Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Katinukas @ 2011 11 28, 17:42)
Man atidaro ne visas, jei tik skardinė tokia iš plonesnės skardos, tai tik lanksto ją, bet neatidaro, tada tenka traukt tą "tarybinį" atidarytuvą  blush2.gif

oi, cia tai tikrai keista... atidaro visas, kaip minejau, bent jau man 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daina323 @ 2011 11 28, 19:48)
As ir tokia nuomone girdejau, bet kol kas 99Lt gaila  tongue.gif

taip, kaina nemazai, kaip ir visko tw. gelbeja akcijos. taip ir isigijau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2011 11 28, 17:48)
As ir tokia nuomone girdejau, bet kol kas 99Lt gaila  tongue.gif

Tai niekada tokiu gaminiu neapsimoka pirkti katalogo kainom, visada reikia islaukti nuolaidu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 11 28, 17:24)
Man dar nei karto nebuvo taip,kad neatidarytu  g.gif  visokiu firmu perku skirtingu dydziu ir storumo dezutes, atidaro taip puikiai,kad man tai daiktas Nr.1 is TW  4u.gif

Tada pradedu manyti, kad su mano atidarytuvu kažkas ne taip g.gif , labai jau jis kaprizus rodo smile.gif
Atsakyti

i 
Tema skirta naudingiems patarimams, diskusijoms ir pan.
Skelbimų vieta - Skelbimų lentoje.

Moderatoriai

Atsakyti
Sveikos,
Gal kas zinot kada cia lygtai Gruodzio 1d. vyks Tupperware vakarelis Kedainiuose? Jei neklystu ax.gif Noriu suzinot kada ir kur...
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2011 11 29, 16:28)
Sveikos,
Gal kas zinot kada cia lygtai Gruodzio 1d. vyks Tupperware vakarelis Kedainiuose? Jei neklystu  ax.gif  Noriu suzinot kada ir kur...

cia is Kitaforma puslapiuko internettinio
Gruodžio 1 d. 18 val. laukiame Jūsų Kėdainiuose Švietimo centre, Josvainių gt. 40. svečių dienoje. Organizuoja grupė "Naktinės plaštakės",vadovė Rita R. Dalyvavimas nemokamas, kviečiame visus.
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 11 29, 15:37)
cia is Kitaforma puslapiuko internettinio
Gruodžio 1 d. 18 val. laukiame Jūsų Kėdainiuose Švietimo centre, Josvainių gt. 40. svečių dienoje. Organizuoja grupė "Naktinės plaštakės",vadovė Rita R. Dalyvavimas nemokamas, kviečiame visus.

O sakykit kas konkreciau vyksta ten? Gal galit papasakot? ax.gif
Atsakyti
noreciau, isgirsti nuomones apie dekoravimo maisiuka, jam kaip tik akcija.
kaip tie antgaliai, gal labai dideles tos skylutes? ar tinka tarkim meduoliukam ir kt. nedideliem sausainiam dekoruoti?
Atsakyti
Vienas antgaliukas yra labai plonas ir su juo galima dekoruot, bet siaip antgaliai yra normalaus dydzio, tiek dekoravimui, tiek idarui purkst ar net eklerams kept mirksiukas.gif Rekomenduoju gyvai pamatyt, kad nereiktu nieko kaltint paskui 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 11 29, 15:00)
noreciau, isgirsti nuomones apie dekoravimo maisiuka, jam kaip tik akcija.
kaip tie antgaliai, gal labai dideles tos skylutes? ar tinka tarkim meduoliukam ir kt. nedideliem sausainiam dekoruoti?

Sakyciau ir tas pats maziausias per didelis meduoliams dekoruot.
Atsakyti
kaip priziureti surines dangcio filtra, ar galima plauti su indu plovikliu? aciu
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2011 11 29, 23:44)
kaip priziureti surines dangcio filtra, ar galima plauti su indu plovikliu? aciu

jau buvo viena karta atsakyta jums,
284 postas, 24 psl.
Atsakyti