Kada pas mane kas nors baigsis....
QUOTE(NORIKA @ 2011 11 16, 15:13)
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 16, 14:35)

Sebamed gelis. Patiko, kartotinas, bet ne uz pilna kaina. Ka pastebejau, kad kombinuojant su kaikuriais kremais (pirma gelis, po kokiu 10-15 min.dar kremas) ir naudojant pudra, jis kartais nelygiai tepasi,lyg vos vos gumuluojasi
Maniškis irgi į pabaigą. Šiaip patinka, nes lengvas, nekemša porų, bet drėkinimo ne fontanai. Kaip už 18Lt visai nieko
O gal nesusigeria, kai kelias priemones tepi, tai ir gumuliuojasi pudrą tepant.
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 16, 12:35)
http://www.inhealth....ce-Care-Gel.jpg
Sebamed gelis. Patiko, kartotinas, bet ne uz pilna kaina. Ka pastebejau, kad kombinuojant su kaikuriais kremais (pirma gelis, po kokiu 10-15 min.dar kremas) ir naudojant pudra, jis kartais nelygiai tepasi,lyg vos vos gumuluojasi
kaip įdomiai
man jis nepaikeičiamas
QUOTE(Flos @ 2011 11 12, 15:08)
Išpurškiau KN malikų hidrolatą - nuostabaus jazminų kvapo, toks "išeiginis" hidrolatas buvo, purkšdavausi kai norėdavau pasikelti nuotaiką. Man hidrolatai pagrinde kvapais skiriasi, nebandžiau tokio, kuris išsiskirtų labai savo poveikiu. Kada nors dar pirksiu vien dėl svaiginančio kvapo..

Man irgi hidrolatai tik kvapais skiriasi,vienintelis kuris issiskyre poveikiu tai rozmarinu,kazkoks nemalonus jausmas nuo jo buvo,lyg padilgciodavo veida,sunaudojau galvos odai
Ismetu ECO apsauginio kremo nuo saules likuti,turiu nuo praeitos vasaros,tai laikas jau atsisveikinti su juo.Siap gerai apsaugodavo,tik tepdavosi sunkiai,nes gana tirstas.Kadangi retai degindavausi,tai praktiskai naudojau ji tik rankoms (visada sauleta diena pries iseinant i lauka tepu rankas apsauga,juk ranku oda greiciau sensta) Daugiau nepirksiu,bandysiu kitus.

Essence vandeniui atsparus piestukas,juodas.

Buvo antras is eiles,kaip uz tokia kaina tikrai neblogas,bet laikydavosi neidealiai,ieskosiu kazko kito i jo vieta.
QUOTE(white kitty @ 2011 11 16, 18:53)
Man irgi hidrolatai tik kvapais skiriasi,vienintelis kuris issiskyre poveikiu tai rozmarinu,kazkoks nemalonus jausmas nuo jo buvo,lyg padilgciodavo veida,sunaudojau galvos odai
O poveikis koks? Norėčiau kokio gaivinančio, padrėkinančio purškalo. Galvoju, ar hidrolatą rinktis, ar geriau jau ne vieną buteliuką sunaudoto terminio vandens
QUOTE(Victorious @ 2011 11 16, 17:17)
O poveikis koks? Norėčiau kokio gaivinančio, padrėkinančio purškalo. Galvoju, ar hidrolatą rinktis, ar geriau jau ne vieną buteliuką sunaudoto terminio vandens 
Na hidrolatai bent jau man ta ir daro - atgaivina,padrekina,bet minimaliai.Jau pripratau kaskart po prausimo apsipurksti veiduka,malonumas tiesiog
QUOTE(NORIKA @ 2011 11 16, 14:13)
O aš subaigiau lūpų balzamą Soft lips:

Man jis per lengvas, ypatingai jau vėsesniems orams. Be to, gana greitai nebesijaučia, kad kažkas buvo tepta ir reikia procesą kartoti. Vasarai buvo visai neblogas, bet ir tai nelabai kartotinas, kai pagalvoji kiek pasaulyje lūpų balzamų laukia, kol juos išbandysiu.
Giovanni, Vitapro Fusion, Protective Moisture, Leave-In Hair Treatment, 5.1 fl oz (150 ml)

Kartotinas, labai fainas, plaukai skaniai kvepėjo , ir lengvai šukavosi , beje man gan skalsus

Kartotinas, labai fainas, plaukai skaniai kvepėjo , ir lengvai šukavosi , beje man gan skalsus
QUOTE(smaggiuke @ 2011 11 16, 23:52)
O aš subaigiau lūpų balzamą Soft lips:

Man jis per lengvas, ypatingai jau vėsesniems orams. Be to, gana greitai nebesijaučia, kad kažkas buvo tepta ir reikia procesą kartoti. Vasarai buvo visai neblogas, bet ir tai nelabai kartotinas, kai pagalvoji kiek pasaulyje lūpų balzamų laukia, kol juos išbandysiu.

Kažkada esu turėjusi "Soft lips" ir dar dabar prisimenu su nostalgija
Kur pirkot?
beveik pasibaige inikos kremine pudra.
Man per silpnai maskuojanti buvo, toks kaip kremas su spalva, be to viena per blizgi, tai su lavera kompaktine buvo visai nieko. Nors patiko tuo, kad nesimatydavo ant veido, nesubegdavo i poras, o tiesiog kazkur dingdavo
Nemanau, kad kartosiu. I jos vieta bandysiu vel su bourjois bio detox susidraugauti.
Taip pat beveik pasibaige cattier anticeliulitinis kremas
], celiulito nepanaikino visai, bet pastangrindavo oda,greitai susigerdavo. Gal kada pakartociau. I jo vieta bus NS anticeliulitinis sviestas is SPA serijos.
Man per silpnai maskuojanti buvo, toks kaip kremas su spalva, be to viena per blizgi, tai su lavera kompaktine buvo visai nieko. Nors patiko tuo, kad nesimatydavo ant veido, nesubegdavo i poras, o tiesiog kazkur dingdavo Taip pat beveik pasibaige cattier anticeliulitinis kremas
], celiulito nepanaikino visai, bet pastangrindavo oda,greitai susigerdavo. Gal kada pakartociau. I jo vieta bus NS anticeliulitinis sviestas is SPA serijos.