Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(ausra123 @ 2011 11 12, 07:49)
sveikos, mes keliaujam i sveiiku vaiku grupe, ir mum yra sudaryta spec programa. nu bet jau danielytes foto sesija kokia grazi 4u.gif  smile.gif

gal galima placiau? ax.gif
Atsakyti
Ech, kaip gaila, kad 18 d. būsiu komandiruotėje... Reiks MB paagituoti smile.gif

Agnetee, kaip Kristupui sekasi naujoje grupėje? geriau? Paiilgom jūsų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Paskaitykit mamytes 4u.gif

Istorija apie mergina sergancia Dauno sindromu
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2011 11 12, 06:49)
sveikos, mes keliaujam i sveiiku vaiku grupe, ir mum yra sudaryta spec programa. nu bet jau danielytes foto sesija kokia grazi 4u.gif  smile.gif

aciukas:))))
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2011 11 12, 11:58)

Įdomus straipsnis.
aš negaliu atsidžiaugti savo Gabyte. Ji dabar tokia rami, paklusni, gera mergytė, man padeda pampersus sesei keisti, paduoda soskytę, nuramina kai verkia-šnekina ją wub.gif Pirmadienį vėl pradės eiti į darželį, tai bijau kad vėl neprasidėtų nerviukai unsure.gif prabuvom namie visos trys 3 savaites, jautėsi tokia rami ir saugi šalia mamos ir sesės.Kad tik neprasidėtų vėl ppavydo priepuoliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 12 lapkričio 2011 - 22:55
mergaites, pasigirsiu, mano pupai balandzio menesi pirma komunija:)))) nezinau, ar ji ten ka supranta, bet mokytoja aiskina, kad ji ir jos klase jau pasiruose siam dalykui:)))
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Kokios geros naujienos! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(laurapac @ 2011 11 14, 11:33)
mergaites, pasigirsiu, mano pupai balandzio menesi pirma komunija:)))) nezinau, ar ji ten ka supranta, bet mokytoja aiskina, kad ji ir jos klase jau pasiruose siam dalykui:)))

Papildyta:
Aciu uz tikrai idomia nuoroda net mano vyras skaite. Abu buvom patenkinti wink.gif

QUOTE(saulesmamyte @ 2011 11 12, 11:58)

Neuzmirskit, kad ryt Kauno RC prasideda seminaras nuo 10 val. ryto. Butu labai smagu susitikti ir pabendrauti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela0505: 14 lapkričio 2011 - 15:01
Labas visoms ir visiems! 4u.gif

Buvo labai smagi seminaro diena Kauno RC. Tik gal per ilga, nes tiek informacijos gavom. Atrodo viskas zinoma, bet kazkokia nauja smulkmena, kurios kazkada gal net neuzfiksavau. Smagiausia buvo pamatyti naujas seimas, vaikucius ir net 3 tevelius! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Idedu internetini tinklapi, kuriame galesite pasiskaityneti apie vaiko kalbos lavinima, mokyma atpazinti daiktus paveiksleliuose, gestus. As pati neskaiciau jo, bet taip atsiliepe logopedes.
http://www.seeandlearn.org/en/gb/

Dar mums dalino nemokamai ciulptukus, taisyklingam sakandziui. Labai forma panasi i Avent firmos ciulptuku. Tiksliai pavadinimo nepamenu, kazkaip panasiai skamba - denly.se, denley.se.Suzinojus tiksliau parasysiu.
Atsakyti
http://vimeo.com/5396975

http://vimeo.com/5405178

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 11 14, 11:33)

wub.gif super... Kažkada - gal pernai vasarą - , kai dalyvavau savo dviejų dukterėčių pirmosios komunijos šventėje net susigraudinau, kad mano mergaitė to negalės priimti... Gal ir Lietuvoje kas pasikeis. Man tai kažkaip mistika - jeigu vaikelis poterių nemoka, nežino katalikiškų tiesų - kaip gi tada su ta komunija g.gif Vadinasi, airių katalikai labai liberalūs thumbup.gif

QUOTE(gugugu @ 2011 11 15, 19:43)

ačiū 4u.gif labai įdomu
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2011 11 16, 15:32)
wub.gif super... Kažkada  - gal pernai vasarą - , kai dalyvavau savo dviejų dukterėčių pirmosios komunijos šventėje net susigraudinau, kad mano mergaitė to negalės priimti... Gal ir Lietuvoje kas pasikeis. Man tai kažkaip mistika - jeigu vaikelis poterių nemoka, nežino katalikiškų tiesų - kaip gi tada su ta komunija  g.gif  Vadinasi, airių katalikai labai liberalūs thumbup.gif
ačiū 4u.gif labai įdomu

Labas visoms mamytėms ir saulytėms 4u.gif

praitą savaitę teko dalyvauti konferencijoje.ją rėngė VILTIES bendrija Vilniuje.Sužinojau šitiek naujo ir Įdomaus.Kas liečia sveikatos klausimais,Socialinio,integracijos,švietimo ir dar visko daug ,daug....
dabar tikrai žinau kas priklauso mano vaikui.ka vis dar linkę nutilėti gyditojai,pedagogai,soc.rupyba.spec.pagalbų centrai.Labai gaila,kad į šeimą atėjus neigaliam vaikui viską turime susižinoti pačios schmoll.gif Konferencija buvo be galo naudinga man jaunai nepatyrusiai mamai.
O labiausiai nustebino,nudžiugino pertraukėlių metu vaikučių pasirodymai.(dainavo,šoko,vaidino,grojo)kokie jie buvo nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif Dalyvavo nemažai vaikų bei suaugusių su DS.Mamytės patikėkite buvau smarkiai nustebinta,šokiruota.Net džiaugsmo ašarėlę išspaudžiau. Kokie mūsų vaikučiai gabūs....... mirksiukas.gif

hermita,o dėl komunijos kiek pažystų vaikų Saulyčių visi yra priėmę pirmą komuniją.Kunigai mielai bendradarbiauja ir palengvina poterių išmokimo tvarką....Ir kiek teko matyti nuotraukyčių iš šios šventės tai buvo be galo laimingi vaikai.

gugugu 4u.gif ačių labai įdomu ir naudinga. 4u.gif Juk jau ir dabar su mūsų saulytėmis dirbama jau ir Lietuvoje.Kuo ankščiau ir efektyviau...tik aišku liūdna dėl vieno dalyko pas mus vis dar trūkumas gerų,nuširdžių darbuotojų verysad.gif nors judam i gerąją pusę.Jaunimas tobulėja.Jiems neįgaliukai nekelia jokių blogų emocijų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugugu @ 2011 11 15, 19:43)

Sveika, prisijungusi i musu rata, gugugu 4u.gif
thumbup.gif informacija.
Gal kartais dalyvauji Kauno RC seminare?
Atsakyti