Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(daina323 @ 2011 11 27, 12:27)
Merginos, iskilo gal ir kvailas klausimas, bet...
Ar galima ryziu inde sildyti maista??? Ar jus tik ryzius jame verdat mikrobangineje? Norisi, kad daiktas tarnautu kiekviena diena, o ne i savaite karta  blush2.gif

skaiciau sio gaminio instrukcija kataloge ten parasyta, kad jo nenaudoti maisto sildymui unsure.gif kazkaip nera logikos, ryzius virti gali, o kita paruosta maista pasildyti jau ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 11 28, 11:23)
turiu lb. seniai. viska atidaro lb. greit ir be vargo. karta istikruju neatidare, bet skardine buvo deformuota siek tiek. apverciau ir atsidare (beje taip pat kondensuotas pienas buvo).

As tai jo net nemacius realiai, bet drauge sake, kad jis ir uzdaro konserva - ar tai tiesa? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 11 28, 12:12)
skaiciau sio gaminio instrukcija kataloge ten parasyta, kad jo nenaudoti maisto sildymui  unsure.gif  kazkaip nera logikos, ryzius virti gali, o kita paruosta maista pasildyti jau ne  doh.gif

Na tik as pirma paklausiu, o po to jau pas save radau ryziu puodo aprasyma blush2.gif Dekui visoms uz atsakyma 4u.gif
Naudojimo instrukcijoj raso, kad riebalu, mėsų nešildyti.... Taip pat ir dėl druskos, kad jei idesi, tai ilgiau virs... Virti ir sildyti galima tik kruopas su vandeniu, kitaip pakenkti galima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 11 28, 13:12)
skaiciau sio gaminio instrukcija kataloge ten parasyta, kad jo nenaudoti maisto sildymui  unsure.gif  kazkaip nera logikos, ryzius virti gali, o kita paruosta maista pasildyti jau ne  doh.gif

kuriu metu kataloge tai skaitete? dabartiniame tokios info apie si inda nera.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 11 28, 12:40)

Duoda knygele platintojams su visu indu aprasymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daina323: 28 lapkričio 2011 - 11:43
QUOTE(daina323 @ 2011 11 28, 13:27)
As tai jo net nemacius realiai, bet drauge sake, kad jis ir uzdaro konserva - ar tai tiesa?  biggrin.gif
Papildyta:

Na tik as pirma paklausiu, o po to jau pas save radau ryziu puodo aprasyma  blush2.gif Dekui visoms uz atsakyma 4u.gif
Naudojimo instrukcijoj raso, kad riebalu, mėsų nešildyti.... Taip pat ir dėl druskos, kad jei idesi, tai ilgiau virs... Virti ir sildyti galima tik kruopas su vandeniu, kitaip pakenkti galima.  unsure.gif

oi, uzdaryti nebandziau biggrin.gif
sunkiai tiketina, kad imanoma... bet gal tik nemoku, o imanoma g.gif

taip, druska ilgina gaminimo procesa.
Papildyta:
QUOTE(daina323 @ 2011 11 28, 13:42)
Duoda knygele platintojams su visu indu aprasymu  mirksiukas.gif

taip, bet cia raso, jog kataloge tai rado.
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2011 11 28, 12:27)
As tai jo net nemacius realiai, bet drauge sake, kad jis ir uzdaro konserva - ar tai tiesa?  biggrin.gif

Na tas uždarymas toks sąlyginis, kad kai gražiai atsidaro, tai kaip dangtelį po to vėl galima uždėti.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 11 28, 12:40)

QUOTE(gvilmina @ 2011 11 28, 12:43)
taip, bet cia raso, jog kataloge tai rado.

Ten, kur yra visu gaminiu aprasymai, man jis kaip katalogas tik be kainu, pas mane jis senesnio leidimo gal dabar tokios info nebera unsure.gif as norejau to indo ryziams, bet kai perskaiciau aprasyma, kad kitu produktu sildyti negalima atidejau pirkima. Yra dar reikalingesniu indeliu be ryziu indo.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2011 11 28, 15:58)
Na tas uždarymas toks sąlyginis, kad kai gražiai atsidaro, tai kaip dangtelį po to vėl galima uždėti.

aaa, jei taip-tada tikrai uzdaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2011 11 28, 10:22)
Mergaitės, o kaip jums konservų atidarytuvas, ar visus konservus atidaro? Aš įsigijusi, bet lietuviško kondencuoto pieno  kelintos skardinės nepavyksta atidaryti,

man atidaro. Viena buvo net deformuota truputį, bet atidarė.
Atsakyti
Man atidaro ne visas, jei tik skardinė tokia iš plonesnės skardos, tai tik lanksto ją, bet neatidaro, tada tenka traukt tą "tarybinį" atidarytuvą blush2.gif
Atsakyti
Man dar nei karto nebuvo taip,kad neatidarytu g.gif visokiu firmu perku skirtingu dydziu ir storumo dezutes, atidaro taip puikiai,kad man tai daiktas Nr.1 is TW 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 28, 17:24)
Man dar nei karto nebuvo taip,kad neatidarytu  g.gif  visokiu firmu perku skirtingu dydziu ir storumo dezutes, atidaro taip puikiai,kad man tai daiktas Nr.1 is TW  4u.gif

As ir tokia nuomone girdejau, bet kol kas 99Lt gaila tongue.gif
Atsakyti