Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(AninaNina @ 2011 11 03, 16:42)
Buvau kosultuotis pas gyd. Navicka. Tikrai patiko  thumbup.gif  Issamiai papasakojo apie liga, net su vaizdinem priemonem! Puse val. prasnekejom. Ir leido pasiskambint, kai tyrimu rezultatus vel turesiu, jei reikes koreaguoti vaistu doze, tai tiesiog telefonu pakonsultuos! Tikrai geranoriskas, nesiule, kad darykis pas mus tyrimus tik. I pirma konsultacija ejau irgi su savo tyrimais, jokiu priekaistu ( kaip kazkur buvau skaicius, kad kiti visitek pakartotinai nori, kad ju klinikoje darytusi).

Wow super 4u.gif reiktu ir man pas ji.... o kiek kainuotu su siuntimu pas ji nueit? kazin butu talonu kitai savaitei?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 11 03, 16:49)
Wow super  4u.gif reiktu ir man pas ji.... o kiek kainuotu su siuntimu pas ji nueit? kazin butu talonu kitai savaitei?

Pas ji vis tiek kainuos nesvarbu ar turesi siuntima ar ne, man taip registraturoj paaiskino, galo ir man reik pas ji nueit atsisvietus rezultatus g.gif gal daugiau papasakos
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif .Maskatuk,man paeme sveikas pavydas thumbup.gif kad tu tiek sveri.Ar tau savaime toks svoris laikosi,ar tu super moki tvardyti apetita.Ogal zinai buda kaip sureguliuoti medziagu apykaita.Beje o koks tavo ugis.
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 11 03, 10:06)
Merginos, ar yra kam buve, kad TTH nuo 6,9 sumazetu iki 5,51 per menesi negeriant vaistu? As cia belaukiant gydytojo konsultacijos tyrimus nagrineju  blush2.gif ir dar ziuriu FT4 15,39 pmol/l. Kaip ir norma. Antikuniu daug 1300.

Man per pora savaiciu negeriant jokiu vaistu tth nuo 10,1 nukrito iki 5,5 mirksiukas.gif O pas tave antikuniai panasai kaip ir pas mane.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 11 03, 19:22)
Labas vakaras 4u.gif .Maskatuk,man paeme sveikas pavydas thumbup.gif 

As beje paskutinius menesius esu -5 kg, bet visai jokio dziaugsmo. Jauciuosi blogai, svoris krenta, virskinimas nuciuozes. Sutikciau but stora bet sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 03 lapkričio 2011 - 19:53
Labutis Skruzdeda smile.gif .Atleisk,tikrai nenorejau izeisti.Kaip patarlej sakoma ''svetimo skausmo nebuna''.Taip ir man kai visa gyvenima kovoji su svoriu,tai ko pats neturi pavydi kitam.Mano visa gimine tiek is tevo tiek is mamos-visi linke tukti,ir visi turi problemu su sirdele arba kraujagysliu ligomis.Paciai teko tokius ligonius slaugyti tai sunku apsakyt,negali jo pakelt,negali pasodint,negali apverst ant kito sono ir t.t.Gal but as del to igavau kompleksa ir daznai pagalvoju apie save ir bijau buti stora.Okad tau Skruzdeda krenta avoris ir blogai jauties tai turetu irgi buti priezastis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2011 11 03, 20:31)
Man per pora savaiciu negeriant jokiu vaistu tth nuo 10,1 nukrito iki 5,5 mirksiukas.gif O pas tave antikuniai panasai kaip ir pas mane.

blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2011 11 03, 21:31)

Gydytojas paaiskino, kad gali sokineti, bet antikuniai vistiek bus padideje, nors TTH normoj. Nes vaistais mes kompensuojame hormona, bet antikuniu nenaikina.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2011 11 03, 17:49)
Wow super  4u.gif reiktu ir man pas ji.... o kiek kainuotu su siuntimu pas ji nueit? kazin butu talonu kitai savaitei?

Kainuoja privacioje. Konsultacija ir echoskopija 110 Lt. Kita sav. ar dar kita butu vietu turbut. Tyrimai ten tiek pat TTH 30 Lt, FT4 30 Lt ir nereikia laukti, nes ten labaratorija yra, atsakyma ta pacia diena suzinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AninaNina: 03 lapkričio 2011 - 21:00
Sveikos merginos...
o man snd rytas prasidejo nuo kojos meslungio... ir iki pat vakaro buvo nemaloni ta koja...
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2011 11 03, 21:59)
Gydytojas paaiskino, kad gali sokineti, bet antikuniai vistiek bus padideje, nors TTH normoj. Nes vaistais mes kompensuojame hormona, bet antikuniu nenaikina.
Papildyta:

Kainuoja privacioje. Konsultacija ir echoskopija 110 Lt. Kita sav. ar dar kita butu vietu turbut. Tyrimai ten tiek pat TTH 30 Lt, FT4 30 Lt ir nereikia laukti, nes ten labaratorija yra, atsakyma ta pacia diena suzinoti.

o kazin galeciau as pasidaryt tyrimus tth ft4 atpo pas ji nuejus bet uz konsultacija nemoketi? echoskopijos nereik. ar eitu taip susitarti? biggrin.gif

Ananina, tai kiek tau dabar jis paskyre gert tiroksino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 03 lapkričio 2011 - 22:37
QUOTE(Lucero @ 2011 11 04, 00:36)
o kazin galeciau as pasidaryt tyrimus tth ft4 atpo pas ji nuejus bet uz konsultacija nemoketi? echoskopijos nereik. ar eitu taip susitarti? biggrin.gif

Ananina, tai kiek tau dabar jis paskyre gert tiroksino?

Geriausia pasisakmbint ir paklaust, bet manau, kad uz konsultacija vistiek moketi teks. Po 0,25 mkg.
Merginos, ar jus anksti keliates? As pradejau atsibusti 6 val. doh.gif Anksciau su zadintuvu is lovos vos islipdavau
Papildyta:
QUOTE(aura/v @ 2011 11 03, 21:31)

drinks_cheers.gif Kaip gydymas jusu, rezultatai po vaistu vasrtojimo? Kiek vaistuku, ar atsistate TTH, antikuniai mazeja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AninaNina: 04 lapkričio 2011 - 06:29
labas rytas,ar galit parekomenduot endokrinologa Kaune?klinikose su siuntimu jeigu,moket tikriausiai nereiktu?
Atsakyti