pirkusios is US apsviekit, kaip su muitas apmokestinimais ir pan., noriu suspet iki kaledinio bardako prasidejimo, o sarasas nemazas jau susikaupe

QUOTE(BlueFire @ 2012 09 16, 17:38)
as kai netingiu pavaziuoju iki halal parduotuves, ten pasirinkimas nedidelis bet sviezia, iejus mesa kvepia, o ne smirdi bleach'ium kaip kai kuriose mesinese. man kad halal netrukdo, nezinau kaip kitiems. ten ir manu kruopas perku nes tesco nebepardavineja
dar didelis sekmadieninis turgus blochairn
http://www.citymarke..._Car_Boot_Sale/
dar didelis sekmadieninis turgus blochairn
http://www.citymarke..._Car_Boot_Sale/
tai kad manu kruopu yra Tesco, Semolina, melynas pakelis, varskes apkepas skanus gaunas

Sveikutes
, gal pagelbesit, dukra isvykusi mokytis i Skotija, noriu persiusti jai pinigeliu, gal zinote kaip tai padaryti pigiau, gal kuriai besimokanciai irgi artimieji siuncia, buciau dekinka uz info.

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2012 09 26, 23:28)
Sveikutes
, gal pagelbesit, dukra isvykusi mokytis i Skotija, noriu persiusti jai pinigeliu, gal zinote kaip tai padaryti pigiau, gal kuriai besimokanciai irgi artimieji siuncia, buciau dekinka uz info. 

Na, man tėveliai kai reikia, pinigėlius perveda paprasčiausiai į swedbanko sąskaitą.. jiem nieko nekainuoja, o aš čia nusiimu iš swedbanko kortelės bet kuriame bankomate. visada didesnę sumą, nes labiau apsimoka. iki 500lt (100 su trupučiu svarų) kai nusiiminėju, nuskaito tik 9-10litų mokestį... kai nusiimu daugiau, tai skaičiuoja 2 proc. nuo sumos. ne taip ir brangiai gaunasi..

Dekui labai, tai jauciu taip ir padarysiu, turi dukra saskaita swed banke ir kortele su savim, o tai visuose bankomatuose galima nuimti 500 lt vertes suma?
QUOTE(skotija @ 2012 09 24, 16:12)
tai kad manu kruopu yra Tesco, Semolina, melynas pakelis, varskes apkepas skanus gaunas 

jos smulkaus malimo, kepiniams kaip tik tinka, as ir i pyragus dedu (panasiai kaip krupciatka miltai) bet kose is tu smulkiu manu tokia gliti gaunasi, net vaikai nevalgo
Siaubas kaip tema toli... As su klausimu atejau
. Kuo jus skraidote i LT? As neisranki tai visad skrisdavau Ryanairu, man visai pakenciama, nors aukstesniam ar platesniam zmogui butu anksta sedeti
Dabar ryanair nebeskrenda i Edinburga. Kuo jus skrendat? Ar dauguma vaziuojat automobiliais?

mes nebevaziuojam ir nebeskrendam
taip pries beveik tris metus vaziavom masina, kelemes keltu i Olandija lyg, mus patogiausia buvo
dauguma pazistamu su traukiniu ar autobusu i Londona, o is ten uz 10-50 jau kur nori
svarbu laiku susiziuret. manau su persedimais jiems, nu bet kai neaktuolu nebeatsimenu .

QUOTE(Šerii @ 2012 11 09, 01:02)
Siaubas kaip tema toli... As su klausimu atejau
. Kuo jus skraidote i LT? As neisranki tai visad skrisdavau Ryanairu, man visai pakenciama, nors aukstesniam ar platesniam zmogui butu anksta sedeti
Dabar ryanair nebeskrenda i Edinburga. Kuo jus skrendat? Ar dauguma vaziuojat automobiliais?

Ryga arba Varšuva (į Glasgow). Labai pigiai per Varšuvą gaunas, tik reik iki jos arba iš jos nusigaut

Labukas Merginos, Si sestadieni , rytoj, mamytes ir ne tik renkasi Hamiltone mieste, kepsim tepsim puosim kaledinius skanestus, prisijunkit

QUOTE(skotija @ 2012 12 07, 13:45)
Labukas Merginos, Si sestadieni , rytoj, mamytes ir ne tik renkasi Hamiltone mieste, kepsim tepsim puosim kaledinius skanestus, prisijunkit 

Vaikų limitas koks nors yra?

QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 12 07, 14:05)
sake nea