QUOTE(lina46 @ 2011 11 03, 20:15)
Labutis Skruzdeda

.Atleisk,tikrai nenorejau izeisti.Kaip patarlej sakoma ''svetimo skausmo nebuna''.Taip ir man kai visa gyvenima kovoji su svoriu,tai ko pats neturi pavydi kitam.Mano visa gimine tiek is tevo tiek is mamos-visi linke tukti,ir visi turi problemu su sirdele arba kraujagysliu ligomis.Paciai teko tokius ligonius slaugyti tai sunku apsakyt,negali jo pakelt,negali pasodint,negali apverst ant kito sono ir t.t.Gal but as del to igavau kompleksa ir daznai pagalvoju apie save ir bijau buti stora.Okad tau Skruzdeda krenta avoris ir blogai jauties tai turetu irgi buti priezastis.
Ne, as tai visai neissizeidziau.

Aisku, kad kiekvienam savo problemos. Nors svorio turiu gal siek tiek per daug pagal siuolaikinius standartu, bet jis man niekada nebudavo problema, tai priaugdavau, tai vel savaime nukrisdavau. Po gimdymo buvau 15 kg pliuse, kurie ne kurie tiesiai sviesiai rezdavo i aki, kad tureciau susirupunt kaip atrodau, bet man kazkaip svoris niekad ypatingai nerupejo ir dabar tiesa sakant nerupi. Kalbant apie valgyma, buvau visai praradus alkio ir sotumo jausma (jis ir dabar nera labai susireguliaves), kuri laika ziauria kamavo saldumynu priklausomybe. Bet su saldumynais gana greitai susitvarkiau, tikiuosi

. Pradzioj perskaiciau apie cukraus zala organizmui, o paskui sau pasakiau, kad menesi nevalgysiu jokiu produktu kurie turi bent kiek cukraus. O po menesio visai jo ir nebenoriu. Nei jokiu sausainiu, nei tortu nei sokolado. Aisku priklausomybe yra priklausomybe, jeigu tik burnoj atsiduria bent gabalelis sokolado, tai atsiduria ir visas sokoladas. Bet kol jis guli ant stalo, galiu ziuret abejingai.
Megstancioms daug pavalgyt rekomenduoju ir valgyt, man rodosi taip organizmas reikalauja daugiau medziagu ir nebutina kazkaip bandyt slopint alkio jausma. Pasidarykit pilna lenkste salotu (is nevirtu daroviu ir lapi ir be grietiniu). Ir valgykit kiek tik telpa. Visvien sotumas atsiranda kai suslamsti didele lekste o kaloriju nebaisiai daug ir nauda didele.