Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Banoli @ 2011 11 03, 19:17)
Olegas is Vilniaus ikeaexpres atrase,kad uzsakius prekes butu pristatytos lapkricio 10-11 dienomis  g.gif

man prieš valandą sakė jog 14-15. g.gif o taip noris jau baldus turėt. heh
Atsakyti
aha man irgi net kinkos virpa kaip noriu spintu. Namuose daba su maisai sedziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Banoli: 03 lapkričio 2011 - 19:21
As su dezem ir keliom Ikea lentynom biggrin.gif
Atsakyti
Tai kas zino kaip ten reikalai su Valentinu, vaziuos jis ar nelabai? Rasau emeila - neatraso, rasiau i fb taip pat neatraso doh.gif
Atsakyti
kažkada jau klausiau, bet negavau atsakymo, gal dabar kas pasakys, kaip suprantu, tos PAX spintos yra spintos, kurios stovi savarankiškai? nes man reiktų įmontuojamos... į sieną... tai čia tikriausiai ne tas variantas?
Atsakyti
Pelėne, PAX tai dežutinis su durelėm produktas.

Įmontuot galima, priklauso kokio dydžio niša bus
user posted image
, mačiau dar variantą - tiesiog Antonius sistemą pritaikytą, kaip pvz čia
user posted image

čia dar vaizdelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 03 lapkričio 2011 - 21:48
kokia akcija

user posted image

http://www.ikea.com/...s...uery=HOLMƖ
Atsakyti
QUOTE(Banoli @ 2011 11 03, 10:19)
O kas paaiskins kas ten per IKEA seimos kortele? Ten nuolaikods ar kas? Gal kas turi ir gali paskolinti?

Užpildysi anketą parduotuvėje, duos popierinę kortelę - su ja iškart pritaikys nuolaidas, o plastikinę vėliau atsiųs į namus.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2011 11 03, 22:40)
Užpildysi anketą parduotuvėje, duos popierinę kortelę - su ja iškart pritaikys nuolaidas, o plastikinę vėliau atsiųs į namus.

bet reikia pažymėti, kad ne visom prekėm bus nuolaida, tik kur specifinės kas pažymėta...
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 11 01, 21:29)
Nežinau kaip skaičiuojat, bet kaip aš beskaičiuoju, mano nuomone verta patiems važiuoti wink.gif Ypač jei nesate mačiusi prekių gyvai. O ir šiaip, pigiau gaunasi...  blush2.gif Vežėjai ima kainą Lt tokią, kokia kaina PLN, tai jei prekies už 3000PLN užsakot, tada mokat 3000Lt, o jei patys važiuojat, tai gaunasi 2390 Lt, tai už paslaugą mokėsite 610 Lt. Mano paskaičiavimu kelionė gaunasi pigiau  g.gif

Aš irgi taip manau. Dar geriau kooperuotis su draugais, važiuot didesne mašina. Ir smagiau, ir prie vairo pasikeisti smile.gif Paskutinį kartą mums kelionė (kuras) gavosi 150 Lt dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 11 03, 20:07)
man prieš valandą sakė jog 14-15.  g.gif  o taip noris jau baldus turėt. heh

As kai jo uzklausiau kada vaziuos tai atrase, kad pristatymo data priklauso nuo to uz kiek ir kokiu gabaritu prakes pirksiu g.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 11 03, 21:04)
Tai kas zino kaip ten reikalai su Valentinu, vaziuos jis ar nelabai? Rasau emeila - neatraso, rasiau i fb taip pat neatraso  doh.gif

Man irgi idomu kazkada pas ji uzsakinejau likom patenkinti aptarnavimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 11 03, 22:42)
bet reikia pažymėti, kad ne visom prekėm bus nuolaida, tik kur specifinės kas pažymėta...

tai taip. Ir dar kaip buvo su PAX spalio mėn - tai įveda kortelę, sumokant už spintas pritaiko 10 proc. - bet tie sukaupti 10 proc. lieka kortelėje. Tada sekančiu pirkimu (iš naujo paduodi kortelę) susimokant už kitas prekes nuskaičiuoja tuos sukauptus pinigus.
Atsakyti