimas t.y imamas mamytės kraujas ir išvedamos statistinės prognozės. Tikrą būklę parodo tik vaisiaus vandenų tyrimas  g.gif  Taip kad nelabai ten tos informacijos ir yra...

Gali būti, dėl to reiktų pačiai mamytei žinoti , kas per tyrimas buvo ir kiek galima pasitikėti juo. Manau geriausiai būtų konsultuotis su gydytoju šitu klausimu.
Atsakyti