Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 13:08)
Noriu paklausti, dėl ko reikėjo gerti dufastona? kazka buvo nustate? nes nelabai pamenu jei seniau esu skaicius..  doh.gif

pasidarius hormonus, paaiskejo, jog mano skydliauke negamina progesterono, o be jo nestumas neimanomas. taigi po kiekvienos ovuliacijos reikejo gerti dufastona. o dabar reikia toliau testi
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 25, 13:06)
pasidarius hormonus, paaiskejo, jog mano skydliauke negamina progesterono, o be jo nestumas neimanomas. taigi po kiekvienos ovuliacijos reikejo gerti dufastona. o dabar  reikia toliau testi

Viskas aišku, na tai dideliausios sėkmės, kad viskas būtų ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 12:15)
Viskas aišku, na tai dideliausios sėkmės, kad viskas būtų ok  4u.gif

Khm, ciuju ir man reikes paprasyt hormonu tyrimam siuntima,mazai ka...
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 25, 14:20)

Aš šiandien bandysiu neužsirašiu patekt pas gydytoja ir gauti siuntimus kraujukui ir endokrinologui, nes 1dieni jau einu o siuntimo neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 25, 15:20)

hormoninius tyrimus galima ir be siuntimo pasidaryti. kazi, ar poliklinikos daro...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 25, 13:06)
pasidarius hormonus, paaiskejo, jog mano skydliauke negamina progesterono, o be jo nestumas neimanomas. taigi po kiekvienos ovuliacijos reikejo gerti dufastona. o dabar  reikia toliau testi

o kokius konkreciai tu tyrimus dareisi, kad tai nustate?
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 25, 15:02)
hormoninius tyrimus galima ir be siuntimo pasidaryti. kazi, ar poliklinikos daro...

Klinikose viska daro, mano senoj poliklinkoj irgi dare tik uz viska susimoki kaip ir bet kurioj laboratorijoj, tik dazniausiai buna pigiau negu tiesiai eiti i laboratorija. As matai noriu is kart pas endo eiti su kraujuko ats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 25 lapkričio 2011 - 14:20
QUOTE(inezzza @ 2011 11 25, 16:08)

man itare autoimunini tiroidita, nes echo rode, kad skydliauke pati save eda. endokrinologe liepe pasidaryti tth, ft4 ir dar progesterona, kadangi apturejom netekti. tie du hormonai dar normos ribose, o progesteronas buvo labai menkas... tik dabar nepamenu, kelinta ciklo diena reikejo darytis, lyg ir po ovuliacijos. tuo metu jos man net ir nelabai buvo pasirodo. tik po pirmo dufastono ciklo, kazkas jau buvo panasiau i ovuliacija.
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 16:10)
Klinikose viska daro, mano senoj poliklinkoj irgi dare tik uz viska susimoki kaip ir bet kurioj laboratorijoj, tik dazniausiai buna pigiau negu tiesiai eiti i laboratorija. As matai noriu is kart pas endo eiti su kraujuko ats.

is patirties zinau, kad ne viskas poliklinikose pigiau... pasinagrinekit kainas kiek privacioj, ir kiek poliklinikoj. lyg ir toksoplazmoze, raudomiuke centro poliklinikos labaratorijoj brangiau kainavo, nei nuejus privaciai pasidaryti. bet cia mano patirtis..
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 11 25, 12:06)

o apskritai, reikia kazkokiu spec.tyrimu, kad suzinot, ar skydliauke norm.dirba? ar yra kazkokiu dar pozymiu? g.gif

daug kur skaitau, kad ji kisa koja, bet apie save tai sitoj srity dar nezinau nieko doh.gif

dziaugiuosi, kad pavyko. linkiu ir toliau sekmes
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2011 11 25, 16:00)
o apskritai, reikia kazkokiu spec.tyrimu, kad suzinot, ar skydliauke norm.dirba? ar yra kazkokiu dar pozymiu?  g.gif

daug kur skaitau, kad ji kisa koja, bet apie save tai sitoj srity dar nezinau nieko  doh.gif
dziaugiuosi, kad pavyko. linkiu  ir toliau sekmes

Pagrinde yra trys hormonai - TTH, T4 ir T3, ir dar progesteronas (nes turi itakos pastojimui), ir skydliaukes echo pasidaryt nepamaisytu.
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 25, 14:08)

jetus, tavo liniuotyte uzu sirdies griebia 4u.gif wub.gif unsure.gif
liudna, kad taip..
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 11 25, 15:02)
Pagrinde yra trys hormonai - TTH, T4 ir T3, ir dar progesteronas (nes turi itakos pastojimui), ir skydliaukes echo pasidaryt nepamaisytu.

aciu 4u.gif

as jau pradedu uzsirasinet gaunama informacija ax.gif
Papildyta:
gal zinot, per kiek laiko po A hormonai "susistato" i savo vietas? ar per viena ciklai jau normalizuojasi? g.gif
Atsakyti
oi, merginos, kaip siaubingai jaučiuos...skrandis piktas, galva skauda...kažkaip niekad taip nejausdavau O, kaip po tos nelaimės verysad.gif o dar prisiskaičiau, kad stiprus pms požymiai pasireiškia esant endometriozei verysad.gif
Atsakyti