Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

QUOTE(RedOne @ 2012 08 08, 09:49)
mes perkam is tu privaciu mazu parduotuveliu, kur buna kas vien tik mesa pardavineja, kas zuvi..
prie pat namu yra, tai patogu smile.gif
o be to man ir saynsburio visai patika, tikrai buna is ko pasirinkti  g.gif
o tu tuose parduotuvese neatrandi ar nepasitiki?

Na bandžiau pirkti supermarketuose, tai kadangi turiu gerą uoslę visokiems priedams ax.gif , tai pvz. asdos mėsa feiriu atsiduoda. Jautieną perku mažoje mėsinėje (bet ten tik jautiena), seinsburiuose ekologišką vištą. O daugiau nieko nerandu. Bėda ta, kad labai bijau pirkt parduotuvėse didelėse mėsą, nes nežinau kaip buvo auginti tie galvojai ir kaip ruošiama ta mėsa. O kur gaut ne vištienos ekologiškos ar bent iš ūkininkų nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 08, 10:23)
Na bandžiau pirkti supermarketuose, tai kadangi turiu gerą uoslę visokiems priedams ax.gif , tai pvz. asdos mėsa feiriu atsiduoda. Jautieną perku mažoje mėsinėje (bet ten tik jautiena), seinsburiuose ekologišką vištą. O daugiau nieko nerandu. Bėda ta, kad labai bijau pirkt parduotuvėse didelėse mėsą, nes nežinau kaip buvo auginti tie galvojai ir kaip ruošiama ta mėsa. O kur gaut ne vištienos ekologiškos ar bent iš ūkininkų nežinau  unsure.gif

tuo labiau neisivaizduoju ir as blush2.gif bet va po tokiu mastymu as buvau tapus vieniems metams vegetare lotuliukas.gif doh.gif negalejau i mesa ne ziuret.... o kai pagalvodavau kad tie gyviai vaiksto ir dziaugias gyvenimu, o mes juos valgom............ doh.gif doh.gif nu geriau negalvot, nes tuoj ir vel mesos nebesivalgys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedOne: 08 rugpjūčio 2012 - 11:55
QUOTE(RedOne @ 2012 08 08, 11:55)
tuo labiau neisivaizduoju ir as  blush2.gif bet va po tokiu mastymu as buvau tapus vieniems metams vegetare  lotuliukas.gif  doh.gif negalejau i mesa ne ziuret....  o kai pagalvodavau kad tie gyviai vaiksto ir dziaugias gyvenimu, o mes juos valgom............  doh.gif  doh.gif nu geriau negalvot, nes tuoj ir vel mesos nebesivalgys  biggrin.gif  biggrin.gif

Na kadangi su mėsa nedraugauju jau 18 metų, galiu pasakyt, kad aš prieš vegetarizmą hihihi.gif Toks jau tas gyvenimas - gyvybė valgo gyvybę, taip buvo ir taip bus. Kodėl pvz. žolės gyvybė mažiau vertinga už vištos? Man va problema yra ta, kad tie gyvuliai faršruojami antibiotikais ir steroidais. Dėl to l. bijau vaikams belei ką duot. Ypač vištieną. Net ta seinsburių eco nepasitikiu, bet neturiu kito pasirinkimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 08, 11:08)
Na kadangi su mėsa nedraugauju jau 18 metų, galiu pasakyt, kad aš prieš vegetarizmą hihihi.gif Toks jau tas gyvenimas - gyvybė valgo gyvybę, taip buvo ir taip bus. Kodėl pvz. žolės gyvybė mažiau vertinga už vištos? Man va problema yra ta, kad tie gyvuliai faršruojami antibiotikais ir steroidais. Dėl to l. bijau vaikams belei ką duot. Ypač vištieną. Net ta seinsburių eco nepasitikiu, bet neturiu kito pasirinkimo.  g.gif

o as kas kuom prikimsta nelabai sunku galva, nes vistiek kiek daug ko mes nezinom... ar taip ar taip viska valgom... doh.gif blush2.gif tai valgydma galvoju kad grudinames taip doh.gif doh.gif
nes tikrai musu senoliai siuolaikiniais maistais apsinuodytu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedOne: 08 rugpjūčio 2012 - 12:11
kaip MB man pardese pastoviai sako-nezinosi nuo ko soti busi biggrin.gif as kazkaip ramiau emiau ziuret i ta maisto pirkima kai sunui pasitrauke egzema ax.gif perkam mesa malta is Aldi, ten pat ir vistienos saldytas krutineles be odos ir kaulo, mesos pusgaminiu nebent vyras lenkinej pasiima, jis vienas mesaedis seimoj, man su vaikais jos gali ir nebut ax.gif zuvies neperkam, vyras kartais pazvejoja ir NET kartais ka pagauna biggrin.gif
Atsakyti
ir mes mesa is Aldi perkam , gera nesiskundziam. O is mazu parduotuveliu irgi geros kokybes, bet kainos aukstokos.
Oras tiesiog pasakiskas siandiena!!!
Atsakyti
jau kelinta diena oras grazus thumbup.gif
gaila, kad tom dienom dirbu, o kai laisva tai kaip tycia lyja ar apsiniauke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedOne: 10 rugpjūčio 2012 - 00:13
Turiu klausimą - gal kas žinot kaip rast auklę keliom val. per savaitę?
Atsakyti
Beje, gal kas žinot apie carboots sale'us Glasgow rajone?
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 12, 21:29)
Turiu klausimą - gal kas žinot kaip rast auklę keliom val. per savaitę?

arciau gyventum ir as nieko pries buciau paziuret ax.gif
vaikucius myliu ir esu priziurejus.

o siaip gal bandyk per gumtree 4u.gif 4u.gif
arba pabandyk is aplinkiniu, jei tik keleta valandeliu per savaite, neturetu but sunku surast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2012 08 12, 22:51)
Beje, gal kas žinot apie carboots sale'us Glasgow rajone?

http://www.polmadiecarbootsale.co.uk/7
http://www.citymarke..._Car_Boot_Sale/

4u.gif

Na ka, vel lietutis, skotiska vasarele baiges, laukiam indiskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2012 08 17, 09:59)
Na ka, vel lietutis, skotiska vasarele baiges, laukiam indiskos smile.gif

o kaip atrodo indiska? ax.gif ax.gif
Atsakyti