QUOTE(Joltoma @ 2011 11 22, 22:53)
Brooke, vel maciau turejo siuvinejimo siulu pilna krepsi.........galvojau tau skambyt, bet pabijojau gi ankstyvas sekmadienis, galvojau gal ritinejies po lova

Tikrai ritinejaus, zinok, iki pat pietu..

Ir apskritai, as dabar privengiu Inverurio, nes maniskio svogeris megsta ten kas savaitgali vazinet, o kadangi jo zmona tokiu metu dirba, tai jis ir vaika vezasi.. Tai jei vaziuojam ten, tai vis gaunasi taip, kad diedai greit nusimuilina palike mane su dviem vaikais ir sh as tada pamatau..
QUOTE(nanainis @ 2011 11 22, 23:12)
is piktumo dabar tikrai po lova

kur apsipirkinejai taip vykusiai? inverure ar kazkaip ten pa. ar Aberdeen'e?

Beveik atspejai

Nu bet ka darysi, jau vistiek, kaip sakant, saukstai po pietu.. Inverury, manau, nes Aberdeen'e ner tokiu vietu..
QUOTE(mo.U @ 2011 11 23, 10:30)
Tikiuosi, kad viskas bus gerai! Nelabai isisvaizduoju ka jie man pasakys, jiegu mano maziukis per mazas? Negimdyti?
Ne ne, jie tik nori isitikint, kad maziukui viskas gerai.. O gimdyt jau teks bet kuriuo atveju. Atsiprasau, nemoku as guost, bet bandau pasakyt, kad tikriausiai viskas gerai, tiesiog jie cia labai megsta viska matuot ir be reikalo gasdint busimas mamas
Pilveli taip traukineja si ryta, kad net baisu darosi siek tiek.

Viskas bus tvarkoj, cia tikriausiai organizmas ruosiasi gimdymui

O gal tiesiog vaikutis maskatuojasi.. Maniske budavo kartais taip isiremdavo i koki organa kad nors apsimyzk is dziaugsmo
O as Kalediniu pirkimu dar net nepradejus, nors sarasiuka jau turiu. Taciau as ir sarasiukas niekada nebuvom puikus draugai. Laikui begant jis vis keiciasi, keiciasi
As irgi dar nepradejus. Visada gruodzio vidury pradedu, nes tada geriausius bargainus galima rast! Bent jau kas liecia vaiku dovanas.. Mes su MB dovanom nesikeiciam, tai nzn..