QUOTE(laurapac @ 2012 01 05, 22:26)
as danielytei A-derma (tuele zaliom raidem) pirkdavau ir perku - bet ca daugiau no salcio ir vejo mes juo vaduojames ir kaina jo nemaza. o siaip as cia airijoje perku pigu (didele dezute 250 ml - 2 euru nekainuoja berods) johnson kremuka - pas mus ziauri beda su padu odele - jei praleidziame kuri laika - oda tiek sutrukineja, kad baisu - tai sitas kremukas mus vaduoja - esu labai juo patenkinta.
jei noresite pameginti, galiu atsiusti - nezinau, gal jo ir lt yra, bet kiek man teko lyginti to paties prekes zenklo kokybe lt ir pa smus - tai skiriasi - as kalbu apie kremus, sampunus ir dantu pastas konkreciai
Papildyta:
o kas liecia susitikima - tai tikiuosi, kad vasara gal pavyks ka nrs sugalvoti:))) labai noreciau susitikti su jumis:)))
As taip pat labai noreciau susitikime sudalyvauti, cia tokios fainos mamytes renkasi... Manau tikrai bviskiuka vasarop reikia organizuotis
O kas liecia kremukus - manau reikes susisiekti per asmenine zinute ir pasitarsim... gal tikrai verta pabandyti parsisiusti
Papildyta:
QUOTE(lina1980 @ 2012 01 06, 16:41)
mano dukrytes, nuolat sauseja zandukai, kiek bandziau kremu, tai geriausiai tinka essex kremukas violetineje tubeleje.
dar kartais padeda "Ieva" tepalas, ji gamina Karaliunaite.
Dekui. O kur to ievos tepalo gauti???
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 01 06, 17:03)
bus ir vasara, Laurapac, rasyk kada isivaizduoji, bandysim planuot
VVarlok as naudoju medetku krema, vaistinej toks buna tepalas ir kremas, maniskiui labiau tinka kremas tokioj baltoj su oranziniais bruksniais tutelej. Anksciau rasydavo Sanito gamybos, dabar tipo lenku. Dar maniskiui gerai Eucerino lo(s)tionas su slapalu, jis toks riebokas. Mano abieju vaiku labai sausa oda nuo pat gimimo
Papildyta:
VVarlok, na cia uzdavei klausima

, ne tik mamos renkasi... tetciai irgi gali, zodziu seimos, gimines auginantys vaikucius su ds. Visi kam aktualu pasidalinti patirtim, pasiekimais, pasiguosti, pasidziaugti, na ka dar nepaminejau

, pabendrauti vienodiems
Papildyta:
VVarlok, sakiau kad penktadieni darom, pageidavimu buvo daugiau issakyta uz pirmadieni

, ateity zinosiu... manau daznai susitikinesim, jei tik mus taip maloniai globos kauno vaiko raidos centras
Dekui uz patarimus kaip pasaugot mano vyruciu odeles, o kas liecia susitikima - gal dazniau cia busiu tai butinai pasitarsim ir paderinsim del sekancio