Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

bus ir vasara, Laurapac, rasyk kada isivaizduoji, bandysim planuot ax.gif

VVarlok as naudoju medetku krema, vaistinej toks buna tepalas ir kremas, maniskiui labiau tinka kremas tokioj baltoj su oranziniais bruksniais tutelej. Anksciau rasydavo Sanito gamybos, dabar tipo lenku. Dar maniskiui gerai Eucerino lo(s)tionas su slapalu, jis toks riebokas. Mano abieju vaiku labai sausa oda nuo pat gimimo verysad.gif
Papildyta:
VVarlok, na cia uzdavei klausima ax.gif , ne tik mamos renkasi... tetciai irgi gali, zodziu seimos, gimines auginantys vaikucius su ds. Visi kam aktualu pasidalinti patirtim, pasiekimais, pasiguosti, pasidziaugti, na ka dar nepaminejau rolleyes.gif , pabendrauti vienodiems mirksiukas.gif
Papildyta:
VVarlok, sakiau kad penktadieni darom, pageidavimu buvo daugiau issakyta uz pirmadieni ax.gif , ateity zinosiu... manau daznai susitikinesim, jei tik mus taip maloniai globos kauno vaiko raidos centras wub.gif
Atsakyti
sveikos mamyte smile.gif , jau seniai berasiau vis atsisedu paskaitineju, bet parasyt vis pritrukstu laiko, ar tiesiog nelabai buna ka ir parasyti blush2.gif
Mes gyvename neblogai vis krutame i prieki Tadukas dziugina mus kekviena diena, vis pamegdziodamas mus ar broliuka, tai daug burzgiam, tauskam, snekam sava kalbele smile.gif .
naujus siais metais sutikome nelabai smagiai verysad.gif , teko po kaledu gultis i ligonine, nes virusas musu nepaleido ir komplikavosi i bronchita, bet nieko mes jau dabar pasveikom ir sauniai vel grystame i savo kasdienybe thumbup.gif
visiems perduodam silciausius linkejimus ir smagaus susitikimo Kaune 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
visada mes liepa lietuvoje buname - tad butu super saunu - labai labai noretume susitikti, juolab, kad mes kaunieciai - nors nusibelstume i bet koki lietuvos gala - mes liepa mobilios buname:))))))))))))0
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2012 01 05, 22:26)
as danielytei A-derma (tuele zaliom raidem) pirkdavau ir perku - bet ca daugiau no salcio ir vejo mes juo vaduojames ir kaina jo nemaza. o siaip as cia airijoje perku pigu (didele dezute 250 ml - 2 euru nekainuoja berods) johnson kremuka - pas mus ziauri beda su padu odele - jei praleidziame kuri laika - oda tiek sutrukineja, kad baisu - tai sitas kremukas mus vaduoja - esu labai juo patenkinta.

jei noresite pameginti, galiu atsiusti - nezinau, gal jo ir lt yra, bet kiek man teko lyginti to paties prekes zenklo kokybe lt ir pa smus - tai skiriasi - as kalbu apie kremus, sampunus ir dantu pastas konkreciai
Papildyta:
o kas liecia susitikima - tai tikiuosi, kad vasara gal pavyks ka nrs sugalvoti:))) labai noreciau susitikti su jumis:)))

As taip pat labai noreciau susitikime sudalyvauti, cia tokios fainos mamytes renkasi... Manau tikrai bviskiuka vasarop reikia organizuotis ax.gif
O kas liecia kremukus - manau reikes susisiekti per asmenine zinute ir pasitarsim... gal tikrai verta pabandyti parsisiusti g.gif
Papildyta:
QUOTE(lina1980 @ 2012 01 06, 16:41)
mano dukrytes, nuolat sauseja zandukai, kiek bandziau kremu, tai geriausiai tinka essex kremukas violetineje tubeleje.
dar kartais padeda  "Ieva" tepalas, ji gamina Karaliunaite.

Dekui. O kur to ievos tepalo gauti??? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 01 06, 17:03)
bus ir vasara, Laurapac, rasyk kada isivaizduoji, bandysim planuot ax.gif

VVarlok as naudoju medetku krema, vaistinej toks buna tepalas ir kremas, maniskiui labiau tinka kremas tokioj baltoj su oranziniais bruksniais tutelej. Anksciau rasydavo Sanito gamybos, dabar tipo lenku. Dar maniskiui gerai Eucerino lo(s)tionas su slapalu, jis toks riebokas. Mano abieju vaiku labai sausa oda nuo pat gimimo verysad.gif
Papildyta:
VVarlok, na cia uzdavei klausima ax.gif , ne tik mamos renkasi... tetciai irgi gali, zodziu seimos, gimines auginantys vaikucius su ds. Visi kam aktualu pasidalinti patirtim, pasiekimais, pasiguosti, pasidziaugti, na ka dar nepaminejau rolleyes.gif , pabendrauti vienodiems mirksiukas.gif
Papildyta:
VVarlok, sakiau kad penktadieni darom, pageidavimu buvo daugiau issakyta uz pirmadieni ax.gif , ateity  zinosiu... manau daznai susitikinesim, jei tik mus taip maloniai globos kauno vaiko raidos centras wub.gif

Dekui uz patarimus kaip pasaugot mano vyruciu odeles, o kas liecia susitikima - gal dazniau cia busiu tai butinai pasitarsim ir paderinsim del sekancio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam exipial lipolotion losjona pastoviai issimaudzius dar dregna oda istepti ir veiduka tepu tai sis pasiteisino is visu isbandytu. Daznai oda aplink burna dirgli buna nes valgom pastoviai plaunam isisterliojam ir tiesiog sudirgsta su servetele ar merliuku valant tuos zandus. atrodo kas cia tokio bet ypac prastas popierinis ranksluostis ar merlius bruzina ta odele ir sudirgsta...
http://www.spirig.ca...al/?page_id=173
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2012 01 06, 23:24)
visada mes liepa lietuvoje buname - tad butu super saunu - labai labai noretume susitikti, juolab, kad mes kaunieciai - nors nusibelstume i bet koki lietuvos gala - mes liepa mobilios buname:))))))))))))0

butu labai faina susitikt visom kokioje poilsiavieteje......ir vaikams butu kas veikia,ir mamos su teciais......
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2012 01 09, 20:04)
butu labai faina susitikt visom  kokioje poilsiavieteje......ir vaikams butu kas veikia,ir mamos su teciais......

butu super fainai!!! as tik uz tai:))) issipildytu mano sapnas, kuri kazkada sapnavau, kad izabele111 ir dainyte gereme kava, o vaikai zaide zaidimu aiksteleje:))))))))))))
Atsakyti
priimk ir mane i ta sapna Laurapac, jei ne Zemaitijoj, tai Kaune jau matau Tave wub.gif .
Noriu ir as pamatyti Toma su Izabele111,
Izabele111, apkalbejom Tave siandien. Mamos dziaugiasi Tomo nuotraukom, Tavo paskojimais, sako kaip faina, koks jos Tomas didelis... wub.gif
Cia as pilna susitikimo nuostabiu emociju negaliu uzmigti. Mamos, kaip buvo gera... isiskirstyti visai nesinorejo, nors dauguma buvo pirma kart. Sakiau iki kokiu 19 val. - grizau 22...
ir dar neapkalbejom visko, neatsiziurejom vieni i kitus. As giminiu taip nemyliu kaip jus blush2.gif
Zinot ka galvoju, jei ne mano Linas - as tiesiog nebuciau zinojusi, nebuciau jusu pazinusi ir buciau labai labai daug netekusi. As taip dziaugiuosi, kad jus visus turiu(dristu taip galvoti... ax.gif )
Atsiprasau, emocijos jau ima virsu blush2.gif
Jau laukiu kito susitikimo(galvojam po Velyku, ruoskites mirksiukas.gif )
Atsakyti
[quote=sviesi spalva,2012 01 09, 23:38]
priimk ir mane i ta sapna Laurapac, jei ne Zemaitijoj, tai Kaune jau matau Tave wub.gif .

sviesi spalvam programuoju pasamoneje kita sapna ir su jumis, ir su kitom mamytem:)))) as nors sapnuose su jumis pabunu:))))) na vasara tikiuosi tikrai suorganizuosim kazka - man vieta nesavrbi lietuvoje bus:)))))))))))))))))) mes jau liepa buname keliauninkes:)))
Atsakyti
Labai aciu saulesmamytei ir sviesiai spalvai, kad esat jus tokios organizuotos, komunikabilios, siltos, supratingos, malonios ir pacios paciausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar surenget puiku susitikima! Toks siltas ir smagus sutikimas buvo. Linksmai ir maloniai pabendravom. Kaskart vis daugiau patirties perduodat mums, nepatyrusiems teveliams. ACIU! Labai laukiam kito susitikimo! wink.gif
Manau bus geresnis oras ir daugiau seimu gales dalyvauti!

Labai buvo smagu pamatyti bardi, bog, motushe, olginta. Geda, kad nespejau susipazinti su kitom mamytem is forumo. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Istaisysiu savo klaida kito susitikimo metu thumbup.gif
Tokie musu vaikuciai saunus, tikri saunuoliu saunuoliai. Mano vyras liko suzavetas ir labai patenkintas, kad vaziavo. Jei tik gales, dalyvaus visur.
Bendravimas mums visiems reikalingas kaip oras. Juk esam didele seima, kuriai reikalingas kiekvienas musu seimos narys.
Atsakyti
Aciu Gabriela0505, negirk taip blush2.gif , ta patirtis dar tokia nedidele
As tai dar labai dekinga raidos centro vadovybei, kad taip maloniai, motiniskai mus globoja. Keistoka siais laikais, kad tikrai nuosirdziai kazkam rupi, tiesiog is dusios pasiulo, gal neturit kur pabuti, susitikti - prasom... suzaveta...
Dar kas istrigo - teciai. Zavejausi kaip jie susibendravo. Nesu tikra ar nebuvo anksciau pazistami, bet dziaugiausi ziuredama. Aplamai man labai patinka dabartiniu seimu vyru dalyvavimas vaiko gyvenime. Ta prasme darzelio, mokyklos susirinkimai, sventes. Stebiu ir vyresneles darzelio, dabar mokyklos sventes, susirinkimus, kiekviena karta teciu vis daugiau, mane tai labai zavi. Dar pamenu kazkiek ir tarybinius laikus, tada situacija tikrai buvo kitokia.
Mes, moterys, daugiau isreiskiam savo emocijas garsiai. O jie juk isgyvena ta pati... ir dazniausiai tyliai.
As tik po keliu metu susiprotejau saviskio paklausti ,o kaip tu? Ka tu jauti? Juk skauda tai taip pat... sumurmejo kaip visada, kad vaziuoja kazkur, skuba su reikalais ir kad viskas gerai...
Labai miela buvo, tik laiko mazai. As tai taip ir neissiaiskinau kuri yra kuri blush2.gif . Dar turesim rinktis kad isidemeciau lotuliukas.gif
O liepa tai butinai, dar lauksim sveciu ir is uzsienio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gaila, kad mes vėl už borto... tai darbas, tai dar kas... O taip nuo ankstaus ryto susiruošiau - ir sausainius, ir Viltei lauknešėlį supakavau, nes tiesiai po darželio planavome... Bet Mažoji nepanoro į susitikimą - atsibudo su laringitiniu kosuliu, sunkiu kvėpavimu (kažkas užburto, kai po sekmadienio vonios ji ima sirgti doh.gif verysad.gif ), tai liko panelė namie, o aš išpakavau lauknešėlį... Žodžiu, nebežadu net susitikinėti, nes su savo nenuspėjama "tauta" negebu nieko planuoti - vadovauja ji g.gif

jei kuri turėsite foto iš susitikimo - būtų smagu gauti priėjimą smile.gif
Atsakyti