Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 10 25, 12:07)
i tema i tema. pritariu.

Ufff.. biggrin.gif

Noisy-b, tikrai mergina nuotraukose susikausčiusi. O tai atima puse tų kadrų žavesio. unsure.gif Bet spalvos geros. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 25, 12:18)
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 12:08)

aga, visur ji susikausciusi, ir atrodo, kad jai nesmagu buvo. va tas ir kliuna labai. nes ziurint i foto norisi, kad ji tave perkeltu i kita pasauli, kur tu negalvotum, kad cia supozuota.

nepavyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 25, 12:02)
rimtai? nes realiai panashiai ir atrode (buvo grazhi diena, saule tokia ryshki, gelsvai oranzine) as tik dadejau kontrasto  g.gif

man vietomis nesa i violetine spalva g.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 25, 12:04)
As ta sedmaisi nuo ankstyvo pavasario jau siuvuosi biggrin.gif Medziaga ir granules nupirktos padetos spintoj kaip guli taip guli, sedmaisio kaip ner taip ner biggrin.gif sakiau pas siuveja reikes nesti  hihihi.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 12:05)
blink.gif  normalios, natūralios tos spalovs  g.gif

Zirze gal tikrai su moniku pas tave ngererai kažkas? nes pastoviai su tavo nuotraukų spalvom keistumai būna, kažkaip skirtingai vis matom pastebėjau  g.gif

jo, rimtai, jau imu ir as ta pati galvot mastau.gif kad ir ta kudikelio foto, kur idejau del odos spalvos, nu man rodo jau tokia raudona ja, net antakiai raudonuoja doh.gif
o kaip nesiojama sukalibruoti?

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 12:08)
Ir šiaip patarkavimui smile.gif

man paskutines dvi gerai arodo, tik taip, kaip sake, vienoje foto tas pedutes atrodo nepatogiai sudejus.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 11:08)

tiesa, ten medžiai ir yra tokie kreivi šleivi... o tą šviestuvą panaikinau dbr, pamačiau  doh.gif

man spalvos labai pasakiskai atrodo.. smile.gif
Man irgi uzkliuvo, kad visur nepatogiai tai merginai..irgi patiko labiausiai ta foto, kur laiko obuoliuka rankoj.. Ten ji tokia kaip nimfa, laikanti misko paslapti rankose smile.gif
Atsakyti
[quote=kristukass,2011 10 25, 11:22]

[/quote]
Bet, Brumbrumai, kaip tai padaryti. ? unsure.gif Maniskes ir visos supozuotos. doh.gif
[/quote]

čia nuo paties modelio irgi labai daug kas priklauso, ne tik nuo tavęs smile.gif pvz aš žiauriai nejaukiai jaučiuosi prieš obj, ir irgi kaip statula atrodau, ir vaizdą gadinu biggrin.gif nemoku atsipalaiduot , ir viskas, nebent gerai išgert reiktų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Svajonė mūsų,2011 10 25, 12:36]
Bet, Brumbrumai, kaip tai padaryti. ? unsure.gif Maniskes ir visos supozuotos. doh.gif
[/quote]

čia nuo paties modelio irgi labai daug kas priklauso, ne tik nuo tavęs smile.gif pvz aš žiauriai nejaukiai jaučiuosi prieš obj, ir irgi kaip statula atrodau, ir vaizdą gadinu biggrin.gif nemoku atsipalaiduot , ir viskas, nebent gerai išgert reiktų biggrin.gif
[/quote]
Akurat mane apibudinai. lotuliukas.gif doh.gif Na taip labai svarbu ir modelio pats sugebejimas pozuot. Jeigu geras patyres modelis tai fotografas tik fiksuoja ir gaudo. Visa kita modeliuko darbas. Bet kur rast tokiu... cool.gif
Atsakyti
[quote=kristukass,2011 10 25, 11:40]
[/quote]
Akurat mane apibudinai. lotuliukas.gif doh.gif Na taip labai svarbu ir modelio pats sugebejimas pozuot. Jeigu geras patyres modelis tai fotografas tik fiksuoja ir gaudo. Visa kita modeliuko darbas. Bet kur rast tokiu... cool.gif
[/quote]

modelių agenturoj biggrin.gif
Atsakyti
Patikėkit, fotografavau tikrą modelį, ten net galvot nereikia nieko bigsmile.gif papozuoja tolka tak, žino, kad reikia ne sėdėti rankų sudėjus. Šnai šnai, tai taip, tai kitaip. Aš tik spėjau pyškinti. Bet kaži, kaip gavosi ten, vis bijau tas nuotraukas atsiversti toj papkėj.

LABAI dėkinga už kiekvieną žodelį mano nuotraukom, nors ir dar labiau nusiminiau, dėl to čia ir nedėjau ax.gif 4u.gif Bet pasakysiu, tikrai verta dėti čia ir sulaukti ne "vaj kaip gražu" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 spalio 2011 - 11:49
noisy-B, spalvos gražios, ypač modelio plaukai ir apranga, bet foto tikrai labai dirbtinės. pabandyk išsiplėšti iš tų standartinių must-be pozų pasaulio, prieik arčiau merginos, nebijok įsprausti ją į kadrą, nebūtinai gi kaip visoms miške ar ant kelmo iš toli fotkint, pabandyk patalpoje, panaudojant natūralią šviesą, duok jai žaisti su kokiu siūlu, plunksna, knyga, nefotkint jos sustingusios, gaudyk momentus, lai nežiūri ji dangun, nes ten žiūri milijardas kitų modelių..smile.gif lai žiūri į Tave, žemyn, į kirminus, į pūvančius lapus, kalbėkitės, juokaukit, atpalaiduok ją..smile.gif 4u.gif nes nerealus modelis, aš irgi norėčiau ją pafotkint, toookio grožio ir ryškumo.. wub.gif
Atsakyti
duokit isgerti savo modeliui 100gr biggrin.gif susyla, atsipalaiduoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 25, 11:51)
duokit isgerti savo modeliui 100gr biggrin.gif susyla, atsipalaiduoja biggrin.gif

ji gal nepilnametė biggrin.gif tai gert galima nebent pieną tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 spalio 2011 - 12:02
Kikirike daina tai jo gerulė kliuvo, bučiau keikusi ir aš jei būčiau gavusi smile.gif)) Foto man patinka.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 15:17)
ple, o aš nė trupučio nepajudėjau su savo daina, neturiu nė menkiausio užsikabinimo, minčių nulis  verysad.gif  ką daryt, jei taip ir nesugalvosiu? žinokit einu miegot ir galvoju, indus plaunu ir galvoju, teliką žiūriu ir galvoju, tulike sėdžiu, ir ten galvoju, ir nieko nesugalvoju  doh.gif

žinok ir aš panašiai, kotais nesusigalvoja man sad.gif
kristuk su praėjusia 4u.gif
noisy-b modelis fainas, spalvos gražios, bet pačios foto dirbtinokos
Atsakyti