Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

QUOTE(nanainis @ 2012 03 17, 14:12)
merginos gal labiau i snukiaknyge sulindo  mirksiukas.gif  o Glasgow ir Edinburgh lietuviais turtingas  4u.gif

Ale kur juos rast? Mano vyras tik pavardžių daug lietuviškų sutinka, bet jie lietuviškai nešneka biggrin.gif
Atsakyti
gal FB dauguma bendrauja, ten reklamos nesokineja per ekrana ir vaiku negazdina isijungiantys trileriu reklaminiai takeliai biggrin.gif per laika susibendravo, kad ir cia, bet susibendravus SM nebelabai toliau, jau ir skype, ir tel.nr. susimaine ir nebeuzsuka, nugis gyvas bendravimas visai kas kita, o cia viesai apie gyvus reikaliukus irgi ne kas rasyt blush2.gif

gal kuri dalyvaujat ESOL programoj, kaip viskas ten vyksta? naujoj savaitej pradesiu lankyt, idomu kas kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanainis: 17 kovo 2012 - 16:28
snukiaknyge

kas cia per zodis? biggrin.gif
Atsakyti
cia kai veidaknyge(facebook) i nevilti varo virsta snukiaknyge biggrin.gif ir taip pavasari ten irgi visokie plikasikniai ar siaip issigimeliskos nuorodos keliamos cool.gif zodziu ajnu kokio savo blogo rasyt, ten geles zydes biggrin.gif
Papildyta:
Ommmmm.....kaip cia as dabar apsiziurejau, kaip nestukei cia?
Tyliai_SV visa seimia cia? Amzius mazuju koks fainas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanainis: 17 kovo 2012 - 18:44
QUOTE(nanainis @ 2012 03 17, 18:47)
Tyliai_SV visa seimia cia? Amzius mazuju koks fainas  4u.gif  biggrin.gif

Aha, visa 4u.gif
Man irgi amžius patinka, labai nenuobodu namie ir negaliu skųstis, kad niekam manęs nereikia hihihi.gif Ale pas tave irgi turėtų būt smagu bigsmile.gif
O facebooke kas nors škotiško ir mamiško iš Lt yra? Aš tai labai vengiu to reikalo, ale ko nepadarysi dėl bendravimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai_SV: 17 kovo 2012 - 19:07
MB nr1 priesas FB, yra grupe Skotijos maytes, nu bet nieko ten irgi nevyksta....ner numirus tema kap cia, bet gal ir nieko pradziai susipazint ax.gif
Didiesiem nepasakyciau, kad pagerejus ora manes reiktu, mazasis tai lipushke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nanainis @ 2012 03 17, 19:47)
cia kai veidaknyge(facebook) i nevilti varo virsta snukiaknyge  biggrin.gif

nieko panasaus nebuvo teke girdeti biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, ar esate skotus arba kitus uzsieniecius vaisine cepelinais? Kaip jie tai prieme?
Siandien turejau sveciu, nuostabius zmones skotus, jiems apie 50m. Moteriai lyg ir patiko, o vyras kazkaip neskaniai ragavo biggrin.gif Nors susidariau vaizda, kad skotai nemegsta kazko naujo ragauti, megsta savo sumustinius i kuriuos prisideda bulviu traskuciu biggrin.gif
Ai, dar juodaode bendradarbe pamego tingini, prase recepto, dabar tai jos vaiku megstamiausias desertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 03 24, 18:57)
Mamos, ar esate skotus arba kitus uzsieniecius vaisine cepelinais? Kaip jie tai prieme?

Man iš vis mistika, kaip su jais susidraugat. Esu girdėjus, kad jie nemėgsta į svečius eiti. Bet gal čia netiesa ? bigsmile.gif
Atsakyti
mes MB bendradarbio natsigintume, jei uzkviestume doh.gif kaimynai pas mus yra buve, mes pas juos irgi, kitas kaimynas ne tam lygi, labai fainas zmogus ir labai turtingas, tai tik mes pas ji ax.gif su kaimynais apsimainom Kaledu dovanelem, vaikai dar ir Velykiniu gauna, taip palepina juos daznai wub.gif tik visi turi sunis ir depresuoja, kad vaiku neisgazdintu biggrin.gif man asmeniskai skotai, cia tie senieji, labai faini silti zmones, uz akiu pletkininku pletkininkai, nu kaip lietuviai, tik gal maziau piktumo, pavydo tiek pat biggrin.gif humoro jausma liuks biggrin.gif lauktuviu kiek vezem is LT, tai stipriaisiais gerimais ir suriu suzaveti buvo biggrin.gif kad artimiau tuos senolius tepazistu tai su traskuciais jiem nepakeliui, siaip ir skupoki zmones ir islaidus ne ten kur man iprasta ax.gif
Atsakyti
Del pletku ir pavydumo sutinku, bet taip jau yra, kad zmones megsta apkalbeti tiek skotai tiek lietuviai. Dar man daug maz aisku, kada lietuviai meluoja is mandagumo, pvz., kad oi kaip skaniai tu cia pietus pagaminai, o sitie uk zmones visada sypsena uzsideje ir nesuprasi ka is tikruju jie galvoja...
Ir tikrai vyresni labai silti zmones smile.gif
Del susidraugavimo, tai man geriausiai padeda bendra megstama veikla, su kai kuo pasivaikscioti einam su kita bendradarbe dviraciais vazinejam. Dideles draugystes nera, bet pabendrauti malonu.
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 03 24, 19:57)
Siandien turejau sveciu, nuostabius zmones skotus, jiems apie 50m. Moteriai lyg ir patiko, o vyras kazkaip neskaniai ragavo biggrin.gif Nors susidariau vaizda, kad skotai nemegsta kazko naujo ragauti, megsta savo sumustinius i kuriuos prisideda bulviu traskuciu biggrin.gif
Ai, dar juodaode bendradarbe pamego tingini, prase recepto, dabar tai jos vaiku megstamiausias desertas thumbup.gif
cepelinu tai neteko vaisint, nes man cia su bulvem nesidraugauja...
nezinau... gal neatitaikau rusies ar kas, kad man jos labai vandeningos doh.gif

o siaip baltaja misraine vaisinau.. tai oj, kaip ten tas svecias pamates nusiepe, kad vos ne kas cia per jovalas... zirneliai ir agurkeliai ir dar kiausiniai ir t.t. viskas kartu blink.gif akis sprogdino, juokies ir siaip.... kol neparagavo biggrin.gif
jis man visa misraine ta vakara sukapojo lotuliukas.gif

QUOTE(Šerii @ 2012 03 24, 21:24)
o sitie uk zmones visada sypsena uzsideje ir nesuprasi ka is tikruju jie galvoja...

tas jau tikrai taip, ir man nelabai patinka..
nes as jau mieliau zinau kam nepatinku ir ka galvoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nei kad uz akiu apkalbineja ir prie akiu sypsos smile.gif
Atsakyti