Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

QUOTE(Brooke @ 2012 01 22, 13:54)
As cia visai netiketai issiaiskinau, kad galima sakoti net ne kaip siuntini tiesiog uzsakyt reikiamu adresu.. Cia bent jau pas ta zmogeli kurio paslaugom mes naudojames.. Jis ir maisto produktus vezioja, ir galima paprasyt ko reikia wink.gif Pati vakar gavau is savo MB dovanu nuostabu sakoti thumbup.gif
Tik db telefono nezinau (maniskis turi, bet jis isvykes).. Bet zinau, kad skotija zino biggrin.gif!

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o geras.
ačiū labai už tokias žinias, tai turbūt pats geriausias variantas būtų. man neskubu, tai parašykit, kai sužinosit. ar 'skotija' , tai irgi nickas, turit omeny? nevietinė, nepažįstu... blush2.gif
Atsakyti
Aha, nick'as toks forumietes wink.gif Pabandykit jai parasyt, nes as vis pamirstu saviskio paklaust kai skambina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2012 01 30, 23:36)
Aha, nick'as toks forumietes wink.gif Pabandykit jai parasyt, nes as vis pamirstu saviskio paklaust kai skambina doh.gif

pasiteiravau tada scotijos, aciu!
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 01 12, 23:03)
Skotijos mamos, gal yra tarp jusu gyvenanciu netoli Edinburgo? Gal noretumet savaitgali pasivaiksciot po parduotuves ar kur nors? Su vaikais ar be ju... Bandau plesti pazinciu rata biggrin.gif As vaiku dar neturiu, bet viskas ateity... jei kas nors susidomes rasykit i az ar temoje 4u.gif Gal kvailai nuskambejo, bet norisi pabendrauti su kuo nors lietuviskai 4u.gif

daznai nuvaziuojam i edinburga... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, uzejau pasidalint savo patirtimi...........pries keleta dienu del nuovargio, streso ir itampos sustreikavo mano sirdute, teko pasinaudot greitaja pagalba, po to atsiduriau priimamajam intensyvios prieziuros palatoje. Likau labai patenkinta ten dirbanciu personalu, visi buvo nuosirdus ir paslaugus tik pavargau visiems atsakinet i klausyma Polish? lotuliukas.gif Daktariukas buvo toks malonus, kad net naktimis sapnuoju lotuliukas.gif
Pries tai buvau prisiklausiusi ivairiu kalbu apie priemimo skyriu aplaiduma, bet ......... thumbup.gif
Ar jums teko ten pabuvot?(nelinkeciau) Koki ispudi paliko?
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2012 02 29, 15:32)
Sveikos, uzejau pasidalint savo patirtimi...........pries keleta dienu del nuovargio, streso ir itampos sustreikavo mano sirdute, teko pasinaudot greitaja pagalba, po to atsiduriau priimamajam intensyvios prieziuros palatoje. Likau labai patenkinta ten dirbanciu personalu, visi buvo nuosirdus ir paslaugus tik pavargau visiems atsakinet i klausyma Polish?  lotuliukas.gif Daktariukas buvo toks malonus, kad net naktimis sapnuoju  lotuliukas.gif
Pries tai buvau prisiklausiusi ivairiu kalbu apie priemimo skyriu aplaiduma, bet .........  thumbup.gif
Ar jums teko ten pabuvot?(nelinkeciau) Koki ispudi paliko?

pabuvoti neteko(aciu D), bet atsiliepimu irgi nekokiu girdejus...smagu, kad kartais realybe skiriasi nuo kalbu ir kad taip pasiseke su sesutem ir daktariuku.. thumbup.gif
o del Polish, tj visur ta pati beda...kazkada su mergyte ejom pasivaikscioti ir susitikom tokia babulyte..paklause mergaites vardo, o kai pasakaiu tj pirmas klausimas ar lenkiskas vardas...sakau, ne, ne lenkiskas, lietuviskas... doh.gif o po to ji man vis vien, tj kaip ten pas jus lenkijoj orai ir visi kiti galai...nezinau, sakau, niekada nebuvau... ax.gif tjp ir liko nesupratus jauciu.... biggrin.gif
Atsakyti
kaip laikotes mergaites?....Sveikinu sulaukusios pavasario... 4u.gif siandien orelis ypatingai primine si metu laika ax.gif
laukiu nesulaukiu kada saulyte prades labiau sildyt... bigsmile.gif
Atsakyti
nepoli nu kazin ar ta saulyte labiau sildys lotuliukas.gif praeita vasara galeciau ant vienos rankos pirstu suskaiciuot kiek kartu teko pasipuost palaidinuke trumpom rankovem doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
oj galvojau SM nėra škočių. Mes čia jau keletas mėn. Baigiu nukvakt nuo bendravimo trūkumo hihihi.gif Ar yra kas nors gyvenančių north lanarkshire (netoli Glasgow)?

Geri temos tempai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes ax.gif ax.gif

o as is Edinburgo ax.gif jei kas noretu pabendraut ax.gif
Atsakyti
merginos gal labiau i snukiaknyge sulindo mirksiukas.gif o Glasgow ir Edinburgh lietuviais turtingas 4u.gif
Atsakyti