Labas rytas mergios...
mano pastebejimas rytinis, plaukai siek tiek maziau slenka, bet jie visai kaip siaudas darosi... nu toki visai negrazus....
kuno oda sausa, jau galvoju siandien paaukosiu laiko ir pasitepsiu losjonu, bet kad jis ir sunkiai geriasi, bet su oda bedu turiu... sausa, perstinti, greit parausta...
nagai ziauriai silpni, greit luzta
geros jums dieneles merginos
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 25, 07:35)
Labas rytas mergios...
mano pastebejimas rytinis, plaukai siek tiek maziau slenka, bet jie visai kaip siaudas darosi... nu toki visai negrazus....
kuno oda sausa, jau galvoju siandien paaukosiu laiko ir pasitepsiu losjonu, bet kad jis ir sunkiai geriasi, bet su oda bedu turiu... sausa, perstinti, greit parausta...
labas rytas, geros dienos

man viskas taip pat kaip aprasei

QUOTE(Lucero @ 2011 10 24, 18:32)
o koks tavo tth dabar ?? kaip faina kad kasdien
Nezinau dar man po 5-6 men liepe ateiti, o gydausi dar tik 3-cias menuo

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 24, 20:45)
as ir kalio chlorida pirkau, sake uztenka net 10 dienu pagert ir viskas, o su papildais tai kelis menesius vargsti...
o ka duoda kalio chloridas ?

QUOTE(Lucero @ 2011 10 24, 21:07)
as tada neisirasau i blondiniu buri , as pajuodele , nuo gimimo

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 25, 07:35)
Labas rytas mergios...
man lygiai taip , jie vis daresi sausi ir sausi , paliko kaip pakulos . turejau ilgus plaukus. Buvo ploni, bet labai paslankus . As juos irgi jau nusikirpau trumpai . rgi vaikstau kreizova sukuosena . isejus is kirpyklos verkiau , bet dabar apsipratau . Nors visi sako kad man dar graziau tokia pacankiska sukuosena , nors seniai nebesu pacanke

oda labai sausa ,ypac ranku... nors neplaunu indu rankomis ,nenaudoju plovikliu, ta darba padaro elektrine tarnaite

QUOTE(Elija* @ 2011 10 25, 08:21)
O jus daznai darotes kraujo tyrimus ? Kas menesi ar kaip ?

kas pusmeti
QUOTE(AninaNina @ 2011 10 24, 19:10)
O koki selena perkat? As irgi noreciau papildu, kokius rinktis? Turiu spirulina. Internete radau tokiu dalyku, kurie padeda prie HIPOtiroidito (coleus foreskohlii, Ashwagandha, jodas, selenas, tyrosine, l-carnitine, CoQ10). Maistas: juros augalai, gerybes, zuvis, mocarella, pieno produktai, grudai, riesutai (ne zemes), ryziai. Ne kopustams!
Su spirulina atsargiai, nes daug jodo, jei autoimuninis tiroiditas visur įspėja, kad jodo negalima, net druska nejoduotą geriau rinktis

QUOTE(lina46 @ 2011 10 24, 19:41)
Apie maisto papildus,tai as perku tiesiog ne papildus o jau vadinamus vaistais tai;kalio chloridas,B grupes vit.-neurorubinas,magni susileidziu i vena pati arba dar bandziau Magnerot.Seimos gyd. sake kad papildai nera istirti arba kaip tariant nera daryta tyrimu su zmonemis,ir kad juos pardavineja urmu reklamuodami kad kuo daugiau parduoti.
O jūs darėtės gal tyrimus, ar tų medžiagų organizmui trūksta? Nes jei magnį į veną reikia leistis, tai įsivaizduoju, kad čia nebent jau rimtas trūkumasjo yra

Sakykit, tos kurios vaistus geria, o kaip su kontraceptikais? Juk jų kaip ir negalima, tai kaip saugotis? O gal yra kokie "geri" kontraceptikai, kur su vaistais "sugyvena"?
Labas rytas,
Vakar klausiau apie papildus, tai siryt pasiskambinau savo endokrinologei ir paklausiau, kokius patare pavartoti. tai Basica Vital miltukais.
Gal kuri juos bandziusi? Kokie atsiliepimai?
Vakar klausiau apie papildus, tai siryt pasiskambinau savo endokrinologei ir paklausiau, kokius patare pavartoti. tai Basica Vital miltukais.
Laba diena!
Aš kas 3 mėnesiu
Aš po gimdymo dėjau spiralę
O čia ne rūgštingumui mažint?
QUOTE(Elija* @ 2011 10 25, 08:21)

Aš kas 3 mėnesiu
QUOTE(Leksa @ 2011 10 25, 10:00)
Sakykit, tos kurios vaistus geria, o kaip su kontraceptikais? Juk jų kaip ir negalima, tai kaip saugotis? O gal yra kokie "geri" kontraceptikai, kur su vaistais "sugyvena"?
Aš po gimdymo dėjau spiralę
QUOTE(Pukutė @ 2011 10 25, 11:05)
Labas rytas,
O čia ne rūgštingumui mažint?
QUOTE(Leksa @ 2011 10 25, 10:00)
as pas endokriologe klausiau ar galiu vartoti kontraceptikus . Tai sake tik ne kartu . Tyroxina ryte KT vakare

labas rytas
As gydausi taip pat trecias menuo,kai baigsiu gert trecia pakuote tiroksino,eisiu vel darytis tyrimu.
Del papildu, as apskritai nemegeja gert vaistu,vitaminu ir t.t. Tai ir nevartoju,apart tiroksino,gelezies(geriu,kad atstatyt atsargas,tuejau mazakraujyste)
Neseniai dariaus tyrima is plauko,parode,kad is vitaminu mineralu truksta vit D ir kalio. Pradesiu vartot,kai baigsiu gelezi.
QUOTE(Elija* @ 2011 10 25, 06:21)

As gydausi taip pat trecias menuo,kai baigsiu gert trecia pakuote tiroksino,eisiu vel darytis tyrimu.
Del papildu, as apskritai nemegeja gert vaistu,vitaminu ir t.t. Tai ir nevartoju,apart tiroksino,gelezies(geriu,kad atstatyt atsargas,tuejau mazakraujyste)
Neseniai dariaus tyrima is plauko,parode,kad is vitaminu mineralu truksta vit D ir kalio. Pradesiu vartot,kai baigsiu gelezi.
QUOTE(Elija* @ 2011 10 25, 10:54)
as pas endokriologe klausiau ar galiu vartoti kontraceptikus . Tai sake tik ne kartu . Tyroxina ryte KT vakare
as geriu lindinette 20 

ačiū