Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Buvo užsilikęs rankinėje. Šiaip labai geras, bet pakeičiau į eco
user posted image
Labai labai jų norėjau, nusipirkau 8ml. Kažkaip nebesinori daugiau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Plauku lako miniukas
user posted image
Kiek per silpnas buvo,as laka pagrinde naudoju priploti styrancias antenas kai plaukus surisu i uodega arba kuodeli,tai sis nelabai jas sutramdydavo,bet jeigu naudoti palaidiems plaukams tai neblogas,neapsunkina plauku.Siap as tarp ivairiu laku didelio skirtumo nejauciu tik tiek,kad vieni gali apsunkinti plaukus kiti ne g.gif

user posted image
Patiko pipirmetes skonis ir vale gerai,astriu pastu megejoms gal ir truktu gaivumo,bet man buvo kaip tik,ateityje kartosiu,bet kolkas noriu vis kitas isbandyti.

Ranku ir nagu kremas
user posted image
Nesuzavejo,skystas toks,drekino vidutiniskai ir kvapas nelabai patiko,nekartosiu.

Atsakyti
Baigesi viena is daugelio Hugo Naturals duso zeliu - vonioje stovi dar viena, o sandeliuke dar kokios 4..... Man jau pradeda nusibost jos, tai pilu i vonia kai po dusu prausiuosiu, kad kojos pamirktu kvapniai, o ir susinaudoja greitai biggrin.gif Nors siaip nieko blogo negaliu pasakyt, tik atsibodo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 29, 19:08)
Baigesi viena is daugelio Hugo Naturals duso zeliu - vonioje stovi dar viena, o sandeliuke dar kokios 4..... Man jau pradeda nusibost jos, tai pilu i vonia kai po dusu prausiuosiu, kad kojos pamirktu kvapniai, o ir susinaudoja greitai  biggrin.gif Nors siaip nieko blogo negaliu pasakyt, tik atsibodo.
user posted image

nematytos.. O kur tokių kvapnių galima įsigyti..? rolleyes.gif
Atsakyti
Subaigiau Viteks plaukų balzamą - Eurokose jį pardavėja rekomendavo vietoje dingusio Aussie. Nežinau, nesijuto jokio poveikio, ne iš tolo nepriminė Aussie schmoll.gif Nekartojamas schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
plaukai kaip pakulos po jo buna, jei be jokios kondiskes arba be aliejuko tai tikriausiai neimanoma issukuot butu. beeet labai svariai plaukus isplaudavo, labai graziai jie kita diena krisdavo, jokios uzuominos apie pleiskanu sukelima. tik vat tas velimasis i koltunus labai nesmagus, nors ir be aliejaus ir kondiskes ne ie vietos, bet kazkaip vistiek nemalonu.. nekartociau
user posted image
ir sanex rutulinis bekvapis koks milijoninis
ir hirm kuno scrub'as ir duso kelis viename su vanile ir obuoliais ir kitas su cukrum ir vanile. nepatiko nes buvo melynas melynas, visa vonia tokia likdavo, nors kvapas gerulis ir putojo gerai. kaip scrub'as tikrai per daug silpnas, nieko su juo nenusveisi.
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2011 11 29, 19:41)
nematytos.. O kur tokių kvapnių galima įsigyti..?  rolleyes.gif

Beje, nepaminejau, kad pakuotes pakeistos, mano dar senoje buvo, tad jei ieskosit internete, nenustebkit, kad gali paveiksliukai dvieju rusiu but.

Iherb.com siuncia i LT, pirmam uzsakymui $5 nuolaida. Nors as cia vietoj pirkus - sios firmos ir pazastims dezodorantus, ir kuno losjonus/sviestus, ir lupu balzamus, ir duso zeles, ir kuno sveitiklius naudojam su vyru. Visa kruvele gerio turejom, tai pradeda atsibost (visgi tie patys kvapai nuolat), bet del poveikio man viskas patinka. Gal kuno losjonai sunkiau geriasi, bet susigeria, gerai padrekina, nedaug reikia.

QUOTE(Prietarai @ 2011 11 29, 20:09)
plaukai kaip pakulos po jo buna, jei be jokios kondiskes arba be aliejuko tai tikriausiai neimanoma issukuot butu.

O man sitas Giovanni sampunas labai tiko, nevele, bet as visada kondicionieriu naudoju po smapuno. 'Wellness system' (zali buteliukai) serija man laabai netiko, va tie tai vele, plaukai tik isplauti buvo kaip riebaluoti, lyg tokia riebalo plevele likus, nemalonus liest, nors is isvaizdos nebuvo taip baisu.
Atsakyti
Subaigiau John Frieda Miraculous Recovery plauku kauke. Prie progos pakartosiu.
user posted image
Kokios dideles foto randa, si gal mazesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 29 lapkričio 2011 - 21:05
user posted image

kolkas geresnio šampūno ir kondiškės tikrai neprisimenu ax.gif net ALTERNA nieko verta prieš šuos.
kartooooosiu wub.gif
Atsakyti
user posted image
kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
Giovanni 'frizz be gone' serumas - siaip geras buvo, plaukams tiko ir patiko, bet kazkaip stovejo pas mane nenaudojamas (puse buteliuko ispyliau). Turiu mylimesniu priemoniu, tai sitas taip ir nebepaimamas buvo. Reikia jo vos lasiuko, kad nepadaugint, nes tada suriebalina plauka. Sudetis siaip neitin gera, tai nebelaikiau jau jo (ismest ruosiausi koki pusmeti, bet vis padedavau atgal). O mylimesnis yra Giovanni 'vita pro' purskalas - jo kazkaip nepadauginu, plaukams tinka. Ir neseniai atrastas John Masters 'citrus & neroli' detangler'is - va sitas tai isvis geriu geris, tiek nuplaunant, tiek ne, ir padaugint beveik neimanoma, tepu ir ant dregnu, ir ant sausu plauku. Kai viska subaigsiu, zadu tik ties JMO ir apsistot, nieko kito neieskot.
user posted image
Atsakyti
Ant dienu baiges Bioderma Sensibio vandenukas, 250 ml. I jo vieta toks pat tik 500 ml. Jau daug kartu kartojamas, na man jis Nr 1 makiazo valymui (tik akis is pradziu valau su tam skirtu valikliu-zaliu Garnier, paskui jau likusi makiaza su Bioderma vandenuku). Rytais pries tepant krema sis vandenukas irgi naudojamas. ax.gif
user posted image
Atsakyti