Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

QUOTE(nepoli @ 2011 11 21, 15:13)
kaledu laukiat? nestuke.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif nieko greit jau turesi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekur neskuba sau leliukas thumbup.gif
Atsakyti
Leliukas neskuba visai!
Tokiais tempais gal ir iki velyku pritempsim? lotuliukas.gif

4dieni siuncia is mano salos i mainland'a scan'o daryti, nes ,matai, mano, kad mano maziukis per mazas! doh.gif
Atsakyti
console.gif Linkiu, kad viskas butu tvarkoj. Gal kokia klaida..
Atsakyti
mo.U 4u.gif viskas bus gerai, dar paugink kelias dieneles mirksiukas.gif

Na kaip tie kalediniai apsipirkimai man nepatinka verysad.gif , ex reikia sukraut tase i ltu, doh.gif , gal kas dazniau i parduotuves vaikstote, gal kur kokie sale vyksta
sendaigciu turguje nusipirkom eglute (nauja) ir visus papuosimus bei lemputes jai (naujus) tik uz 3 sv thumbup.gif bet puostis neskubam gal gruodzio reik sulaukt rolleyes.gif
Brooke, vel maciau turejo siuvinejimo siulu pilna krepsi.........galvojau tau skambyt, bet pabijojau gi ankstyvas sekmadienis, galvojau gal ritinejies po lova ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2011 11 23, 01:53)
Brooke, vel maciau turejo siuvinejimo siulu pilna krepsi.........galvojau tau skambyt, bet pabijojau gi ankstyvas sekmadienis, galvojau gal ritinejies po lova  ax.gif

is piktumo dabar tikrai po lova biggrin.gif kur apsipirkinejai taip vykusiai? inverure ar kazkaip ten pa. ar Aberdeen'e?
Atsakyti
Tikiuosi, kad viskas bus gerai! Nelabai isisvaizduoju ka jie man pasakys, jiegu mano maziukis per mazas? Negimdyti? blink.gif lotuliukas.gif
Pilveli taip traukineja si ryta, kad net baisu darosi siek tiek.

O as Kalediniu pirkimu dar net nepradejus, nors sarasiuka jau turiu. Taciau as ir sarasiukas niekada nebuvom puikus draugai. Laikui begant jis vis keiciasi, keiciasi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2011 11 22, 22:53)
Brooke, vel maciau turejo siuvinejimo siulu pilna krepsi.........galvojau tau skambyt, bet pabijojau gi ankstyvas sekmadienis, galvojau gal ritinejies po lova  ax.gif

doh.gif Tikrai ritinejaus, zinok, iki pat pietu.. blush2.gif Ir apskritai, as dabar privengiu Inverurio, nes maniskio svogeris megsta ten kas savaitgali vazinet, o kadangi jo zmona tokiu metu dirba, tai jis ir vaika vezasi.. Tai jei vaziuojam ten, tai vis gaunasi taip, kad diedai greit nusimuilina palike mane su dviem vaikais ir sh as tada pamatau..

QUOTE(nanainis @ 2011 11 22, 23:12)
is piktumo dabar tikrai po lova  biggrin.gif  kur apsipirkinejai taip vykusiai? inverure ar kazkaip ten pa. ar Aberdeen'e?

lotuliukas.gif Beveik atspejai doh.gif Nu bet ka darysi, jau vistiek, kaip sakant, saukstai po pietu.. Inverury, manau, nes Aberdeen'e ner tokiu vietu..

QUOTE(mo.U @ 2011 11 23, 10:30)
Tikiuosi, kad viskas bus gerai! Nelabai isisvaizduoju ka jie man pasakys, jiegu mano maziukis per mazas? Negimdyti? blink.gif  lotuliukas.gif

Ne ne, jie tik nori isitikint, kad maziukui viskas gerai.. O gimdyt jau teks bet kuriuo atveju. Atsiprasau, nemoku as guost, bet bandau pasakyt, kad tikriausiai viskas gerai, tiesiog jie cia labai megsta viska matuot ir be reikalo gasdint busimas mamas doh.gif

Pilveli taip traukineja si ryta, kad net baisu darosi siek tiek.

console.gif Viskas bus tvarkoj, cia tikriausiai organizmas ruosiasi gimdymui wink.gif O gal tiesiog vaikutis maskatuojasi.. Maniske budavo kartais taip isiremdavo i koki organa kad nors apsimyzk is dziaugsmo biggrin.gif

O as Kalediniu pirkimu dar net nepradejus, nors sarasiuka jau turiu. Taciau as ir sarasiukas niekada nebuvom puikus draugai. Laikui begant jis vis keiciasi, keiciasi doh.gif  blush2.gif

As irgi dar nepradejus. Visada gruodzio vidury pradedu, nes tada geriausius bargainus galima rast! Bent jau kas liecia vaiku dovanas.. Mes su MB dovanom nesikeiciam, tai nzn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 23 lapkričio 2011 - 13:36
QUOTE(nanainis @ 2011 11 23, 02:12)
is piktumo dabar tikrai po lova  biggrin.gif  kur apsipirkinejai taip vykusiai? inverure ar kazkaip ten pa. ar Aberdeen'e?

jo jo Inverure, pas mus jau tapo sekmadienine pramoga tas turgus biggrin.gif anksciau ziurejau visokiu namu apyvoks reikmenu, dabar tik kaz ko ipatingo, o ir sunus beveik 2 metuku, tai zaislai greit atsibosta, is ten visada nuperku naujienu thumbup.gif zinoma butinai i pirkinius ieina ir ukininku darzoves thumbup.gif

Brooke tau mano megstamiausia patarle "Is guolio neiskepsi raguolio" lotuliukas.gif

prisiminiau kai vyrui pirma karta pritaikiau sia patarle, ritinejosi lovoje ir jis prakalbo, jog reikia keltis masina eit pasitvarkyt bla bla bla, nu as jam ir sakau "is guolio neiskepsi raguolio" tai jis galvojo galvojo, sako nu nesuprantu .........zodi "guolio" (kadangi mintys sukosi apie masinos remonta) jis suprato kaip masinos detale, kuri ratuose sukasi doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif ex tie vyrai
Atsakyti
biggrin.gif
Mes buvom karta nuleke ten, diena grazi, bet verciau i savo miestelio mausiu, nu jau belenkiek mazesnis, bet geresnis cool.gif ypac craft'ui biggrin.gif

nugis kaimyne pasigavo mane lauke, tai uzkvieciau vidun-apie pelesi pakalbet, paskui as su visais vaikais pas ja apie pelesi pakalbet biggrin.gif kaip faina, jog ir kitur juoduoja biggrin.gif

Atsakyti
na, mergaites, kaip vejukas? smile.gif as siandien uzpyliau kavos - apelsinu likeri, tikiuos, iki kaledu pritrauks, nes reikia 40 dienu laikyt, o liko tik 31 biggrin.gif siandien bandomuosius mince pies darysiu ir jau meduoliu receptu isekau, kuciukus irgi jau reiketu kept smile.gif
mo.U. 4u.gif viskas bus gerai friends.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nanainis --> Papasakok placiau ax.gif Pasigirk bigsmile.gif!
Joltoma --> Zinau, bet, deja, man 7dienis yra vienintele diena kai galiu normaliai pailset (ir tai ne visada), tai jau tada voliojuos kiek isgaliu biggrin.gif
mo.U, kaip tau sekesi siandien?

Siandien gavau laiska is HMRC, kad permokejau taxus uz praeitus ir uzpraeitus metus, tai gausiu 400 svariuku atgal yahoo.gif Kaip diedas issireiske, siais metais "Christmas came early" biggrin.gif Laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 24 lapkričio 2011 - 20:50