Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

baigiau Ciauskute. greit susikaite, idomi istorija, nemazai paprociu ir siaip gyvenimo desniu, kai grazi mergina neranda vietos ir kencia nuo aplinkiniu pavydo, apkalbu ir kitu blogybiu. plius meiles istorija, aisku:) tik man visada keistas dalykas yra, kuris lieka nesuprastas: kodel autoriai vyrai, raso apie merginas/moteris, t.y. ju heroje moteris, su savo vidiniu pasauliu, isgyvenimais, mintimis ir t.t. ir pan. negi jie mano, kad jie gali 100 proc. itikinamai atvaizduoti tai, kad dedasi su moterimi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar darom šiemet knygų keitimąsį? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 04 lapkričio 2011 - 10:50
QUOTE(adžani @ 2011 11 04, 09:49)

aš norėčiau smile.gif

Kaunietės ir pas jus mieste rengiama Knygų šventė

http://www.mega.lt/l...aujai_susvinta/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 04 lapkričio 2011 - 10:58
QUOTE(LEEja @ 2011 11 04, 09:39)
baigiau Ciauskute. greit susikaite, idomi istorija, nemazai paprociu ir siaip gyvenimo desniu, kai grazi mergina neranda vietos ir kencia nuo aplinkiniu pavydo, apkalbu ir kitu blogybiu. plius meiles istorija, aisku:) tik man visada keistas dalykas yra, kuris lieka nesuprastas: kodel autoriai vyrai, raso apie merginas/moteris, t.y. ju heroje moteris, su savo vidiniu pasauliu, isgyvenimais, mintimis ir t.t. ir pan. negi jie mano, kad jie gali 100 proc. itikinamai atvaizduoti tai, kad dedasi su moterimi? smile.gif

O man Čiauškutė" skaitant antrą kartą susiskaitė nebe taip, kaip paauglystėje. Pasirodė, sakykim, sklidina naivumo. Tuo antruoju kartu matyt ir apsiribosiu.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 11 03, 22:58)
Sveikos 4u.gif

Man knygu badas doh.gif neturiu ka skaityt,teisingiau nieks nelimpa-knygynuose nieko naujo man idomaus nera,bibliotekoje irgi nerandu,ka savo turejau perskaiciau,ko noriu dar neisleido,nu baisu doh.gif  biggrin.gif

Ot pavydziu rolleyes.gif ,o as tiek daug norimu skaityt turiu,tik laiko nesurandu,matyt blogai susiplanuoju...arba gaistu kur nereikia,kaip pvz. prie kompo blush2.gif

QUOTE(lina_vid @ 2011 11 03, 23:08)
Sveikos  4u.gif Noreciau ir as prisijungti prie knygu myletoju burio, tikiuosi priimsite smile.gif Siuo metu skaitau Gregory David Roberts knyga "šantaramas". Gal kuri skaitet? Butu idomu suzinoti nuomone smile.gif Man pakolkas patinka, vis labiau itraukia.

Junkis 4u.gif Knygos neskaiciau ir neitraukus as jos i norimu sarasiuka...
Atsakyti
O aš susigundžiau naujausia Jodi Picoult knyga "Sing you home".
user posted image

Knyga akompanuoja CD su originaliai sukurtomis dainomis šiai knygai. Klausantis jų geriau bus galima įsijausti ir suprasti pagrindinę knygos veikėją.

http://www.jodipicou...g-you-home.html

Manau ne už ilgo ir Lietuvoje ji pasirodys, tik įdomu ar CD bus pridedamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 04 lapkričio 2011 - 11:18
QUOTE(adžani @ 2011 11 04, 11:49)

aš už 4u.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 11 04, 12:17)
O aš susigundžiau naujausia Jodi Picoult knyga "Sing you home".

o kaip lietuviškai išsiverstų g.gif bandžiau pamąstyt, bet nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 04, 13:04)
O man Čiauškutė" skaitant antrą kartą susiskaitė nebe taip, kaip paauglystėje. Pasirodė, sakykim, sklidina naivumo. Tuo antruoju kartu matyt ir apsiribosiu.

man ir is pirmo karto ji tokia pasirode - bet, argi naivumas yra blogai? smile.gif ypac sitame kontekste - kai jai 17-23 metai ir ji galvoja, kad darbu galima sublimuoti meiles trukuma ir savo pasiventimu isgelbeti visus turkijos vaikus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 11 04, 11:29)
man ir is pirmo karto ji tokia pasirode - bet, argi naivumas yra blogai? smile.gif ypac sitame kontekste - kai jai 17-23 metai ir ji galvoja, kad  darbu galima sublimuoti meiles trukuma ir savo pasiventimu isgelbeti visus turkijos vaikus.. smile.gif

Naivumas savaime nėra blogai, pagalvojus, tai gal kiekvienas jo daugiau ar mažiau turime (bent jau aš pati tai to nesiginu). Na bet šioje knygoje tai jo buvo itin tirštai, neįsivaizduoju, kad tokia istorija galėtų nutikti realybėje g.gif Na nebent tai merginai būtų 13 metų, o ne 17-ka.
Bent jau man pasirodė taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 11 04, 12:49)

Labai gera ideja smile.gif Kokia tvarka cia viskas vyksta? Susitikimu metu, ar siuntimo budu?
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 04, 10:23)
o kaip lietuviškai išsiverstų g.gif bandžiau pamąstyt, bet nesugalvoju g.gif

Pažodžiui neišsiverstų, reik interpretuoti. Gal "Sugrįžti namo su daina" ar kažkaip panašiai. g.gif Va angliškai perskaitau ir suprantu ką nori pasakyti, o kai reikia išversti konkrečiau jau sunku

Aš taip čia dar pagalvoja, o gal "Susigrąžinti tave su daina" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 04 lapkričio 2011 - 12:35

Sveikos mirksiukas.gif

Skaitau knygą "Blogis" tai aina sau kas per smurto gausumas ir beprasmiškumas unsure.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 11 03, 18:40)
Sveikos, pažiūrėkit kokį grožį man sukūrė:
user posted image wub.gif
Nuostabus skirtukas wub.gif Visi Esprit darbai be galo gražūs wub.gif
Atsakyti