QUOTE(shopingas @ 2011 11 10, 17:57)
now foods 'hyaluronic acid serum' serumas - tikejausi odai daugiau drekinimo,
now foods 'xyliwhite' dantu pasta -
Mamai tą serumą buvau parsiuntus - ją alergizavo, atidavė močiutei. O ši tepė prieš kremą kaip ir rekomenduojama, bet didesnės drėgmės nepastebėjo.
Xyliwhite kelis kartus naudojau, visai nebloga, švariai nuvalo, tačiau iš tiesų - gaiva ilgai nesilaiko.
na ir pas mus baigėsi keletas dalykų
Druide sviestmedžio ir citrusų muilas - muilas kaip muilas, naudojau maudydamasi, kvapas skanus, netraukia odos nusiprausus, bet daugiau nieko ypatingo. galiausiai padėjau rankoms plaut.

FIN šokoladinis šampūnas - turbūt ilgiausiai naudotas šampūnas, mano pirmas iš natūralesnių. Ir visai neblogas - puikiai plovė, plaukai nesiriebalavo greitai išplovus, buvo minkšti ir skaniai kvepėjo. Jis toks sakyčiau prie purinančių, nes plaukai įgaudavo tokį tvirtumą, standumą, nebuvo skysti pūkučiai.

Sante dušo gelis grenadinų kvapo - pirkau MB, nes jis muilų nepripažįsta ir mėgsta vaikiškus kvapus - labai patiko, maloniai putoja, odos netraukia, bet sunaudojo mygom. daugiau nepirksiu, ieškosiu pigesnių alternatyvų

Išpurškiau KN malikų hidrolatą - nuostabaus jazminų kvapo, toks "išeiginis" hidrolatas buvo, purkšdavausi kai norėdavau pasikelti nuotaiką. Man hidrolatai pagrinde kvapais skiriasi, nebandžiau tokio, kuris išsiskirtų labai savo poveikiu. Kada nors dar pirksiu vien dėl svaiginančio kvapo..