Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

QUOTE(_Night_ @ 2011 11 21, 15:42)
Man tai nepatiko filmo pabaiga, ta tokia interpretacija, kažkaip nei šiaip, nei taip blush2.gif  biggrin.gif O ir knyga apskritai labiau patiko. Ypač pati pradžia kokia graži, filme nei per kur to neperteikė...

iš dalies tai sutinku: Gaučio vaikystei filme mažai skirta dėmesio ir pvz., ta smulkmena kaip atsilupę tėvo padai, knygoje taip smulkiai aprašomi, o filme, jei nebūčiau skaičiusi, nebūčiau supratusi, kodėl ta motina puolė siūlais juos raišioti. Filme per daug itęsta atkarpa, kur Maška su Gaučiu vis gulėdami šnekasi.....
bet man filmas įpūdingesnis, o pabaigos interpretacija g.gif man tokia filmo pabaiga priimtinesnė, nei beprasmė Granausko aprašyta....jau knygos viduryje ir paskui norėjosi pasukti knygą pagal save- būtų pasiėmę Čingischaną ir Jarmošką ir auginę sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 21, 16:10)
iš dalies tai sutinku: Gaučio vaikystei filme mažai skirta dėmesio ir pvz., ta smulkmena kaip atsilupę tėvo padai, knygoje taip smulkiai aprašomi, o filme, jei nebūčiau skaičiusi, nebūčiau supratusi, kodėl ta motina puolė siūlais juos raišioti. Filme per daug itęsta atkarpa, kur Maška su Gaučiu vis gulėdami šnekasi.....
bet man filmas įpūdingesnis, o pabaigos interpretacija g.gif man tokia filmo pabaiga priimtinesnė, nei beprasmė Granausko aprašyta....jau knygos viduryje ir paskui norėjosi pasukti knygą pagal save- būtų pasiėmę Čingischaną ir Jarmošką ir auginę sau rolleyes.gif

Dar kas nors liko neišpasakota siužeto?
Atsakyti
Ruta Sepetys "Tarp pilkų debesų" - man taip nepatiko,kaip daugumai,esu daug kūrinių ta tema skaičius,taip kad nieko naujo nesužinojau rolleyes.gif Kažkada buvau paminėjus šią knygą,jokių atgarsių nesulaukiau,o po to prasidėjo jos bumas...
Geriau grįšiu prie "Ledi Čaterli meilužis",daug labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 11 21, 15:10)
būtų pasiėmę Čingischaną ir Jarmošką ir auginę sau rolleyes.gif

Ir būtų buvę nusaldinta, banalu... biggrin.gif Čia mano nuomonė blush2.gif Man toje pabaigoje ir buvo bene didžiausias efektas. Reakcija - vaje, ką tu padarei??? Kodėl??? Ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 21 lapkričio 2011 - 16:19
Creed ir Dorifore, primenu, kad neturiu jūsų norų sąrašų ir adresų 4u.gif

O aš vis dar su Murakamiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 21 lapkričio 2011 - 18:00
Sveikos,na va gavau ir aš žmogiuką,dabar teks pasukti galvelę ką nupirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 11 21, 16:28)
Dar kas nors liko neišpasakota  siužeto?

so? rolleyes.gif
tiek, kiek parašiau, siužeto neišpasakojau, nes nelabai įmanoma ir išpasakot, ten daug visko ir smulkiai.

Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 11 21, 16:39)
Ruta Sepetys "Tarp pilkų debesų" - man taip nepatiko,kaip daugumai,esu daug kūrinių ta tema skaičius,taip kad nieko naujo nesužinojau rolleyes.gif Kažkada buvau paminėjus šią knygą,jokių atgarsių nesulaukiau,o po to prasidėjo jos bumas...

va čia tai įdomu- pakolkas buvo vien liaupsės 4u.gif reiktų užsirezervuot ir man ir paskaityt.

O aš pradėjau AL gautą knygą-

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 21 lapkričio 2011 - 18:35
Stikliuk,dar karta su gimtuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
Stikliuke, su gimtadieniu!

user posted image

Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

Stikliukui su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Nihiliste, mačiau, kad esi skaičiusi "Slaptas ratas" rusų kalba, tai noriu paklausti kaip tau patiko? Rusiškam variante ten visos trys dalys? O tai aš čia pasižiūrėjus serialą labai užsidegiau perskaityti.

Stikliuke su gimimo diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 22 lapkričio 2011 - 19:06