Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Kai pasidariau kalio tyrimu kardiologe pasake;kaip tu paeisi kojomis tau reikia jau laseline statyti.Kadangi del darbo negaliu po gydymo istaigas blaskytis tai liepe 3 kartus po 2 tab.kalio chlorida pagerti savaite.Na manau ne maza doze,bet padejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 25, 20:50)
Kai pasidariau kalio tyrimu kardiologe pasake;kaip tu paeisi kojomis tau reikia jau laseline statyti.Kadangi del darbo negaliu po gydymo istaigas blaskytis tai liepe 3 kartus po 2 tab.kalio chlorida pagerti savaite.Na manau ne maza doze,bet padejo biggrin.gif

O man pagerus kali kyla rugstis, ar jum taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 10 25, 20:50)

ta proga isgeriau panangino, tikrai padeda....

o nuotaika kaip pagerinti? unsure.gif
Atsakyti
Nuotaikai pagerinti smile.gif
Dvi blondinės plaukia valtimi. Staiga valtyje atsirado skylė. Pirmoji blondinė ima panikuoti, o antroji sako:
- Nesijaudink, pradursiu antrą skylę, pro kurią vanduo išbėgs

Nuoga blondine sustabdo taksista.. vaziuoja taksistas ir vis ziuri i blondine per veidrodeli blondine sako-ka nematete nuogos merginos? taksistas sako - maciau, tik man labai idomu is kur jus man pinigus istrauksite..

Karta viena blondine sako kitai:
- Ar zinai, kur dingsta sviesa virtuveje, kai ja isjungi?
- Nea...
- Ateik parodysiu.
Blondine isjunge sviesa ir atidariusi saldytuva sako:
- Cia.

Eina blondine dykuma ir nesasi masinos dureles.Sutinka zmogu kuris klausia.
-Kodel nesies durele ?
Blondine:
-Jei bus karsta langa galesiu atsidaryt.
Atsakyti
Negaliu pasakyti ar kilo rugsti nuo kalio,nepastebejau
Papildyta:
Loretita,aciu super anekdotai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie kontrasepcija ir man siaip idomu....

kali ir as issitraukiau, nuo ryt pagersiu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 25, 21:27)
apie kontrasepcija ir man siaip idomu....

kali ir as issitraukiau, nuo ryt pagersiu...

As kali nusipirkau dabar milteliais, gal svelnesnis veikimas bus. Gerkit butinai po valgio.
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2011 10 25, 19:07)
Ką geri? Aš Tardyferon trečias mėnuo jau,dar viena pakuotė ir eisiu daryt tyrimus.

Ferretab geriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vichy_ @ 2011 10 25, 20:05)
tth-1,64  t4-19,88  t3-5,67 gyd sake normos ribose,antikuniu daryti neverta,nes nuo ju nepriklauso niekas  unsure.gif

Puikus rezultatai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lina46 @ 2011 10 25, 20:13)
vichy,man irgi gyd. sake jog nekreipti demesio i antikunius.Bet man as jauciu tai itakoja.Kaip jau rasiau kai jauciausi labai blogai tai mano antikunai buvo 1600. O dabar kai jauciuosi puikiai antikunai 105.Tai atrodo jie veikia.Kai darausi tyrimus gyd. nieko neklausiu tik pasakau kuriuos tyrimus noriu padaryti.Juk daktarams tas pats ko mes norim,nes juk uz tyrimus reikia moketi.

Kaip pavyko antikunius sumažint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 10 25, 20:50)
smile.gif na lyg aprasytum mane
Papildyta:

Naudojau zvakutes

As siu bijau ... kaip rodo zvakuciu reklama : " Patentex-meile be pasekmiu ..." tai mano "meile be pasekmiu" jau 14 metu begioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2011 10 25, 18:05)
tth-1,64  t4-19,88  t3-5,67 gyd sake normos ribose,antikuniu daryti neverta,nes nuo ju nepriklauso niekas  unsure.gif

Aš galima sakyt,tik dėl antikūnių tiroksiną ir geriu,nes jų rodė 1000, mano gp pasake,kad jei negersiu tiroksino,jie tik didės. Labai aukiu lapkričio galo, galėsiu eit darytis tyrimus. Įdomu,ar jie pakito. Jaučiuosi truputį geriau.

QUOTE(loretita2 @ 2011 10 25, 19:19)
Nuotaikai pagerinti smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, siandien jau geriau jauciuosi. Buna gi baisesniu ligu, reikia laikytis.... si liga is tikro daug dave, ji tiesiog moko mus gyventi sia diena, nes zinai kad siandien gerai o po keliu men gal nebus taip gerai ypac jei nesirupinsi savimi..

p.s gal kas noretu apsimainyti nuotraukomis?
is vieno forumo kita tema net fb grupe susikureme thumbup.gif
sakau gal kuri noretu artimiau bendrauti smile.gif
aisku cia reikia pasitikejimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 26 spalio 2011 - 11:28
QUOTE(Lucero @ 2011 10 26, 10:25)
4u.gif  Sveikutes, siandien jau geriau jauciuosi. Buna gi baisesniu ligu, reikia laikytis.... si liga is tikro daug dave, ji tiesiog moko mus gyventi  sia diena, nes zinai kad siandien gerai o po keliu men gal nebus taip gerai ypac jei nesirupinsi savimi..

p.s gal kas noretu apsimainyti nuotraukomis?
is vieno forumo kita tema net fb grupe susikureme  thumbup.gif
sakau gal kuri noretu artimiau bendrauti  smile.gif
aisku cia reikia pasitikejimo...

Smagu,kad tau geriau 4u.gif
Aš už drinks_cheers.gif ,jau vienoj grupėj esu šio forumo kitos temos smile.gif smagu susipazint artimiau su kuo bendrauji smile.gif
Atsakyti