Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Na dabar del svorio.Esu labai daug isbandziusi tiek papildu,tiek ir arbatu svoriui mazinti.Nepajusdavau didelio efekto.Gal kai kurie laisvindavo vidurius arba visai susividuriuodavau,ko pasekoje iseidavo visi organizmo naudingi mikro ir makroelementai,nuo ko irgi budavo silpna,pavargusi ir t.t.Daug sportavau ir skaiciavau kalorijas tai-32kg.O dabar kai hipofunkcija uzpuole draugauju su tinginiu ir niekaip nebenoriu sporto,nebepernesu fizinio kruvio schmoll.gif .Gal sakysit kad elgiuosi drastiskai bet pabandziau Slimex15.Tai yra sibutraminas 15mg.Vartoju tik 1/2 kapsules 7,5mg.Jokio salutinio poveikio ir geri rezultatai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 24, 21:03)
labas blondine drinks_cheers.gif

thumbup.gif blondiniu klubas , prisijungiu , kas dar ???
Atsakyti
Labai malonu blondines drinks_cheers.gif .Juokauju kad nebijau retkarciais nusisneketi ar nepagauti ''kampo'' sakydama kad juk as esu blondine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 24, 21:07)
Na dabar del svorio.Esu labai daug isbandziusi tiek papildu,tiek ir arbatu svoriui mazinti.Nepajusdavau didelio efekto.Gal kai kurie laisvindavo vidurius arba visai susividuriuodavau,ko pasekoje iseidavo visi organizmo naudingi mikro ir makroelementai,nuo ko irgi budavo silpna,pavargusi ir t.t.Daug sportavau ir skaiciavau kalorijas tai-32kg.O dabar kai hipofunkcija uzpuole draugauju su tinginiu ir niekaip nebenoriu sporto,nebepernesu fizinio kruvio schmoll.gif .Gal sakysit kad elgiuosi drastiskai bet pabandziau Slimex15.Tai yra sibutraminas 15mg.Vartoju tik 1/2 kapsules 7,5mg.Jokio salutinio poveikio ir geri rezultatai smile.gif

o koki rezultatai?
Atsakyti
Kai pradejau sirgti tiroiditu uzaugau 10kg.ir vis nebuvo galo.Tai dabar be didelio vargo per 2men. -5kg.Man uztenka tiek po truputi.Kai viskas vyksta greitai ,tai tada greitai ir sugryzta.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 24, 21:20)
Kai pradejau sirgti tiroiditu uzaugau 10kg.ir vis nebuvo galo.Tai dabar be didelio vargo per 2men.  -5kg.Man uztenka tiek po truputi.Kai viskas vyksta greitai ,tai tada greitai ir sugryzta.

as kazkaip emiau simet stambet, jau pavasari turejau itarti kad man truksta tiroksino doh.gif doh.gif bet pasake tth 3 viskas gerai, bet gerai nebuvo schmoll.gif schmoll.gif man jau siu metu pradzioje reikejo didinti doze....
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(lina46 @ 2011 10 24, 18:53)
Del plauku,tai mano niekada jie nebuvo veslus ar kitaip pasakius grazus.Plaukus kerpu trumpai eziuku tokia jaunatviska berniukiska sukuosena.Priekyje dar turiu sukuri,vaikstau pasisiaususi blondine lotuliukas.gif

thumbup.gif gerai atrodyt turetum. As pastaruoju laiku ir trumpai kerpu iki peciu. O kazkada turejau grazius veslius plaukus.

QUOTE(Lucero @ 2011 10 24, 19:07)
thumbup.gif  blondiniu klubas , prisijungiu , kas dar ???

As jau nebe blonde smile.gif
Papildu jokiu negeriu,tik eziuoles kartais pavartoju,kai jauciu kad bacila puola.
Del svorio kazkiek priaugau,bet manau delto, kad suletejo mano tempai(nedirbu siuo metu) ir meciau rukyt,kai suzinojau,kad turiu sita liga.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 24, 21:20)
Kai pradejau sirgti tiroiditu uzaugau 10kg.ir vis nebuvo galo.Tai dabar be didelio vargo per 2men.  -5kg.Man uztenka tiek po truputi.Kai viskas vyksta greitai ,tai tada greitai ir sugryzta.

o kaip isigijai Slimex15, kiek mokejai?
Atsakyti
Prisipazinsiu esu kompiuterio naujoke blush2.gif .Vaikai naudojosi o as vis laiko nesurasdavau.Tai landziojau visais tokiais pavadinimais po google kaip reduktil sibutraminas ir islindo skelbimas.Kaina su atsiuntimu 105lt.30kapsuliu
Atsakyti
Atiduodu dvi pakuotes po 30 tabl NEBIVOLOL ORION 5 mg ( nuo spaudimo, pulso) , galioja iki 2013 klaipeda

kazin ar cia kam prireiks, bet ismesti gaila biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 24 spalio 2011 - 21:04
QUOTE(lina46 @ 2011 10 24, 20:41)
Labas vakaras 4u.gif .Na stai ir as jau po darbu namuose sedau paskaitineti jusu minciu smile.gif .Apie maisto papildus,tai as perku tiesiog ne papildus o jau vadinamus vaistais tai;kalio chloridas,B grupes vit.-neurorubinas,magni susileidziu i vena pati arba dar bandziau Magnerot.Seimos gyd. sake kad papildai nera istirti arba kaip tariant nera daryta tyrimu su zmonemis,ir kad juos pardavineja urmu reklamuodami kad kuo daugiau parduoti.O vaistuka kaip isgeri tai nors efektas yra smile.gif .Tokius kaip papildus irgi vartoju,taiQ10,eziuole,man reikia del slapimo taku spanguoles ekstrakto,zuvu taukus ,nakvisu alieju g.gif galvoju ar viska surasiau biggrin.gif

Na ir vaistų ir papildų gausa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 23, 22:04)
O jusu plaukai sausi? Saulute, tau nera sausi? neslenka ?

Mano sausi ir truputi slenka. Seip ir oda mano sausa.
Atsakyti