QUOTE(caralaite @ 2011 11 23, 11:24)
Gal pavyzdžiais galim pasiremti? Nes su bendru įvertinimu tai visai nesutinku.
Zinau, kad nesutinki, atsimenu tavo ispudzius

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 11 23, 12:11)
*Vat ir man pasidarė įdomu, nes man asmeniškai kliuvo tik begalinis patriotizmas, bet manau tuo metu tai buvo būdinga ne tik amerikiečiams.
**Beto, kodėl tau atrodo, kad pastaroji knyga būtų neįdomi likusiam pasauliui, tarp jų ir Amerikai? Juk Aleksandro Solženicyno "Gulago archipelagas" sulaukė nemažo pasisekimo. O jo turinys labai pralenkia "Amžino įšalo žemėje".
**Beto, kodėl tau atrodo, kad pastaroji knyga būtų neįdomi likusiam pasauliui, tarp jų ir Amerikai? Juk Aleksandro Solženicyno "Gulago archipelagas" sulaukė nemažo pasisekimo. O jo turinys labai pralenkia "Amžino įšalo žemėje".
*Atsakant i tavo ir caralaites uzklausima: cia reiktu labai labai pletotis, o as is tikruju tingiu, tuolab, kad realiai vis tiek visos liksim prie savo nuomoniu, numanau

Tai trumpai tik. Pati istorija nuo pat pirmu zodziu pasakojama primityvia kalba, stampuotom frazem.
Imkim kad ir sita, is anotacijos:
Ar jums kada teko spėlioti, ko verta žmogaus gyvybė? Mano brolio gyvybė tą rytą tebuvo verta kišeninio laikrodžio.
Dejavu? Pigus amerikoniski skaitalai/ filmai. Nu kam reikia taip viska "sukramtyti"? Ar tas skaitytojas neturi smegenu, pats nesusipras? Kam ta pompastika?
O ko verta kad ir tokia:
Stalinas ateme is manes ir namus, ir teti, o dabar dar - ir gimtadieni.
Na, ir cia tik gelytes. Tiesiog visas pasakojimo ir rasymo stilius toks - hiperbolizuotas ir perspaustas. O laiko sokinejimas - nuo dabarties link praeities, pastarosios idealizavimas (nieko cia blogo, bet ne tokiu primityviu budu), o kur dar amerikietiski juokeliai, neitikinantys vienpusiski veikeju paveikslai, sabloniski dialogai ir situacijos.
**Nesu isitikinus, tai ir klausiu tiesiog, kazin

Siaip tai net keista (keista del to, kad taip nuspejama

Cia as issakiau kuklia savo nuomone, kuri tikrai neprivalo sutapti su jusu