Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Gabriela0505 @ 2011 12 05, 20:05)
Labas vakaras, mamytes! 4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Mes ir sirguliuojam, siek tiek sumazejo sloga, naktim geriau miegam, bet dar kostim. Taciau jau nakti galim miegoti ant pilvuko, kviepuojam tyliai ir labai graziai.

motushe pritariu tavo nuomonei!

Siandien Gabrielius 3 kartus is eiles parode, kad moka atsisesti ir sedi pasiremes rankytem i prieki. Manau, kad didelis zingsnis link sedejimo. Taip stengiasi ir vis ziuri, ar matom, kad sedi pasiremes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Ismokom siandien griezti dantukais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nerealus garsas, o kaip juokinga! Paciam idomu, kas cia pas ji burnyteje isaugo smile.gif
Pasiemem ortopedines basutes, kaip pyko vyrukas, kai apavem. Verke su didziausiom asarom, bet veliau susidraugavo smile.gif Guledamas kramte padukus ir veliau pradejo zaisti su kojytem.
Nenuobodi pas mus siandien buvo diena ir toliau tesiasi tokia. Namai skamba nuo klegesio smile.gif
Tik si vakara nenusiteike uzsidet klausos aparatelius. Issiima ir daryk, ka nori. Meta ant zemes ir viskas biggrin.gif Dar taip nera buve. Nupirkom specialias gumeles, laikancias klausos aparatelius ant ausyciu. Veltui biggrin.gif Viska mokam nusiimti.

Beja, tikrai turim cia testi savo diskusijas, nes zinau, kad yra nemazai mamyciu, kurios skaito musu pokalbius. Joms labai svarbi, kiekviena informacija. Tikiu, kad kiekvienai naujai mamytei atsiras jegu ir ryzto prisijungti prie musu! Bukit drasios ir nebijokit, klauskit, kiek reikia, kiek galesim, tiek pasidalinsim su jumis savo patirtimi! Del to ir esame cia, kad mes mamos padetume viena kitai!

Labai džiugu, kad Gabrielius jau tike daug pasiekė clap.gif , smagu kai atranda vaikiukai dantukus, liežuviuką, nosytę.Dar viskas priešakyje..
Kaip gerai, kad susidraugavote su basutėmis. Rojui kai uždedu kokius batukus ar kojinytes, tai jis riečiasi, bando pasiekti, paliesti, bet dar nesusiriečia, reikia jam padėti smile.gif
Pritariu tau, kad visos mamytės, kurios ateina į šį skyrelį pasiskaitinėti, gali klausti mūsų VISKO, nes mes mokomės vienos iš kitų. Ypač tos mamytės, kurios dar visai nesenai susilaukė saulyčių, galite rašyti man, kol kas Rojus buvo jauniausias iš čia esančių vaikučių, galėčiau pasidalinti savo išgyvenimais, pasiekimais. Aš pati dar visai nesenai "rinkau" informaciją iš čia esančių mamyčių, labai daug žinių suteikė Gabriela0505, ačiū jai smile.gif Visada reikia išsikalbėti, neužsidaryti savyje!!! console.gif
Atsakyti
Vilte, su didziausiu malonumu wub.gif , jau kaip laukiu ir viliuosi, kad mano Linas uzsiims situo menu rolleyes.gif , bet manau, kad reiks marciu su situo pomegiu ieskoti, nes mano mamyciukas... doh.gif , nebent darzelis perlauztu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinam Kristinka17 suneli su 2uoju gimtadieniu.

Domantukai,
Auk gudrutis,buk sveikutis ir mamyte su teveliu visur visad pavaduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[COLOR=purple]
Atsakyti
SVEIKINIMAI JUBILIATUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

VISAS IR VISUS SU PRAEJUSIOM SV.KALEDOM IR ATEINANCIAIS NAUJAISIAIS METAIS newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif

laba 4u.gif
Atsakyti

sveikinimai Domantukui nuo Danielytes patys patys didziausi!!!!!!!!!!!!
Atsakyti

Ir mes prisidedam prie sveikinimų !!! happybday.gif
Atsakyti
Prisidedame prie sveikinimu Domantukui 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Aciu mamytems ir vaikuciams uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
Su praejusiu gimtadieniu Domantuk 4u.gif ! Sveikas buk ir stiprus vyras! wub.gif
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS 2012 METAIS JUS !!!!!!! 000054.gif 000059.gif 000059.gif ploja.gif santa2.gif santa2.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais 000059.gif santa2.gif
Geru metu visiems!
Atsakyti
su praejusioms sventemis visas 4u.gif
vilties,sielos ramybes,sveitatos ir sekmes naujaisiais metais!

sos!!!
turiu problema-mano saulute jau 1metai ir 2savaites o ji valgo tik piena verysad.gif
nezinau ka daryti ar kas susiduret su tuo? nemoka ryti maisto,bandau duoti trintas kosytes nuo 6men ,bet jokio progreso.
ka idedu i burna viska su liezuviuku isstume atgal doh.gif
ji niekada neciulpdavo ciulptuko,nes neuzsilaikydavo burnoje,budavo liezuviu issumtas
jeigu daiktus paima i ranka palaizo bet neciulpe
mano drauge sako- duok ko nors skanaus-saldaus, kad susidometu skoniu.bet galiu ir sokolado duoti vistiek nelaizo.palaiko rankoj ir numeta

kai buvo jos metu vystymosi patikrinimas(veiksmas vyksta UK ne Lt) ,pasiskundziau,kad nevalgo.
gal logopedui reikia pasirodyti-nusprende,laukiu kazkokio vizito
g.gif

Atsakyti