Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

pirkusios is US apsviekit, kaip su muitas apmokestinimais ir pan., noriu suspet iki kaledinio bardako prasidejimo, o sarasas nemazas jau susikaupe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2012 09 16, 17:38)
as kai netingiu pavaziuoju iki halal parduotuves, ten pasirinkimas nedidelis bet sviezia, iejus mesa kvepia, o ne smirdi bleach'ium kaip kai kuriose mesinese. man kad halal netrukdo, nezinau kaip kitiems. ten ir manu kruopas perku nes tesco nebepardavineja

dar didelis sekmadieninis turgus blochairn
http://www.citymarke..._Car_Boot_Sale/

tai kad manu kruopu yra Tesco, Semolina, melynas pakelis, varskes apkepas skanus gaunas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif , gal pagelbesit, dukra isvykusi mokytis i Skotija, noriu persiusti jai pinigeliu, gal zinote kaip tai padaryti pigiau, gal kuriai besimokanciai irgi artimieji siuncia, buciau dekinka uz info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2012 09 26, 23:28)
Sveikutes 4u.gif , gal pagelbesit, dukra isvykusi mokytis i Skotija, noriu persiusti jai pinigeliu, gal zinote kaip tai padaryti pigiau, gal kuriai besimokanciai irgi artimieji siuncia, buciau dekinka uz info. 4u.gif

Na, man tėveliai kai reikia, pinigėlius perveda paprasčiausiai į swedbanko sąskaitą.. jiem nieko nekainuoja, o aš čia nusiimu iš swedbanko kortelės bet kuriame bankomate. visada didesnę sumą, nes labiau apsimoka. iki 500lt (100 su trupučiu svarų) kai nusiiminėju, nuskaito tik 9-10litų mokestį... kai nusiimu daugiau, tai skaičiuoja 2 proc. nuo sumos. ne taip ir brangiai gaunasi.. smile.gif
Atsakyti
Dekui labai, tai jauciu taip ir padarysiu, turi dukra saskaita swed banke ir kortele su savim, o tai visuose bankomatuose galima nuimti 500 lt vertes suma?
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2012 09 24, 16:12)
tai kad manu kruopu yra Tesco, Semolina, melynas pakelis, varskes apkepas skanus gaunas  smile.gif

jos smulkaus malimo, kepiniams kaip tik tinka, as ir i pyragus dedu (panasiai kaip krupciatka miltai) bet kose is tu smulkiu manu tokia gliti gaunasi, net vaikai nevalgo
Atsakyti
Siaubas kaip tema toli... As su klausimu atejau biggrin.gif . Kuo jus skraidote i LT? As neisranki tai visad skrisdavau Ryanairu, man visai pakenciama, nors aukstesniam ar platesniam zmogui butu anksta sedeti doh.gif Dabar ryanair nebeskrenda i Edinburga. Kuo jus skrendat? Ar dauguma vaziuojat automobiliais?
Atsakyti
mes nebevaziuojam ir nebeskrendam biggrin.gif taip pries beveik tris metus vaziavom masina, kelemes keltu i Olandija lyg, mus patogiausia buvo smile.gif dauguma pazistamu su traukiniu ar autobusu i Londona, o is ten uz 10-50 jau kur nori biggrin.gif svarbu laiku susiziuret. manau su persedimais jiems, nu bet kai neaktuolu nebeatsimenu .
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 11 09, 01:02)
Siaubas kaip tema toli... As su klausimu atejau biggrin.gif . Kuo jus skraidote i LT? As neisranki tai visad skrisdavau Ryanairu, man visai pakenciama, nors aukstesniam ar platesniam zmogui butu anksta sedeti doh.gif Dabar ryanair nebeskrenda i Edinburga. Kuo jus skrendat? Ar dauguma vaziuojat automobiliais?

Ryga arba Varšuva (į Glasgow). Labai pigiai per Varšuvą gaunas, tik reik iki jos arba iš jos nusigaut biggrin.gif
Atsakyti
Labukas Merginos, Si sestadieni , rytoj, mamytes ir ne tik renkasi Hamiltone mieste, kepsim tepsim puosim kaledinius skanestus, prisijunkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2012 12 07, 13:45)
Labukas Merginos, Si sestadieni , rytoj,  mamytes ir ne tik renkasi Hamiltone mieste, kepsim tepsim puosim kaledinius skanestus, prisijunkit smile.gif

Vaikų limitas koks nors yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 12 07, 14:05)
Vaikų limitas koks nors yra? biggrin.gif

sake nea biggrin.gif Visi velkom biggrin.gif
Atsakyti