QUOTE(nepoli @ 2011 11 21, 15:13)
Leliukas neskuba visai!
Tokiais tempais gal ir iki velyku pritempsim?
4dieni siuncia is mano salos i mainland'a scan'o daryti, nes ,matai, mano, kad mano maziukis per mazas!
Tokiais tempais gal ir iki velyku pritempsim?
4dieni siuncia is mano salos i mainland'a scan'o daryti, nes ,matai, mano, kad mano maziukis per mazas!
mo.U
viskas bus gerai, dar paugink kelias dieneles
Na kaip tie kalediniai apsipirkimai man nepatinka
, ex reikia sukraut tase i ltu,
, gal kas dazniau i parduotuves vaikstote, gal kur kokie sale vyksta
sendaigciu turguje nusipirkom eglute (nauja) ir visus papuosimus bei lemputes jai (naujus) tik uz 3 sv
bet puostis neskubam gal gruodzio reik sulaukt
Brooke, vel maciau turejo siuvinejimo siulu pilna krepsi.........galvojau tau skambyt, bet pabijojau gi ankstyvas sekmadienis, galvojau gal ritinejies po lova
Na kaip tie kalediniai apsipirkimai man nepatinka
sendaigciu turguje nusipirkom eglute (nauja) ir visus papuosimus bei lemputes jai (naujus) tik uz 3 sv
Brooke, vel maciau turejo siuvinejimo siulu pilna krepsi.........galvojau tau skambyt, bet pabijojau gi ankstyvas sekmadienis, galvojau gal ritinejies po lova
QUOTE(Joltoma @ 2011 11 23, 01:53)
is piktumo dabar tikrai po lova
Tikiuosi, kad viskas bus gerai! Nelabai isisvaizduoju ka jie man pasakys, jiegu mano maziukis per mazas? Negimdyti?
Pilveli taip traukineja si ryta, kad net baisu darosi siek tiek.
O as Kalediniu pirkimu dar net nepradejus, nors sarasiuka jau turiu. Taciau as ir sarasiukas niekada nebuvom puikus draugai. Laikui begant jis vis keiciasi, keiciasi
O as Kalediniu pirkimu dar net nepradejus, nors sarasiuka jau turiu. Taciau as ir sarasiukas niekada nebuvom puikus draugai. Laikui begant jis vis keiciasi, keiciasi
QUOTE(Joltoma @ 2011 11 22, 22:53)
QUOTE(nanainis @ 2011 11 22, 23:12)
kur apsipirkinejai taip vykusiai? inverure ar kazkaip ten pa. ar Aberdeen'e?
QUOTE(mo.U @ 2011 11 23, 10:30)
Tikiuosi, kad viskas bus gerai! Nelabai isisvaizduoju ka jie man pasakys, jiegu mano maziukis per mazas? Negimdyti?

Ne ne, jie tik nori isitikint, kad maziukui viskas gerai.. O gimdyt jau teks bet kuriuo atveju. Atsiprasau, nemoku as guost, bet bandau pasakyt, kad tikriausiai viskas gerai, tiesiog jie cia labai megsta viska matuot ir be reikalo gasdint busimas mamas

As irgi dar nepradejus. Visada gruodzio vidury pradedu, nes tada geriausius bargainus galima rast! Bent jau kas liecia vaiku dovanas.. Mes su MB dovanom nesikeiciam, tai nzn..
QUOTE(nanainis @ 2011 11 23, 02:12)
kur apsipirkinejai taip vykusiai? inverure ar kazkaip ten pa. ar Aberdeen'e?
jo jo Inverure, pas mus jau tapo sekmadienine pramoga tas turgus
Brooke tau mano megstamiausia patarle "Is guolio neiskepsi raguolio"
prisiminiau kai vyrui pirma karta pritaikiau sia patarle, ritinejosi lovoje ir jis prakalbo, jog reikia keltis masina eit pasitvarkyt bla bla bla, nu as jam ir sakau "is guolio neiskepsi raguolio" tai jis galvojo galvojo, sako nu nesuprantu .........zodi "guolio" (kadangi mintys sukosi apie masinos remonta) jis suprato kaip masinos detale, kuri ratuose sukasi
Mes buvom karta nuleke ten, diena grazi, bet verciau i savo miestelio mausiu, nu jau belenkiek mazesnis, bet geresnis
nugis kaimyne pasigavo mane lauke, tai uzkvieciau vidun-apie pelesi pakalbet, paskui as su visais vaikais pas ja apie pelesi pakalbet
na, mergaites, kaip vejukas?
as siandien uzpyliau kavos - apelsinu likeri, tikiuos, iki kaledu pritrauks, nes reikia 40 dienu laikyt, o liko tik 31
siandien bandomuosius mince pies darysiu ir jau meduoliu receptu isekau, kuciukus irgi jau reiketu kept 
mo.U.
viskas bus gerai
mo.U.
Sveikos 
nanainis --> Papasakok placiau
Pasigirk
!
Joltoma --> Zinau, bet, deja, man 7dienis yra vienintele diena kai galiu normaliai pailset (ir tai ne visada), tai jau tada voliojuos kiek isgaliu
mo.U, kaip tau sekesi siandien?
Siandien gavau laiska is HMRC, kad permokejau taxus uz praeitus ir uzpraeitus metus, tai gausiu 400 svariuku atgal
Kaip diedas issireiske, siais metais "Christmas came early"
Laimes pilnos kelnes
nanainis --> Papasakok placiau
Joltoma --> Zinau, bet, deja, man 7dienis yra vienintele diena kai galiu normaliai pailset (ir tai ne visada), tai jau tada voliojuos kiek isgaliu
mo.U, kaip tau sekesi siandien?
Siandien gavau laiska is HMRC, kad permokejau taxus uz praeitus ir uzpraeitus metus, tai gausiu 400 svariuku atgal