QUOTE(hermita @ 2011 11 16, 15:32)

super... Kažkada - gal pernai vasarą - , kai dalyvavau savo dviejų dukterėčių pirmosios komunijos šventėje net susigraudinau, kad mano mergaitė to negalės priimti... Gal ir Lietuvoje kas pasikeis. Man tai kažkaip mistika - jeigu vaikelis poterių nemoka, nežino katalikiškų tiesų - kaip gi tada su ta komunija

Vadinasi, airių katalikai labai liberalūs
ačiū

labai įdomu
Labas visoms mamytėms ir saulytėms
praitą savaitę teko dalyvauti konferencijoje.ją rėngė VILTIES bendrija Vilniuje.Sužinojau šitiek naujo ir Įdomaus.Kas liečia sveikatos klausimais,Socialinio,integracijos,švietimo ir dar visko daug ,daug....
dabar tikrai žinau kas priklauso mano vaikui.ka vis dar linkę nutilėti gyditojai,pedagogai,soc.rupyba.spec.pagalbų centrai.Labai gaila,kad į šeimą atėjus neigaliam vaikui viską turime susižinoti pačios

Konferencija buvo be galo naudinga man jaunai nepatyrusiai mamai.
O labiausiai nustebino,nudžiugino pertraukėlių metu vaikučių pasirodymai.(dainavo,šoko,vaidino,grojo)kokie jie buvo nuostabūs

Dalyvavo nemažai vaikų bei suaugusių su DS.Mamytės patikėkite buvau smarkiai nustebinta,šokiruota.Net džiaugsmo ašarėlę išspaudžiau. Kokie mūsų vaikučiai gabūs.......
hermita,o dėl komunijos kiek pažystų vaikų Saulyčių visi yra priėmę pirmą komuniją.Kunigai mielai bendradarbiauja ir palengvina poterių išmokimo tvarką....Ir kiek teko matyti nuotraukyčių iš šios šventės tai buvo be galo laimingi vaikai.
gugugu

ačių labai įdomu ir naudinga.

Juk jau ir dabar su mūsų saulytėmis dirbama jau ir Lietuvoje.Kuo ankščiau ir efektyviau...tik aišku liūdna dėl vieno dalyko pas mus vis dar trūkumas gerų,nuširdžių darbuotojų

nors judam i gerąją pusę.Jaunimas tobulėja.Jiems neįgaliukai nekelia jokių blogų emocijų.