Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(Saharienne @ 2011 11 01, 14:58)
Dar viena pabaiga - Lancome  blakstienų tušo  Hypnose precious cells  miniukas (2 ml). Jokio įspūdžio nepaliko, nei gero, nei blogo  schmoll.gif  Nebus perkamas  schmoll.gif
user posted image

o man labai patiko,gerai ilgina tankina,turejau ne miniuka,bet jokio skirtumo ar miniukas ar ne
Atsakyti
Pagaliau sunaudojau Viteks šampūną - nesusipratimą doh.gif Niekada niekada niekada daugiau schmoll.gif schmoll.gif Įdomus jausmas po jo lieka ant plaukų - kaip kad sulipina, suvelia, net kondicionierių sunku gerai paskirstyt būna doh.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Subaigiau iki galo, nors gana greitai. Visai patiko, jau vien dėl puikaus, mažyčio šepetuko. Iki šiol tokio mažo nebuvau bandžiusi, todėl abejojau ar patiks, bet tikrai nenusivyliau. Gerai ilgindavo, puikiai atskirdavo, netrupėjo. Tik vienas minusas - papaišydavo voko dalį po antakių, tai vis reikdavo į veidrodį pasižiūrėti. Tai dabar net nežinau ar kartosiu.
Atsakyti
user posted image

tiesą sakant išvados jokios. nepastebėjau jokio balinančio stebuklingo efekto biggrin.gif nesu nei išgerianti, nei rūkanti, tai kažko tikėjaus ir negavau nieko hihihi.gif šiaip pradžioj buvo labai smagus jausmas, nes jausmas išvalius dantis šia pasta ir tarkim eiline Colgate būdavo tikrai kitoks - dantukai lyg nupoliruoti būdavo. tačiau vėliau turbūt prisitaikė net dantų emalis ir viskas, baigės džiaugsmas, viskas tapo įprasta biggrin.gif kadangi buvau užsipirkus įvairių rūšių Pearl Drops, tai į jos vietą

user posted image

user posted image

iki galo nesugebėjau pabaigt, išmečiau tiek, kiek būtų užtekę gal vienam kartui. pradžioj tikrai labai labai patiko - grūdeliai buvo tokie nei per stambūs, nei per smulkūs, šveisdavo odą gerai, kvapas patiko. tačiau po kurio laiko pradėjo erzinti kvapas, pernelyg jautėsi sintetika. šveičiau lauk, nes nemačiau reikalo erzintis laugh.gif į jo vietą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 02, 08:59)
Pagaliau sunaudojau Viteks šampūną - nesusipratimą  doh.gif 

Siaubas, as tokio net nebuciau turejus kantrybes pabaigt schmoll.gif
Atsakyti
[quote=jearmaine,2011 10 31, 16:59]
Labai nemėgstu išmetinėti daiktų, bet šįkart tenka - IKI pirktas MY face lūpų balzamas. Jau iš pat pradžių nelabai patiko, bet galvojau, sunaudosiu. O dabar visai lūpos išsausėjo, nesuprantu, ar nušalau, ar nuo jo.

Ar galite papasakoti kodėl nepatiko detaliau? 4u.gif Vis akis užkliūna, noriu nusipirkti, tai norėčiau išgirsti ir galbūt nedaryti klaidos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 02, 12:41)
Siaubas, as tokio net nebuciau turejus kantrybes pabaigt  schmoll.gif

Nemėgstu išmetinėt daiktų, optimizuot irgi ne visada gaunasi blush2.gif O šiaip kol nepajaučiu ko nors tikrai negero, tai sunaudoju smile.gif Vat pvz.: būtų atsiradę pleiskanų ar alergija kokia (tpfu tpfu tpfu) tada mesčiau lauk. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:03)
Ar galite papasakoti kodėl nepatiko detaliau?  4u.gif  Vis akis užkliūna, noriu nusipirkti, tai norėčiau išgirsti ir galbūt nedaryti klaidos  biggrin.gif

Man atrodo, jis vienas is tu, kur uzdeda riebala ant lupu, bet drekinimo nepriduoda. Toks labai dirbtinis, ir kvapas nekoks. Kazkada pagailejau pora litu prideti iki geresnio, tai va baiges tuo, kad teks ismesti. Nors esu kazkada draugei paskolinus, sako, "o koks fainas, riebus labai", tai dar nenoriu jusu visiskai atkalbeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 02 lapkričio 2011 - 13:55
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 02, 13:54)
Man atrodo, jis vienas is tu, kur uzdeda riebala ant lupu, bet drekinimo nepriduoda. Toks labai dirbtinis, ir kvapas nekoks. Kazkada pagailejau pora litu prideti iki geresnio, tai va baiges tuo, kad teks ismesti. Nors esu kazkada draugei paskolinus, sako, "o koks fainas, riebus labai", tai dar nenoriu jusu visiskai atkalbeti smile.gif

Man gal ne tiek pagailėjimas kelių litų, kiek įdomumas, neišbandytas, nes tikrai ne kaina lemia kokybę, čia šimtą kartų įsitikinta tongue.gif
Atsakyti
Pasibaige weleda rozmarinu losjonas plaukams, ne pirmas, gal kazkiek ir pristabde slinkima, ne nzn. viena plovima daugiau plauku islenka, kita maziau.
I jo vieta logona man plauku tonikas.
Weleda vilkdagiu dieninis kremas, patiko, drekino, spuogu nekele, bet netraukia kartot kol kas. Svajoju apie dr. hauschka melisu krema, bet kol kas mazinsiu meginukus, gal kas patiks (turiu kai kuriu po kelis, gal pavyks kokia nuomone susidaryti, ir tikiuosi oda nesudurniuos ax.gif )
Atsakyti
Baigėsi Logona Hamamelių dieninis kremas skirtas riebiai/mišriai odai
user posted image
Patikdavo labai, toks greit susigeriantis, malonus veidukui buvo ypač šiltomis vasaros dienomis, neišlysdavo taip greit blizgesys ant odos. Galvoju kartoti ateityje. O dabar į jo vietą Neobio magnolijų kremas mišriai odai. Jau spėjau ir išbandyti. Riebesnis, bet to ir reikia rudeniui/žiemai.
user posted image
Pabaigiau Natuderm dušo želę. Ilgam, ištikrųjų,užteko. Taupiai naudojosi, plius nesausindavo odos. Patiko labai, įspūdį paliko wink.gif
user posted image
į jos vietą nivea kreminė smile.gif
Cattier riebiai odai veido prausiklis.
user posted image
Patiko, kad neišsausindavo labai odos, kaip tik ją palikdavo švelnią, gaivią. Dabar bandysiu Cattier augalinį muiliuką su žaliuoju moliu, bet jaučiu, kad vistiek grįšiu prie prausiklio.. smile.gif)
Atsakyti
Jau liko po 1 gera karta, tai skaitau, kad pribaigiau biggrin.gif
Clinique moisture surge kremukas 30ml. Galima naudot kaip kauke ir kaip krema. Gelio konsistencijos. Siltam metu laikui labai tiko ir patiko. Tik nelabai patiko lipnumas kol susigeria..
user posted image
Clinique 30ml Dramatically diferent lotion kremukas. Nepatiko kvapas.. nors raso fragnance free g.gif seip lyginant su Moisture surge, tai nlb patiko.. unsure.gif nors zinau, kad daug kam tinka ir labai patinka sis kremas.. jis galima sakyt nr 1 Clinique preke
user posted image
Atsakyti