Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Oi, kiek cia visko jus prirase, nuotraukeliu prideje! Kiek naujienu, smagumeliu!!! Saunuoles jus visos ir jusu mazuciai! Bandau "pasivyti" laika ir viska paskaityti, bet nelabai speju dar... doh.gif
Aciu sviesi spalva ir olginta uz jusu rupesteli. thumbup.gif Mija jau turi sesute!!! Musu naujoji seimos nare gime spalio 24d. Sveikute, dicke - beveik 4kg. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mija - nuostabi didzioji sesute!!! Svelni, gerute - glosto sese, buciuoja, labai jau uzjaucia ir myli. As irgi jauciuosi gerai, tik miegelio truksta, bet cia jau normalu... blink.gif biggrin.gif
Nuotraukeliu cia ideti nemoku...ir mokintis dabar nelabai turiu kada... unsure.gif , bet esu kelias idejus i savo blog'a (www.astrakruger.blogspot.com) arba susidraugaukim Facebook'e. smile.gif smile.gif smile.gif
Visoms jusu saulytems daug daug DAUG linkejimu nuo Mijos ir Ellos. 4u.gif Nesirkit, aukit sveikuciai, toliau taip sauniai visko mokinkites!!!
Atsakyti
QUOTE(Astrele @ 2011 11 18, 16:08)
Oi, kiek cia visko jus prirase, nuotraukeliu prideje! Kiek naujienu, smagumeliu!!! Saunuoles jus visos ir jusu mazuciai! Bandau "pasivyti" laika ir viska paskaityti, bet nelabai speju dar...  doh.gif 
Aciu sviesi spalva ir olginta uz jusu rupesteli.  thumbup.gif  Mija jau turi sesute!!! Musu naujoji seimos nare gime spalio 24d. Sveikute, dicke - beveik 4kg.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Mija - nuostabi didzioji sesute!!! Svelni, gerute - glosto sese, buciuoja, labai jau uzjaucia ir myli. As irgi jauciuosi gerai, tik miegelio truksta, bet cia jau normalu... blink.gif  biggrin.gif
Nuotraukeliu cia ideti nemoku...ir mokintis dabar nelabai turiu kada...  unsure.gif , bet esu kelias idejus i savo blog'a (www.astrakruger.blogspot.com) arba susidraugaukim Facebook'e.  smile.gif  smile.gif  smile.gif
Visoms jusu saulytems daug daug DAUG linkejimu nuo Mijos ir Ellos.  4u.gif  Nesirkit, aukit sveikuciai, toliau taip sauniai visko mokinkites!!!

Astrele sveikinimai dideliausi su naujuoju seimos nariu - ach kaip jums smagu!!!!
Atsakyti
Astrele, 4u.gif

Sveikiname su seimos pagausejimu! Aukit, stiprekit! wink.gif

Atsakyti
Labukas 4u.gif

ASTRELE - buckis 4u.gif, sveikinimai didziausi 2.gif ! Kaip smagu wub.gif , aukit, stiprekit, ramiai miegokit, bukit sveikutes 4u.gif

Atsakyti
[quote=Gabriela0505,2011 11 18, 18:01]

Gabriela0505 mums irgi be galo smagu buvo pasimatyti thumbup.gif
Tau aciu uz issamia informacija 4u.gif

saunu, kad siais metais buvo suteikta galimybe sudalyvauti seimoms is kitu miestu, stiprybes joms ir ju maziukams 4u.gif
Atsakyti
Gera man tam seminare buvo. Toks siltas bendravimas, tiek nauju veidu... labai reikia mum to, manau...
Juk mes - vienodos(salyginai).
Ir Tu ir as... nepasimeskim kasdienybes rutinoj.
Pasigedau daugiau "senesniu"(vaikuciu amziumi) mamyciu.

Ausra123, prasilenke musu keliai kazkaip, manau, kad buvom abi ta viena diena, negaliu sau dovanot, kad nesusimatem, arba as Taves neatpazinau... blush2.gif
Atsakyti
laba visiems, esu naujoke cia..sudalyvavus kaune seminare seimoms auginanciosm saules vaikucius, prisijungiu ir as..su savo dukryte Emute..noreciau prisijungti, isijungti ir visaip kitaip bendrauti su panasaus likomo mamytemis
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2011 11 18, 23:32)
Gera man tam seminare buvo. Toks siltas bendravimas, tiek nauju veidu... labai reikia mum to, manau...
Juk mes - vienodos(salyginai).
Ir Tu ir as... nepasimeskim kasdienybes rutinoj.
Pasigedau daugiau "senesniu"(vaikuciu amziumi) mamyciu.

Ausra123, prasilenke musu keliai kazkaip, manau, kad buvom abi ta viena diena, negaliu sau dovanot, kad nesusimatem, arba as Taves neatpazinau... blush2.gif

sveiki, na mes buvom ketvirtadieni pas neurologa, maciau mamyciu su maziukais, bet vyresniu nemaciau, mus sausi zadejo guldyt.
Atsakyti
QUOTE(bagyra74 @ 2011 11 19, 02:03)
laba visiems, esu naujoke cia..sudalyvavus kaune seminare seimoms auginanciosm saules vaikucius, prisijungiu ir as..su savo dukryte Emute..noreciau prisijungti, isijungti ir visaip kitaip bendrauti su panasaus likomo mamytemis

Sveika prisijungusi! 4u.gif Saunuole! Reikia tureti drasos prisijungti, nes tikrai nera lengva. Sakau ir savo patirties! thumbup.gif As Gabrieliaus mama wink.gif Gal ir mus pameni wink.gif

motushe, tikrai manau, kad nei tau, nei man, nei kitai mamai negaila perduoti informacija, cia esancioms mamoms. Nera tikslo susizinoti ir tyleti biggrin.gif
Gero savaitgalio! smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sveika prisijungusi Bagyra74 4u.gif
Klausk visko kas neramina, papasakok kaip gyvenat, augat. Mamytes visda pasidalina patirtim ir visada palaiko, paguodzia, kartu pasidziaugia pasiekimais ir paliudim kartu, jei negeru dieneliu pasitaiko. Drasiau, junkis i musu rateli mirksiukas.gif(as - Lino mama, jei pameni is tokios musu gausybes)

Motushe, stengsimes kad daugiau tokiu renginuku butu ir visas mamytes apjungtu is visos Lietuvos.

Ausra123, kai busi RC, parasyk, atvaziuosim aplankyti ax.gif
Gero savaitgalio visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi Bagyra 74 4u.gif
Jusu mergaite is ties sauni.Jei neklystu jus jau dabar vilinetes?
Siame forume yra ir kitu mamyciu su mazom saulytem is Vilniaus.
Manau,jums butu naudinga susitikti,keistis info.Nors siaip pati naudingiausia ir
vertingiausia informacija yra siame forume.
Beje,is seminaro as Austejos mamyte smile.gif
Atsakyti
Astrele,
Sveikinu su seimos pagausejimu.Aukit sveikos ir stiprios.
Ir tegul sesute buna pati diziausia ir geriausia Mios mokytoja:)
Atsakyti