Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

now foods 'hyaluronic acid serum' serumas - tikejausi odai daugiau drekinimo, minkstinimo, bet toks vaizdas, kad nuo jo kaip tik pasauseja. Na gal realiai ir neissausejo, bet nera malonaus jausmo tepant, tai nekartosiu.
user posted image

now foods 'xyliwhite' dantu pasta - del balinimo kazkaip nepastebejau, gal minimaliai ir padejo, bet siaip kaip pasta nepatiko nei man, nei vyrui: neskani, nepalieka gaivos. Nekartotina.
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 11, 08:55)

Domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Dušo želė:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 11, 09:57)
Domina atsiliepimai  4u.gif

Visai neblogas šampūnas, nors kaip ir ne išskirtinis. Plaukus sušvelnindavo, nesausindavo jų. Kai plaukai būdavo smarkiau susiriebalavę, sunkokai putodavo, bet tikiuosi čia buvo ženklas, kad mažiau jame chemijos smile.gif Kvepėjo kažkokiom žolėm (turbūt dėl to, kad su chna, nors kvapai ir skiriasi). Visai kartotinas produktas sakyčiau, sunaudojau be jokio vargo.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Išmečiau, nes abu jau ilgokai tarnavo ir dažo nebe labai gerai.
Tarina Tarantino tušas. Labai patiko. Suteikdavo apimties ir šiek tiek ilgindavo, netrupėjo, netepė paakių, nelipino blakstienų. Būtų tobulas, bet šiek tiek brangokas. Kai pirkau su akcija pats tas buvo biggrin.gif
user posted image

Avon Super Shock tušas. Antras buvo pas mane. Pirmąjį sunaudojau labai smagiai, tad pirkau antrą ir jis naudojosi ne taip smagiai. Net nežinau kodėl. Tiesiog nebe išgaudavau efekto, kurio noriu. Kažkoks per sausas buvo. Trečio nebebus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sebamed gelis. Jau nežinau kelintas. Toks pat į vietą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 11 12, 01:19)
Išmečiau, nes abu jau ilgokai tarnavo ir dažo nebe labai gerai.
Tarina Tarantino tušas. Labai patiko. Suteikdavo apimties ir šiek tiek ilgindavo, netrupėjo, netepė paakių, nelipino blakstienų. Būtų tobulas, bet šiek tiek brangokas. Kai pirkau su akcija pats tas buvo  biggrin.gif

Turejau as si - tikrai superiskai dazantis tusas! thumbup.gif Kaina visai padori ir be nuolaidos ($19), bet su nuolaida tai tikrai apsimokejo - turbut pataiket i ta pacia nuolaida kai buvo $10 jis. 4u.gif
Atsakyti
Baigesi liepu ziedu hidrolatas is Aroma-Zone.fr - kvepejo liepukais, man patiko ir tiko. Na kaip ir kiti hidrolatai man jis tik kvapu skyresi (isskyrus juoduju serbentu, kuris pagrauzdavo oda, kai kur ji parausdavo). Jo vietoj bus kazkuris kitas is turimu hidrolatu - kuris nezinau dar, ziuresiu pagal galiojimo laika turbut.
user posted image

The Natural Dentist 'peppermint twist' burnos skalavimo skystis - ne karta kartotas sis skonis bei naudoti kiti sios firmos skoniai (bet is visu ju sis skaniausias), mums su vyru jis vienas is geriausiu (jei ne pats geriausias) skalavimo skystis. Tokia pat dantu pasta taip pat labai super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 12, 07:03)
Turejau as si - tikrai superiskai dazantis tusas!  thumbup.gif Kaina visai padori ir be nuolaidos ($19), bet su nuolaida tai tikrai apsimokejo - turbut pataiket i ta pacia nuolaida kai buvo $10 jis.  4u.gif

Aha, ta pati nuolaida biggrin.gif Kaina mane tenkintų, jei nereikėtų siųstis...vis tiek prisideda visokie mokesčiai. Nors kai pagalvoji, tikrai nėra labai brangus, LT L'orealiai tiek kainuoja biggrin.gif Bet kai perki perpus pigiau, kažkaip vėliau mokėti brangiau yra sunku psichologiškai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 10, 17:57)
now foods 'hyaluronic acid serum' serumas - tikejausi odai daugiau drekinimo,

now foods 'xyliwhite' dantu pasta -

Mamai tą serumą buvau parsiuntus - ją alergizavo, atidavė močiutei. O ši tepė prieš kremą kaip ir rekomenduojama, bet didesnės drėgmės nepastebėjo.
Xyliwhite kelis kartus naudojau, visai nebloga, švariai nuvalo, tačiau iš tiesų - gaiva ilgai nesilaiko.
na ir pas mus baigėsi keletas dalykų
Druide sviestmedžio ir citrusų muilas - muilas kaip muilas, naudojau maudydamasi, kvapas skanus, netraukia odos nusiprausus, bet daugiau nieko ypatingo. galiausiai padėjau rankoms plaut.
user posted image
FIN šokoladinis šampūnas - turbūt ilgiausiai naudotas šampūnas, mano pirmas iš natūralesnių. Ir visai neblogas - puikiai plovė, plaukai nesiriebalavo greitai išplovus, buvo minkšti ir skaniai kvepėjo. Jis toks sakyčiau prie purinančių, nes plaukai įgaudavo tokį tvirtumą, standumą, nebuvo skysti pūkučiai.
user posted image
Sante dušo gelis grenadinų kvapo - pirkau MB, nes jis muilų nepripažįsta ir mėgsta vaikiškus kvapus - labai patiko, maloniai putoja, odos netraukia, bet sunaudojo mygom. daugiau nepirksiu, ieškosiu pigesnių alternatyvų biggrin.gif
user posted image
Išpurškiau KN malikų hidrolatą - nuostabaus jazminų kvapo, toks "išeiginis" hidrolatas buvo, purkšdavausi kai norėdavau pasikelti nuotaiką. Man hidrolatai pagrinde kvapais skiriasi, nebandžiau tokio, kuris išsiskirtų labai savo poveikiu. Kada nors dar pirksiu vien dėl svaiginančio kvapo..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 12 lapkričio 2011 - 15:30