Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Vienam kartui beliko Urban Decay 'all nighter' makiaza uztvirtinancio purskalo (sandeliuke dar vienas laukia) - net nezinau ar labai jau jis veike, kazkokio ypatingesnio makiazo laikymosi pasipurskus juo nejauciau... Nu bet gal...
user posted image

Taip pat metu lauk CoverGirl 'lashblast fusion' akiu tusa - jau kokius 3-4 menesius ji naudoju, tai gana. Sandeliuke turiu orandzini sios firmos tusa, bet realiai nepajauciau skirtumo tarp ju abieju (sis violetinis turetu ir tankint, ir ilgint). Kitu CG tusu nebandzius, bet sitie man vieni is tu paciu paciausiu tusu aplamai.
user posted image
Atsakyti
Noreva LED Matidiane dieninis kremas riebiai odai (nors manoji mišri)
user posted image

Labai labai patiko, nežinau ar čia sutapimas ar šito kremo dėka, bet nebeliko problemos su anksčiau vis nuolat iššokančiais spuogeliais bigsmile.gif . Dar patiko kad tubelėje (nemėgstu priemonių, kurias reikia kabinti pirštais arba terliotis su mentelėmis ), ir konsistencija maloni ir kvapas neerzinantis.

Žiemos sezonui abejoju ar kartosiu, nes jau jaučiu kad trūksta drėkinimo šiek tiek (kadangi jis riebiai odai, tai matyt kažkiek sausina), bet vasarai vėl būtinai nusipirksiu smile.gif

Aubrey Organics naktinis serumas su žaliąja arbata, pradžioje labai ptiko, oda ryte toookia švelni būdavo bigsmile.gif , dabar kažkaip poveiko neliko, bent jau kolkas nekartosiu g.gif , gal po metų kokių
user posted image

Papildyta:
QUOTE(tiutik @ 2011 10 27, 17:12)
Subaigiau pagaliau karsta.gif tikrai nekartosiu, gavau dovanu, pradžioje labai smagiai naudojosi, bet vėliau ir su pertraukom naudojau ir erzint kvapas pradėjo, o pabaigoje išvis erzint pradėjo unsure.gif

O aš nusipirkau Bright Crystal ir po savaitės atidaviau sesei, nesuprantu kodėl aš jį pirkau, jaučiu galva jau nuo kvapų buvo psisukus biggrin.gif ...brrr, kvapą prisiminus net nupurto biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 29 spalio 2011 - 21:02
QUOTE(shopingas @ 2011 10 29, 17:37)

atidaviau ir aš jį (tik spalva kitokia), neprilipo ir man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 29 spalio 2011 - 21:08
user posted image
rasa aliejukas plaukams labai patiko.veliau tikrai pirksiu dar viena o gal net kelis.uzteko metams laiko.galiukai tapo sveikesni.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 28, 15:23)
matyt kažkas alergizuodavo, o man jis labai patiko, subaigiau iki gramelio, dar pakraščiukus "nulaižiau"  biggrin.gif  Puikiai drėkino, minkštino ir švelnino odą, tikrai kartočiau.... ax.gif

Gali būti ir šiaip pastebėjau, kad man Lancome produktai (išskyrus dekorą) netinka-nepatinka schmoll.gif

user posted image

Pabaigiau Uogų kaukę My Blueberry Funk, labai patiko, tikrai neblogai pravalo, paskaistina odą. Patiko, kad džiūdama stipriai netraukia, kap kitas molis. Ir dar galioja tik 14dienų, todėl teko reguliariai daryti, nebuvo jokių vėliau, rytoj biggrin.gif Tikrai pirksiu vėl, tik nežinau ar tą pačią, ar Dirty Mermaid, su Fulerio žeme ir baltuoju moliu.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nivea vazelinas - nu netinka/nepatinka man nivea produkcija...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 30 spalio 2011 - 12:54
Organic Indulgence vonios putos - kvapas nera stiprus, malonus, bet kaip putos, tai niekam tike, nuo paprasto sampuno/duso zeles ar pan vonioj daugiau putu nei nuo sio produkto.... Sunaudojau per 3-4 kartus ir tai nieko nesimate vonioje.
user posted image
Atsakyti
L'occitane purškalas plaukams - nežinau, mano nuomone tikrosios kainos jis nevertas, sunaudojau antrą iš eilės, nes buvo pirkta, kai buvo galima nusipirkti du produktus už vieno kainą. Lengvino iššukavimą, tačiau, kad plaukų spalvą saugojo nelabai galiu pasakyt smile.gif kartočiau su akcija, kai labai labai apsimoka smile.gif
user posted image
Atsakyti
http://www.mediasens...10/12/nivea.jpg

Nivea dieninis veido kremas
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 30, 11:55)

Ar patiko Vichy tonikas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 30, 22:08)
Ar patiko Vichy tonikas? smile.gif

Nebesuskaičiuosiu kelintą buteliuką sunaudojau smile.gif Man patinka tuo, kad nealergizuoja, nedirgina mano jautrios odos, nesausina, o paminkština, drėkina odą. Tiesa, dabar toniko sudėtis atnaujinta ir išimtas sviestmedžio ekstraktas sad.gif Nebekartoju, noriu atrasti ką pigesnio ir geresnio.
Atsakyti