Kaip oro gaiviklis buvo sunaudoti Pacifica kvepaliukai - va sitas kvapas man skanus, bet ne ant manes, tai tik pora kartu pagal paskirti panaudojau. O siaip sios firmos kvepaliukus turiu kito kvapo ir labai smagiai naudoju.

Baigėsi prausiklis omnia botanica intymiai higienai

Į jo vietą toks pats
Labai man jis patiko ir tiko.
Sanex rutulinis dezodorantas

Kvapas man labai jau erzinantis buvo.. Toks sintetinis
Negrįšiu prie šito. Į jo vietą Rasos rutulinis be aliuminio druskų.
Taipogi šiandien išspaudžiau paskutinį lašą Keranove šampūno slenkantiems plaukams.

Labai patiko. Slinkimo nei kiek nesustabdė, bet patiko, kad neerzino galvos odos, plaukai būdavo švelnūs po jo.. Tad maloniai aš jį sunaudojau. Į jo vietą eis visokie likučiai
Vienas iš jų Urtekram su gudobele. 
Išmetu lauk Cattier muilą veidukui prausti.

Labai išsausino odą ir negana to, labai jį išbėrė. Nustojus naudoti - baigėsi ir visokie bėrimai. Kažkas ten jo sudėtį labai erzino mano odą..
Į prausiklio vietą keliauja l'erbolario drėkinantis prausiklis.

Į jo vietą toks pats

Sanex rutulinis dezodorantas

Kvapas man labai jau erzinantis buvo.. Toks sintetinis

Taipogi šiandien išspaudžiau paskutinį lašą Keranove šampūno slenkantiems plaukams.

Labai patiko. Slinkimo nei kiek nesustabdė, bet patiko, kad neerzino galvos odos, plaukai būdavo švelnūs po jo.. Tad maloniai aš jį sunaudojau. Į jo vietą eis visokie likučiai

Labai išsausino odą ir negana to, labai jį išbėrė. Nustojus naudoti - baigėsi ir visokie bėrimai. Kažkas ten jo sudėtį labai erzino mano odą..

QUOTE(agnieter @ 2011 11 27, 23:48)

Keista, man šitas muilas labai patiko ir tiko

No_Angel* tai va, kas tinka vienai, kitai gali visiškai netikti..

pabaigiau natura siberica kuno sviesta juoduoje pakuoteje. Patiko, gerai drekino, geresi. Tik buvo biski kvapas igrises kuri laika. Nzn, ar kartosiu, siaip jis brangokas, nebent per akcija pirkciau. Be to, dar daugybe tepalu kunui noriu isbandyt.
I jo vieta hugo naturals mango kuno sviestas.
pabaigiau logona plaukus energizuojanti sampuna su goji uogu ekstraktu.

Nekartosiu, nes plaukai antra diena biski apkrite budavo. I jo vieta JMO su levandomis ir rozmarinais normaliems plaukams

pabaigiau logona plaukus energizuojanti sampuna su goji uogu ekstraktu.

Nekartosiu, nes plaukai antra diena biski apkrite budavo. I jo vieta JMO su levandomis ir rozmarinais normaliems plaukams

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 28, 09:43)

Visai neblogas, bet yra geresnių. Sakyčiau nelabai gerai laką nuvalydavo, reikėdavo daug terliotis.
aš jį laikau prasčiausiu nagų lako valikliu, kurį esu naudojus - prastai nuvalo, net šviesų laką norint iki galo visiškai nuvalyt reikia daug vargti, be to, kvapas ypatingai aštrus. yra daug žymiai geresnių valiklių, tiesa, šitas nebuvo brangus.
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 28, 09:43)
Visai neblogas, bet yra geresnių. Sakyčiau nelabai gerai laką nuvalydavo, reikėdavo daug terliotis.
Labai patiko tekstūra, spalva. Bet paėmė ir sulūžo išsukimo mechanizmas

Niekad nebepirkčiau šito daikto. Nevertas savo 5lt. Smarvė jezau jezau padėk.. Ir nagus labai sausina
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 11 28, 20:29)
aš jį laikau prasčiausiu nagų lako valikliu, kurį esu naudojus - prastai nuvalo, net šviesų laką norint iki galo visiškai nuvalyt reikia daug vargti, be to, kvapas ypatingai aštrus. yra daug žymiai geresnių valiklių, tiesa, šitas nebuvo brangus.

QUOTE(GammaOrionis @ 2011 11 28, 21:29)
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 28, 22:12)
Niekad nebepirkčiau šito daikto. Nevertas savo 5lt. Smarvė jezau jezau padėk.. Ir nagus labai sausina

pritariu visu 100 proc.

subaigiau pagaliau 2 vnt.diamond hold ir shine protection daugiau nekartosiu, neverti savo kainos o ir kvapas siaubingas, toks laužo kvapas kažkoks

kažkaip ilgai buvo naudojami, tai buvau užsibrėžus juos pabaigti, kvapas visai patiko

ir šįryt subaigiau, tai viena iš tų dantų pastų prie kurių sugrįžtu

kažkaip ilgai buvo naudojami, tai buvau užsibrėžus juos pabaigti, kvapas visai patiko

ir šįryt subaigiau, tai viena iš tų dantų pastų prie kurių sugrįžtu