Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

Sveikos, mergos! 4u.gif

Pas mus oras nepavydetinas, atrodo, kad nunes mus nuo zemes pavirsiaus.
Vakar buvo dar labaiu ne kazka oras, bet, kaip zinia man i mainland'a keltis reikejo. Tiek intimiu pokalbiu su unitazu darnesu turejus turbut per visa nestuma! doh.gif Keltas kuris siaip uztrunka 30 min uztruko 1.5 valandos - visas metomas, vetomas ir kitaip judinamas, kad tik man neduok D lengviau kiek pasidarytu! blink.gif
Na bet maziukui mano viskas gerai! wub.gif Pamaciau savo zirniuka, tik kaip visada man reikejo aiskinti kur cia kas yra, nes as uzpakaliuka su galvyte galiu lengvai sumaisyti doh.gif
3.298 kg!!! Visas milzinas/e pas mane, o man aiskino, kad per mazas, per mazas!!! doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Brooke, daugiau scrapbookams stampu, interesnu sagyciu, svarbu, kad visiskai nauji ax.gif siaip vis uztaikau ar dekupazo, ar kaligrafijos rinkinuku ir pan. rolleyes.gif ne i tema-ebay'uj nukoviau Mirabilia viena rinkinuka uz kelis svrus bigsmile.gif

mo.U, o tai kaip gimdyt? unsure.gif praleidau (as viska kas su nestumu praleidziu biggrin.gif ), bijau nestuke.gif kaip velnias kryziaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nanainis @ 2011 11 25, 14:13)
mo.U, o tai kaip gimdyt?  unsure.gif  praleidau (as viska kas su nestumu praleidziu  biggrin.gif ), bijau  nestuke.gif  kaip velnias kryziaus  biggrin.gif

Naturaliai! As manau, kad jiegu vaikiukas jau daugaiu negu 5 kg - tada siulo CP daryt! O man belieka laukti kada vandenys pabeges arba smausmeliai tooookie atsakanciai prasides ir gimdyt!
Pati gimdymo, kaip nezinia ko bijau, bet siaip ar taip vis tike reikes! blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif ne, as apie tai imi gmdyt, o kaip suspet iki ligonines? ar namuos?
Atsakyti
Hmmm... Neprasideda gimdymas taip va oba ir gimdai! Yra laiko dar, yra po visu vandenu nubegimu ir saremiu prasidejimu (bent jau as tikiuosi, juk vaikiukas pirmas pas mane blink.gif ).
Tu man isterijos priepuoli man atrodo ivaryt nori su savo tokias suktais klausimais! blink.gif biggrin.gif
As iki ligonines suspesiu - ji tik uz 10 min kelio! blink.gif
Atsakyti
nu neaaaa biggrin.gif dabar aisku, kad ligonine kaip ir man 4u.gif o vat vandenys du kart man gavo nuleist, trecia kart tik jau stumimo metu, kitas stuimas su mazuoju ax.gif
Atsakyti
Kaip man ta vaikiuka is saves iskrapstyti kuo greiciau? blink.gif lotuliukas.gif

O pas mus tooookia zavesinga krusa uz lango, kad tiesiog nuostabu! Nuejus i tulika vos infarkto negavau nuo garso skliedziamo is ventiliacijos. Atrodo, kad kazkas gyvo ten uztrige ir issiversti bando. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 25, 12:00)
Na bet maziukui mano viskas gerai!  wub.gif Pamaciau savo zirniuka, tik kaip visada man reikejo aiskinti kur cia kas yra, nes as uzpakaliuka su galvyte galiu lengvai sumaisyti  doh.gif
3.298 kg!!! Visas milzinas/e pas mane, o man aiskino, kad per mazas, per mazas!!!  doh.gif  rolleyes.gif

Tai dar gali but, kad bus daug didesnis, nes paklaida iki 500 gramu gali but. Bet kuriuo atveju, manau, kad isstenesi mirksiukas.gif Dar negirdejau apie tokia moteri, is kurios nebutu sugebeje iskrapstyt leliaus lotuliukas.gif

QUOTE(mo.U @ 2011 11 25, 14:40)
Hmmm... Neprasideda gimdymas taip va oba ir gimdai!

O, zinok, visgi buna bigsmile.gif Bet su pirmu tai retai kada..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 25 lapkričio 2011 - 18:31
Brooke, vienaip ar kitaip leliuka is manes istrauks. Kad ir per nosi trauk reiketu lotuliukas.gif
Su mano sekme tai as gimdysiu penkias paras doh.gif
Vaikis taip i sonkaulius isiremes, kad nors is skausmo kauk.
Atsakyti
Jooo vejai prauze galingi, siandien paskaiciusi delfi apie nuostolius Klaipedoje puoliau mamai skambyt, ale sako nieko nejutusi doh.gif lotuliukas.gif

mo.U jau jau arteja ta diena, sekmes tau, o tie gimdymai kiekvienas turi savo istorija ir kiekviena istorija ipatinga.

Jei idomu gali paskaityt ir manaja istorija na nelinkeciau to , bet viskas baigesi gerai mirksiukas.gif Beno gimimo istorija
Atsakyti
mo.U, kaip ten tu? 4u.gif
pas mus pries sventinis maratonas jau pora sav. isukineja, dabar isvis vaikai is ritmo ismusti, mamka kasryt su miego trukumu, akys uztine, nieko nespeju, nieko nepabaigiu, svarbu kofes namuos nepritrukt lotuliukas.gif

ajnu toliaus kaledisku sveikinimu rankiot, kazko nieks nelimpa, su mano planu pataisymais reik imt jau i vokius det biggrin.gif si savaitgali dar dovanu sarasa papliusuosim ir visai nebedaug liks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nanainis @ 2011 12 02, 10:01)
mamka kasryt su miego trukumu, akys uztine, nieko nespeju, nieko nepabaigiu, svarbu kofes namuos nepritrukt  lotuliukas.gif

Kuriam kluba biggrin.gif!
As jau ant antro puodo kavos nuo 9, ir vistiek dar neatsigaivaliojau iki galo..
Atsakyti