Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 10:35)
Maggie, nu visai nesuprantu, kodėl tą foto su dešinėj klecku rodai. Dangus tai gražus, bet tas kleckas.. doh.gif Jeigu būtų tik dangus, tai dar nieko, dabar gi sorry, bet brokas. 4u.gif

ei. cia specialiai jis. lektuvas tipo ;] as ji nuklonavau. mane sunervino, nzn net kas butent, tad grizau prie originalo, zinojau, kad prisikabinsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 25, 09:38)
ei. cia specialiai jis. lektuvas tipo ;] as ji nuklonavau. mane sunervino, nzn net kas butent, tad grizau prie originalo, zinojau, kad prisikabinsit biggrin.gif

supranti, aš kadangi esu kartą kitą skridus biggrin.gif tai ŽINAU, kad ten tipo turbina išlindus, bet iš principo tas kliockas to neparodo. tai jis kaip ir bevertis, nes jis nepasako VISAI, kur fotkinta. Logiškai mąstant, jei jau iš taip aukštai, tai tipo lėktuve fotkinta..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 25, 11:26)
atneshu viena. kazhkada labai megau fotografuoti dangu. dabar irgi patinka, tik zinau, kad daugelis nesizhavi dangaus fotografija, a la tuscia, nieko ypatingo, nuobodu. o kaip manot jus?

As irgi debesu megeja tongue.gif Gal todel man patinka tie rasruoti toliai.
Smagiai ziurisi sie debesu sluoksniai smile.gif Grazios spalvos, grudas savo nuotaikos priduoda, tik to juodo desineje nereikia tongue.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Dar karta aciu uz komentarus mano FS 4u.gif

rg, aciu uz nuoroda mirksiukas.gif

Viskas metu fotika lauk, naktim nemiegu, visos mintys apie fotografavima sukasi, o va FS suds gaunasi laugh.gif nors issimiegociau... biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,
noriu padėkot Andriui už vakarykštį seminarą ir buvo smagu gyvai pamatyt merginas, kurias tik iš foto žinojau:)
Tema ne iš lengvųjų, kai kas žinoma, kai kas tik girdėta arba visiškai nauja. Taigi supratau, kad reiks instrukcijon gilintis ir praktikos praktikos... Žodiu priekyje-"nearti dirvonai" biggrin.gif
Maggie, aš ir dažnai žiūriu dangun... gal norėtųsi jų šiek tiek išraiškingesnių, kur žvilgsnis labiau užsikabintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 25, 09:26)

atneshu viena. kazhkada labai megau fotografuoti dangu. dabar irgi patinka, tik zinau, kad daugelis nesizhavi dangaus fotografija, a la tuscia, nieko ypatingo, nuobodu. o kaip manot jus?

dangus kaip dangus wink.gif bet tas juodas šūduks tai nervina tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus visoms. smile.gif

Gintarija, man paskutine labiausiai patiko. Patiko spalvos. Tik galbut kai kur per sviesu trupuciuka. Plastmasiniai puodeliai labai labai negerai. wink.gif

o la la la, turiu ir gulincia ant zoles, bet kazkas cia man negerai. Gaila nezinau kas. Gal jus padesit issiaiskint? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 25, 10:14)

o la la la, turiu ir gulincia ant zoles, bet kazkas cia man negerai. Gaila nezinau kas. Gal jus padesit issiaiskint?  g.gif

negerai, kad žiūri į objektyvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 11:24)
negerai, kad žiūri į objektyvą smile.gif

Aha sitas ir man nepatinka. Ir dar nepatinka jog pedos itemptos. smile.gif

Kokios spalvos grazios ir sviesa. blink.gif wub.gif http://digikidzphoto.../blog/?m=201109

Kokia kokybe foto. rolleyes.gif Labai idomu su kokia aparatura dirba... http://digikidzphoto...02/K-8-LOGO.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 25 spalio 2011 - 10:42
Svajone - o man idomiai visai, kad ji cia ziuri i objektyva. siaip labai idomios spalvos gavosi, tokios niurios, rudenishkos, a la twilight. gerai susitvarkyta su apdirbimu, vezha, bet pozavimas, modelis nea.. jei tik kokia kuklesne suknele, naturalesnis veidas, butu tokia pasakishka mergaite, fairy smile.gif o dabar grazhu, bet nekabina.
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 24, 23:29)
nu va.. o kai kasdiena jus skaitau, tai toks jausmas, kad jus cia VISOS  taaaaip uzsidegusios, su tokiu polekiu.. net nepastebejau, kad kai kurioms, kaip sakot stilis.. Na, nebent is archyvu traukiat foto smile.gif

as kai nededu nuotrauku kruvom ir kas diena, tai ir nesijaucia, kad buna stilis smile.gif
man irgi visi kiti pomegiai su bangom, buna uzeina siuvinejimo karoliukais periodas, tai siuvineju viska, sukneles, dovanu maiselius, dariau gi ir popieriu, ir jau MB liepiau suveikti daug laikrasciu, sakiau pinsiu deze biggrin.gif spekit ar nupyniau biggrin.gif
dabar dar noriu siuvimo masinos, nes man reikia sedmaisi pasidaryt lotuliukas.gif

tai taip ir su foto rolleyes.gif

Maggie,man debesu foto patiko,tik ta spalva nenaturaliai atrodo labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 25, 10:27)

Kokios spalvos grazios ir sviesa.  blink.gif  wub.gif http://digikidzphoto.../blog/?m=201109

o man nea, per daug ryškios, erzina akis kažkaip schmoll.gif
Atsakyti