Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Siracusa @ 2011 11 03, 22:48)
Aš irgi taip manau. Dar geriau kooperuotis su draugais, važiuot didesne mašina. Ir smagiau, ir prie vairo pasikeisti smile.gif Paskutinį kartą mums kelionė (kuras) gavosi 150 Lt dry.gif

o kaip jums taip mažai gavos, jei dar ir mašina didesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 03, 23:13)
o kaip jums taip mažai gavos, jei dar ir mašina didesnė  g.gif

važiavom su transporteriu, už dyzelį viso 300 Lt. Pasidalinom ir gavosi po 150 cool.gif

--
dar kas imat PAX su durimis (slankiojančiom) Targowek'e, tai durys (kaip ir kiti sunkūs/dideli pirkiniai - pvz sofos) būna kitam sandėly už 8 km. Nesivėlinkit labai iki vakaro, nes daug kelių remontų Warszawoj - (pasirodė, kad dar daugiau nei vasarą). Tai kol su apvažiavimais, šviesoforais nuvažiuoji - nesigauna greit. Tas sandėlys dirba iki 22:30.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 03 lapkričio 2011 - 23:42
QUOTE(Siracusa @ 2011 11 03, 23:40)
važiavom su transporteriu, už dyzelį viso 300 Lt. Pasidalinom ir gavosi po 150 cool.gif

--
dar kas imat PAX su durimis (slankiojančiom) Targowek'e, tai durys (kaip ir kiti sunkūs/dideli pirkiniai - pvz sofos) būna kitam sandėly už 8 km. Nesivėlinkit labai iki vakaro, nes daug kelių remontų Warszawoj - (pasirodė, kad dar daugiau nei vasarą). Tai kol su apvažiavimais, šviesoforais nuvažiuoji - nesigauna greit. Tas sandėlys dirba iki 22:30.

Geras, nežinojau, kad dar kitas sandėlys yra bigsmile.gif O dėl kuro, tai Jusm liux gavosi thumbup.gif Mums pati kelionė savotiška pramoga: ir prekes apžiūrime, ir nusiperkame ko reika, dar neskubant kavos pageriame su skaniu obuolių pyragu wub.gif Apskritai man IKEA kavinėje visai neblogai maitina wink.gif
Atsakyti
Išsiunčiau Valentinui pirmadienį užsakymą, nes šiandien jis žadėjo važiuoti ir negavau jokio atsakymo. Nors perskaičiau apie jį nemažai gerų atsiliepimų, bet kažkaip keistai pasirodė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 11 04, 07:38)
Geras, nežinojau, kad dar kitas sandėlys yra  bigsmile.gif O dėl kuro, tai Jusm liux gavosi  thumbup.gif Mums pati kelionė savotiška pramoga: ir prekes apžiūrime, ir nusiperkame ko reika, dar neskubant kavos pageriame su skaniu obuolių pyragu  wub.gif Apskritai man IKEA kavinėje visai neblogai maitina wink.gif

Ten nėra atskira parduotuvė, daugiau logistinis sandėlys. Pasiimi tiesiog didesnes prekes, kurių nėra targowek'e.
Atsakyti
Man visa beda yra kelione, mano organizmas nevirskina sunkiu ilku kelioniu... pykina mane. Todel paskaiciavau su Olego skaiciuokle ,kad usisakius prekiu uz 2200 PLN (prekes kainuos- 1804 lt ,kursas siandien 0,82) atvezimas man kainuos 220 lt, o patiems savo masiniuku vaziuojant kuras kainuos maziausiai 200 lt o kur dar masiniuko trinimas ??? o dar mano sveikata ir komfortas... uz atvezima sumokesiu 220 lt ... tai nematau didelio skirtuma 200 ar 220 ... vien vaistu reikes prisipirkti ant 20 lt,kad kelione istverciau blink.gif Labai norejau pamatyti gyvai, bet gal surizikuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2011 11 04, 09:34)
Ten nėra atskira parduotuvė, daugiau logistinis sandėlys. Pasiimi tiesiog didesnes prekes, kurių nėra targowek'e.

o kaip su apmokėjimu? Apmokama targoweke ar tam sandelyje? Gal galima jo adresa?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2011 11 04, 09:24)
Išsiunčiau Valentinui pirmadienį užsakymą, nes šiandien jis žadėjo važiuoti ir negavau jokio atsakymo. Nors perskaičiau apie jį nemažai gerų atsiliepimų, bet kažkaip keistai pasirodė. g.gif

as pas jį užsakiau prekes, jis parašė, kad vazžiuos 11 dieną, bet čia jau buvo rašyta, kad ši diena Lenkijoje nedarbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ringaile @ 2011 11 04, 11:11)
as pas jį užsakiau prekes, jis parašė, kad vazžiuos 11 dieną, bet čia jau buvo rašyta, kad ši diena Lenkijoje nedarbo  g.gif

nu mn tai neatraso nei emeilo nei i fb ka nors raso, kazkoks burdakelis
Atsakyti
QUOTE(Ringaile @ 2011 11 04, 11:11)
as pas jį užsakiau prekes, jis parašė, kad vazžiuos 11 dieną, bet čia jau buvo rašyta, kad ši diena Lenkijoje nedarbo  g.gif

Tai, gal jis 11 isvaziuos, o 12 supirks ir parvaziuos g.gif
Atsakyti
moteros, na bet mašiną tai trintumėt ne tik Lenkijoj. trinama ta mašina ir Lietuvoj, ne parketais gi važinėjama.. o faktas tai vienas - pažiūrėjus tinklapį Ikea ir pasikonsultavus, išsirinkus kažką virtualiai perkama tai, kas išsirenkama. Bet va nuvažiavus vieton tai oooo, vaikyti - jaučiu net vyrai suskysta ir tada jau užsitavarinama kai reikalas.. doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Miarginoooos help
kas turit virtuve su Lindigo fasadais? Kokius psinteliu sonus daret ir cokolius? nesinori uzdeti tokiu, kurie paskui baltumu pjausis doh.gif
Tiesa, Antonius sistema, kaip suprantu tvirtinasi tiesiai prie lubu ir grindu..ale brangumas unsure.gif
Atsakyti