Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Majaj @ 2011 11 15, 15:46)
O NT nebandei gadinti?  ax.gif

norejau pries sirgima bet laukiau tos dienos, pora dienu anksciau parsikrapste tos mano "drauges", paskui taip ir nedariau, bet va dabar jau 4 diena kaip nerimsta pilvas nebudavo man tokiu baiku po mmm niekada schmoll.gif tai nezinau dar lauksiu iki savaitgalio, penktadieni mastau daryti, bet MB sako penktadieni leksim kriukliu paziureti tai speju reiks anksciau i vaistine apsilankyti mirksiukas.gif ir BT tokia aukstoka sakyciau kaip pirmai pusei 36.8...
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 11 15, 15:53)
norejau pries sirgima bet laukiau tos dienos, pora dienu anksciau parsikrapste tos mano "drauges", paskui taip ir nedariau, bet va dabar jau 4 diena kaip nerimsta pilvas nebudavo man tokiu baiku po mmm niekada  schmoll.gif tai nezinau dar lauksiu iki savaitgalio, penktadieni mastau daryti, bet MB sako penktadieni leksim kriukliu paziureti tai speju reiks anksciau i vaistine apsilankyti  mirksiukas.gif ir BT tokia aukstoka sakyciau kaip pirmai pusei 36.8...

Na na tai ar neteks tik džiaugtis ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 15, 16:06)
Na na tai ar neteks tik džiaugtis ?  thumbup.gif

nu ziuresiu kada cia ryt ar poryt pasidarysiu ir pranesiu jums naujienas, kad ir kokios bebutu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 11 15, 16:08)
nu ziuresiu kada cia ryt ar poryt pasidarysiu ir pranesiu jums naujienas, kad ir kokios bebutu  blush2.gif

Laikom kumštukus už II wub.gif
Atsakyti
As irgi duosiu jums ryt zinoti manasias naujienas
Taip pat labai laukiu ir kitos mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 15 lapkričio 2011 - 21:02
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 15, 22:02)
As irgi duosiu jums ryt zinoti manasias naujienas
Taip pat labai laukiu ir kitos mamytes 4u.gif

Labas ryta, na tai kokios naujienos smile.gif

Pas man kol kas jokių, laukiu didžiosios O cool.gif
Atsakyti
Labas rytas visom:)
Kaip noresi, kad jau kazkam pavyko ir jus pamatytum tos II taip laukiamos juosteles,ir tegul jie butu pacios stipriausios,gyvybingiausios zirniukais pasaulyje:)

Labai-labai jums linkiu tos..

As vat ruosiausi,pasistiprinti organizma-isvalyti toksinus ,palaikyti imunine kaip reikia:)o paskui jau planuotis.....smile.gif nestuke.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 16, 12:01)
Labas rytas visom:)
Kaip noresi, kad jau kazkam pavyko ir jus pamatytum tos II taip laukiamos juosteles,ir tegul jie butu pacios stipriausios,gyvybingiausios zirniukais pasaulyje:)

Labai-labai jums linkiu tos..

As vat ruosiausi,pasistiprinti organizma-isvalyti toksinus ,palaikyti imunine kaip reikia:)o paskui jau planuotis.....smile.gif nestuke.gif  flirt.gif

Labai teisingai 4u.gif Aš ir stiprinausi po persileidimo, lig šiol stengiuosi sveikai maitintis, ir pasirūpinti vitaminais ax.gif

Atsakyti
Labas visoms mergaitems 4u.gif Mano tokia liūdna istorija... Labai norėjau dar vaikelio, vyras... irgi tik elgėsi santūriau, jis be galo myli vaikus, siandien turėčiau lauktis 13-tą savaite, bet deja praeitą savaitę Kauno klinikose, nustatė nesivystantį 9 savaitę sustojo verysad.gif , taip išeina, kad jau beveik mėnesis savyje turiu su neplakančia širdute... ir jokių skausmų, tik vis dar papykina, sako dar palauk iki penktadienio ir ir vėl atvažiuok, taip nenoriu važiuoti...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 11 16, 14:02)
Labas visoms mergaitems  4u.gif  Mano tokia liūdna istorija... Labai norėjau dar vaikelio, vyras... irgi tik elgėsi santūriau, jis be galo myli vaikus, siandien turėčiau lauktis 13-tą savaite, bet deja praeitą savaitę Kauno klinikose, nustatė nesivystantį 9 savaitę sustojo  verysad.gif , taip išeina, kad jau beveik mėnesis savyje turiu su neplakančia širdute... ir jokių skausmų, tik vis dar papykina, sako dar palauk iki penktadienio ir ir vėl atvažiuok, taip nenoriu važiuoti...

Labas, užuojauta, žinom ką tai reiškia verysad.gif

Na sveikiau būtų, jeigu persileistumėte pati savaime, bet jei ne - būtina išvalyti, nes kitaip galit sau pakenkti, o liūdesio niekas dabar nenumalšins, tiesiog reikia išgyventi, o vėliau planuoti iš naujo. NIeko negalime padaryti, kad mums taip buvo skirta išgyventi, turim susitaikyti ir eiti pirmyn
Atsakyti
Nu va, man irgi teko sužinot koks skausmas, kokia tuštuma verysad.gif
Atsakyti
Labas merginos, jungiuosi ir as is jusu buri verysad.gif lapkricio 10d., apturejau abrazija. Mazyliui buvo daugiau nei 14 savaiciu. Taciau turejau laiko susitaikyti su tuo, nes tris savaites kraujavau su skausmu, todel, kai gydytoja paziurejusi echoskopu pasake, kad per jos 16metu toks atvejis yra pirmas kada toks didziulis atsisluokniavimas, o vaisius vystosi, supratau , kad vaisius ilgai neisgyvens, nes deje stebuklu dideliu siam pasaulyje nebuna.
Baisiausia man buvo tas dalykas, kad is karto operacijos daryti negalejo, nes reikejo laukti kol vaisius " iskris". Tas laukimas tai kazkokia tragedija. Man ir zvakutes state, ir laseline. Prasikankinau para laiko verysad.gif o paskui belipant ant operacines kedes mazylis iskrito. Dar ir dabar matau ta kraupu vaizda verysad.gif angel_sadangel.gif
Bet as optimistiskai viska ziuriu. Atsigaus organizmas po visko ir bandysim vel.
Atsakyti