Jo pati nezinau kaip istverti laukti,nors menesi...bet ciuju,kad reiks...kad negauti velniu nuo daktaru
QUOTE(-chile- @ 2011 11 23, 23:46)
Idomu pasidare, kodel rasote, kad gerai, kai nereikia mediku isikisimo?
Man teko is mediko girdeti, kad nera gerai, kad neisvaloma po persileidimo, nes kyla rizika uzdegimams, nes nevisada ir issivalo gimda "svariai".
Rasau grynai mediko zodzius. Man nuskambejo kazkaip patikimiau.

Man teko is mediko girdeti, kad nera gerai, kad neisvaloma po persileidimo, nes kyla rizika uzdegimams, nes nevisada ir issivalo gimda "svariai".
Rasau grynai mediko zodzius. Man nuskambejo kazkaip patikimiau.

Aš einu kas savaitę, žiūri echo. Žiūri, kiek liko, kas liko. Valosi pamažiukais pati, kol kas be įsikišimo.
QUOTE(Majaj @ 2011 11 24, 14:28)
Tiria tik jei daro abrazija, nes tada is kart gali paimti gemaliuka tyrimams, jei naturaliai persileidi, tai yra kaip yra.
As jau pradedu abejoti del A, nes man pirma diena ligonineje mate gamliuka ir paliko stebeti, rytojaus diena jau sako nera, bet po apziuros sako reiks vis tiek A ir padare.
Tai jei nebuvo jau, gal butu issivale..suabejoju jau del gydytojos sprendimo

Niekad su tuo nebuvau susidurus, maniau geriau zino kaip reikia

Dabar gal buciau paprasius palaukti

Tada greiciau planuoti butu galima

As sakyciau protingas zmogus turetu labiau pasitiketi medikais, nei SM diskutuojanciomis
Bet buna visada atskiriems atvejams savo istorijos.

Bet buna visada atskiriems atvejams savo istorijos.
QUOTE(vasareleS @ 2011 11 24, 19:07)
As jau pradedu abejoti del A, nes man pirma diena ligonineje mate gamliuka ir paliko stebeti, rytojaus diena jau sako nera, bet po apziuros sako reiks vis tiek A ir padare.

neabejokit daktarais. jei padare, vadinasi tikrai reikejo. manot jiems labai norisi pjaustyti?
man padare ir leido iskart planuoti, kai tik atsiras menesines. ta ir dariau. dar nenoriu girtis, bet rezultatas yra taigi jei tik organizmas atsistato, atsiranda menesines, manau galima drasiai pradeti. didesnis procentras, kad is pirmo karto nepavyks, tai sutaupysit laiko. jei lauksit 3 menesius, po to bandysit 3 menesius, tai taip ir pusmetis praeis.
na bet cia mano nuomone. kiekviena sprendzia pagal savo savijauta. as laukti nenorejau
QUOTE(meow @ 2011 11 24, 21:05)
neabejokit daktarais. jei padare, vadinasi tikrai reikejo. manot jiems labai norisi pjaustyti?
man padare ir leido iskart planuoti, kai tik atsiras menesines. ta ir dariau. dar nenoriu girtis, bet rezultatas yra taigi jei tik organizmas atsistato, atsiranda menesines, manau galima drasiai pradeti. didesnis procentras, kad is pirmo karto nepavyks, tai sutaupysit laiko. jei lauksit 3 menesius, po to bandysit 3 menesius, tai taip ir pusmetis praeis.
na bet cia mano nuomone. kiekviena sprendzia pagal savo savijauta. as laukti nenorejau
Teisinga nuomonė, bet ar gerai supratau, kad jau gavosi? jei nepaslaptis per kiek ciklų?
QUOTE(meow @ 2011 11 24, 21:05)
Laikau kumštelius

QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 09:53)
Teisinga nuomonė, bet ar gerai supratau, kad jau gavosi? jei nepaslaptis per kiek ciklų?
Majaj, laukiam iš tavęs gerų žinių

QUOTE(inezzza @ 2011 11 25, 10:16)
Nieko gero pas mane, kol kas 5 DPO, pojūčių 0. Gal dar jiems ir anksti, manau geriausiu atveju nuo sekmadieno pradėtų kažkas reikštis. Taigi nekanktriai laukiu ir aš, bet kažko esu pesimistiškai nusiteikus, atrodo, kad neužkibo..
QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 10:24)
Nieko gero pas mane, kol kas 5 DPO, pojūčių 0. Gal dar jiems ir anksti, manau geriausiu atveju nuo sekmadieno pradėtų kažkas reikštis. Taigi nekanktriai laukiu ir aš, bet kažko esu pesimistiškai nusiteikus, atrodo, kad neužkibo..
niu nenukabink nosies

o man jaučiu bus žiarus pms

QUOTE(inezzza @ 2011 11 25, 11:33)
niu nenukabink nosies
vakar O testas rode II, siandien maudžia galvą, pilvą tempia, o jautrumas kvapams
kolegė atsinešė arbatą lipton, tai net ji sukėlė šleikštulį 

Praeitą kartą kai nesitikėjau, pastojau, tai reikia šį mėn nesitikėti

O dėl O, tai man šį kartą prieš O prikilo spuogų kaip per PMS rimtą, bet dabar jau aprimę. Bet jausti tai nieko nejaučiau, niekad nejaučiu ovuliacijos kažkodėl
QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 10:53)
siandien buvau pas ginekologe. kol kas tyliai tyliai dziaugiuosi, kad viskas gerai ir jau 6 savaiteles... kai jau pamatysiu sirdele plakancia, paskleisiu jums virusiuka. kol kas bijau labai dziaugtis...
man gavosi, kad pavyko po 6men. pirmus 3 ciklus be gydymo, kiti 3 ciklai- su dufastonu. jau kai visiskai nieko nesitikejau, nusiraminau, atsipalaidavau ir siek tiek susitaikiau su viskuo, pradejau blogai jaustis... i nauda mums buvo kelione...
QUOTE(meow @ 2011 11 25, 12:06)
siandien buvau pas ginekologe. kol kas tyliai tyliai dziaugiuosi, kad viskas gerai ir jau 6 savaiteles... kai jau pamatysiu sirdele plakancia, paskleisiu jums virusiuka. kol kas bijau labai dziaugtis...
man gavosi, kad pavyko po 6men. pirmus 3 ciklus be gydymo, kiti 3 ciklai- su dufastonu. jau kai visiskai nieko nesitikejau, nusiraminau, atsipalaidavau ir siek tiek susitaikiau su viskuo, pradejau blogai jaustis... i nauda mums buvo kelione...
Supratau, tyliai džiaugiuosi kartu
Noriu paklausti, dėl ko reikėjo gerti dufastona? kazka buvo nustate? nes nelabai pamenu jei seniau esu skaicius..