Įkraunama...
Įkraunama...

Kada nuslinko pirmieji plaukučiai?

maniskiam abiem nenuslinko (bent jau plikai). Net nezinau kada bet matyt viskas vyko vienu metu vieni slnko kiti augo ir pasikeite plaukuciai.
Atsakyti
Nenuslinko. Auga toiau, dabar visai jau apzeltukas (9 men). Ant virsugalvio ir sonuose yra tokios ilgos sruogos, susukavus i prieki jau lenda i akis.
Atsakyti
Na, mum vieni slinko, kiti augo ir niekad plikutis nebuvo schmoll.gif dabar jau gal pakirpt norėtųsi, bet kadangi visi plaukučiai gražiai į šonus krenta, o ne į akis lenda, tai lai ir auga irnesakyk.gif
Atsakyti
sunelis gime su juodais 2,5 cm plaukuciais. Dabar jam beveik 4 men, per ta laika plaukuciau nuo juodu pasvesejo iki tamsiai rudu, ant sonu truputi nusitryne, bet siaip neslenka. Is priekio netgi nauji trumpuciai jau isaugo smile.gif
Atsakyti
zmums nenuslinko, onusitrynė galvūgalis ir šoniukai. Bet užtat višuje ohoho kokia skiauterė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Mums 6 mėn. o sūnui slinko ir ataugo šviesūs. smile.gif
Atsakyti
Mano sunelis gime su laaaabai thumbup.gif daug plaukuciu. Keli gal ir nuslinko, bet auga kuo puikiausiai ir toliau biggrin.gif . Dabar turim 6menesiukus. Pirma karteli pati kirpau, o jau antraji ir kirpykloj buvom apsilanke, tai kaip pamate sake kad kiti ir triju metu tiek plauku neturi thumbup.gif
Atsakyti
Maniske nuo 6 men su kasytem vaiksto, gime su plaukuciais, kurie nenuslinko tik pasviesejo ir pailgejo smile.gif
Atsakyti
Gimė su plaukais ir neslenka schmoll.gif
Man buvo keista mergaitė mano gimė plika, o berniukas vos ne su kasom, ilgiausi plaukučiai rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis irgi gime su daug plauku, dabar beveik 5 men, tai pamazu nuslinko ir ataugi visur, isskyrus juosta virs kaklo biggrin.gif greit galesiu i kasyte rist biggrin.gif
Atsakyti
4 mėn.
Atsakyti
nezinau-nei vienai dukai nenuslinko,cia gal bobuciu ismislas blush2.gif
Atsakyti
Gimė ilgais plaukučiais kurie nenuslinko smile.gif į kasas rišti pradėjau nuo 6 mėn. ax.gif
Atsakyti