treciadieni vakare vaidinima paziurejom, pliur pliur padarem, tai siandien prasides (jei kokios baikos nepadarys) sveciavimasi vieno mano bernaicio pas kita, o tai svaigsta jau kelios savaites
Brooke, ka ten daug i dieda ziuret, ilgai netruksit
nors as pati kazi ar benoreciau mazo ant ranku, kai jau didele ir gan savarankiska salia
treciadieni vakare vaidinima paziurejom, pliur pliur padarem, tai siandien prasides (jei kokios baikos nepadarys) sveciavimasi vieno mano bernaicio pas kita, o tai svaigsta jau kelios savaites
Tai, kad ne ilgai truktu tai zinau, bet reikia laiku pataikyt ir visa kita
O kai as tokia beveik gyvanasle tai ka ten..
O mano savaranikska tai nori seses
Bet dideles seses, ne lelytes 
Kur tavo bernuzelis eis? Sleepover? Maniske ant ju buvo taip pasinesus pries pora metu, kad vos istempdavom namo kai reikedavo
Per Kaledu atostogas isvis beveik nematem vaiko
Nu tik tom naktim, kai ateidavo su drauge pas mus nakvot
Gerai, kad atsibodo kazkaip su laiku..
O mano savaranikska tai nori seses
Kur tavo bernuzelis eis? Sleepover? Maniske ant ju buvo taip pasinesus pries pora metu, kad vos istempdavom namo kai reikedavo
Na ir sulaukem pirmojo sniego, ale taip smagiai su vaikais lauke paselom
jau tikrai sventiska nuotaika. Jei nieks nesugadins
Nu del tu broliuku ar sesyciu tai zinau kaip yra, jei po vieno greit antro nekostruoji tada begant metam pajauti kaip vaikas auga darosi savarankiskas ir teveliams laisvesne koja, tada antraji planuot noras dingsta (musu situacija) . Tarp maniskiu 9 metai skirtumas, viena uzauginom kitas atsirado, dabar jau galvoju reikejo iskart viens po kito konstruot
Bet geriau veliau nei niekada
Nu del tu broliuku ar sesyciu tai zinau kaip yra, jei po vieno greit antro nekostruoji tada begant metam pajauti kaip vaikas auga darosi savarankiskas ir teveliams laisvesne koja, tada antraji planuot noras dingsta (musu situacija) . Tarp maniskiu 9 metai skirtumas, viena uzauginom kitas atsirado, dabar jau galvoju reikejo iskart viens po kito konstruot
Bet geriau veliau nei niekada
nakvyniu svetur nepripzistu
kolkas
isbuvo tik pora vlandu-pasiule berniuko mama pas juos pagyvent ilgiau ir maniskis mete zaidimus i sali
dukterecia 3m vis mamai apie broli kalbejo, kol susipzino su mano mazuoju-nei mazo, nei didelio nebereik ir nebenori sake suvisam
pas mus judejimas-sveciu is lt uzveze, ketvirtdieni dar bus
dukterecia 3m vis mamai apie broli kalbejo, kol susipzino su mano mazuoju-nei mazo, nei didelio nebereik ir nebenori sake suvisam
Sveikinimai
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
Na stai ir 2012 metai, tikiuos tiek jums tiek man
jie bus daug geresni
Taip gera su visa seima namie atostogaut, bet greit tas geris baigiasi ir vel kibsim i darbus, mokslus
Taip gera su visa seima namie atostogaut, bet greit tas geris baigiasi ir vel kibsim i darbus, mokslus
Sveikos, mamkos!
Šimtas metų nesilankiau SM, bet man atleistina, nes mažasis Aidenukas nelabai leidžia mamytei pašniukštinėti internete...
Berniukas mano auga kuo puikiausiai ir sunkėja su kiekviena diena ir mamos rankytės augina raumenukus nešiodama ir supuodama. Aidenukas tikrai nemėgsta mamos dainavimo, nes tik pradeda ką nors niuniuti jis užsidengia ausytes su savo mažom rankytėm ir suraukia nosytę. :}
Beja:
Sveikinimai praėjusių švenčių proga nuo mo.U ir Aidenuko!

Šimtas metų nesilankiau SM, bet man atleistina, nes mažasis Aidenukas nelabai leidžia mamytei pašniukštinėti internete...
Berniukas mano auga kuo puikiausiai ir sunkėja su kiekviena diena ir mamos rankytės augina raumenukus nešiodama ir supuodama. Aidenukas tikrai nemėgsta mamos dainavimo, nes tik pradeda ką nors niuniuti jis užsidengia ausytes su savo mažom rankytėm ir suraukia nosytę. :}
Beja:
Sveikinimai praėjusių švenčių proga nuo mo.U ir Aidenuko!

Sveikos skotijos mamos,
Sveikinu visas su naujaisiais metais, kaip ir daugelis tikiuosi, kad jie bus geresni.
Atvaziavau i skotija pries pora menesiu, nemaniau, kad cia taip vejuota
Vejai nupute keleta cerpiu nuo mano stogo, reikes rytoj geriau apziureti, gal ten vis delto kaimyno cerpes 
mo.U nuotrauka labai grazi
Sveikinu visas su naujaisiais metais, kaip ir daugelis tikiuosi, kad jie bus geresni.
QUOTE(Šerii @ 2012 01 06, 02:41)
Sveikos skotijos mamos,
Vejai nupute keleta cerpiu nuo mano stogo, reikes rytoj geriau apziureti, gal ten vis delto kaimyno cerpes 
sveika
ot tikrai lietuve
mo.U, tikrai grazi graziu zmogiuku nuotrauka
gal zinot kas per sistem norint pasiimt is prieglaudos maza kaciuka?
QUOTE(nanainis @ 2012 01 06, 03:05)
sveika
musu plevelinis siltnamis nukentejo, bet visai pakenciamai
ot tikrai lietuve
ot tikrai lietuve
Mano bendradarbe pasiemusi katina is prieglaudos, galesiu paklausti. Bet tikriausiai greiciau butu paciai susirasti internete ir pasiskambinti arba nereikes net skambinti, bus aprasyta viskas puslapyje. Ar esate laike anksciau kate?
uk nesam nieko augine be vaiku
galvoju gal ne neverta savaitgali MB vaziuot i prieglauda
skaitem tik apie aviganiu pasiemima is prieglaudos, bet deja