Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

Sveikos 4u.gif

As dazniausiai nesivadovauju kitu nuomonem,nes jos buna visiskai kitokios nei mano. O kas liecia cia esancius pasisakymus,tai dazniausiai ,jeigu daugumai nepatiko,beveik galiu buti garantuota,kad man patiks biggrin.gif

Dabar pradejau Nemirovsky "Prancuziska suita" unsure.gif Ajetau,kaip nuobodu,jauciu liks grauztukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 10, 21:10)
kaži kokį čia atsiliepimą gali parašyti apie detektyvą g.gif

Ziurint koki detektyva. smile.gif O Chirurgas su Pameistriu butent tokie tipiski popsiski detektyvai, apie kuriuos kalbant tikrai neverta daugzodziaut biggrin.gif
As asmeniskai irgi nematau ten nieko ypatingo smile.gif
Beje, Kaulu sodas pasirode geresnis, gal todel, kad megstu "apie senove". Taciau vertimas baisus, ypac pradzioje blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 lapkričio 2011 - 09:39
QUOTE(Dorifore @ 2011 11 11, 00:20)
Beje, šiandi "Žinovų klube" buvo klausimas, kaip vadinasi romano "Dvylika kėdžių" tęsinys? Dalyviams sakiau, neteisingų atsakymų nepriimsiu  biggrin.gif tai iš penkių, teisingai atsakė keturi  ax.gif

Tai kad čia labai lengvas klausimas biggrin.gif Na nebent jaunesnės kartos žmonės gali atsakymo į jį nežinoti g.gif Nors pačiai tas tęsinys (skaičiau tik knygą, ekranizacijos nemačiau) buvo nusivylimas, iki "Dvylikos kėdžių", mano nuomone, jam tikrai toli.

QUOTE(Creed @ 2011 11 11, 09:03)
Dabar pradejau  Nemirovsky "Prancuziska suita" unsure.gif Ajetau,kaip nuobodu,jauciu liks grauztukas blush2.gif

Nuobodi, keista g.gif
Atsakyti
Nu as tai nustebciau, jei Creed Prancuziska siuita patiktu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 lapkričio 2011 - 09:43
gat ta Siuita ne tai, kad nuobodi, bet tiesiog pirma dalis pernelyg monotoniska: tas begimas, chaosas ir viskas, daugiau nieko. vos ne dokumentine apzvalga. antra dalis smagesne

merginos, kaip teisingai rasoma vistiek ar vis tiek? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 11 lapkričio 2011 - 09:44
QUOTE(Masako @ 2011 11 11, 09:42)
Nu as tai buciau nustebus, jei Creed ta knyga butu patikusi smile.gif

Šiaip jau aš nenumanau jos skonio blush2.gif
Tik pastebėjau, kad labai mėgsta detektyvus .
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 11 11, 10:43)
merginos, kaip teisingai rasoma vistiek ar vis tiek? biggrin.gif

Vis rašome drauge tiktai su dalelyte gi: visgi.

Visais kitais atvejais - atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 lapkričio 2011 - 09:47
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 11, 10:44)
Šiaip jau aš nenumanau jos skonio blush2.gif
Tik pastebėjau, kad labai mėgsta detektyvus .

Butent,man knygose turi buti veiksmo,daug veiksmo,intrigos,nezinomybes,reikia,kad galeciau paspelioti,o kas bus,o kodel bus ir t.t. Tai va todel detektyvai, trileriai ir yra man Nr.1. Nors kartais megstu ir tokias a la Picoult paskaityti,o Nemirovsky man kazkaip nelimpa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 11 lapkričio 2011 - 09:52
QUOTE(Masako @ 2011 11 11, 11:47)
Vis rašome drauge tiktai su dalelyte gi: visgi.

Visais kitais atvejais - atskirai.

o geras, iki siol galvojau, kad moku gramatika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 11 11, 10:42)
Nu as tai nustebciau, jei Creed Prancuziska siuita patiktu biggrin.gif

tą patį pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 11 11, 10:03)

Dabar pradejau  Nemirovsky "Prancuziska suita" unsure.gif Ajetau,kaip nuobodu,jauciu liks grauztukas blush2.gif

pritariu tau,nuobodi,nėr kažko kas užkabintų.Beveik pusę knygos perskaičiau,nu negaliu savęs kankint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 11 11, 09:53)
Penktadieniui - manifestas už teisę skaityti.
Siūlau paskirt laiko, nes tekstukas ne visų čia choru negerbiamo ponulio, o kito veikėjo. Man buvo labai smagu skaityt šitas mintis - "Puikus skaitančių mažumų teises ginantis straipsnis" (© Algis Cibulskis). Gal paskui turėsim apie ką padiskutuot.

skaičiau jau vakar biggrin.gif aš taip pat priklausoma nuo skaitymo ir mielai skaitau valgydama, nes valgymas pats savaime yra laiko gaišinimas (kaip ir važiavimas biggrin.gif). Bet negaliu sutikti, kad knygų skaitymas išmoko rašyti. Pažįstu daug apsiskaičiusių beraščių, be to, dabar leidžiamos knygos tokiam tikslui (mokyti rašyti) visiškai netinka biggrin.gif
Atsakyti