Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Pasisakysiu ir as biggrin.gif ape susirinkimus mirksiukas.gif gwilmina, jus turbut buvot konferencijoje, kad ten taip ilgu buvo... Siaip eiliniai susirinkimai, bent jau Vilneles, tiek Vilniuj, Siauliuose ar Panevezy po tiek ilgai nebuna - valandele ar dvi. Ir buna viena savaite susirinkimas (kur pristatomos savaites, menesio naujienos, naujoku programa ir apdovanojami labiausiai nusipelne), kita savaite - mokymai, kaip taisyklingai naudot indus ir gaut puikiu ideju. Nei karto nesimeldziau biggrin.gif Tiesiog zmonems nedalyvaujantiems vakareliuose, tai labai gera proga susipazinti su produkcija ir paturet gera laika 4u.gif
Atsakyti
nelabai turiu laiko vaikscioti i susirinkimus, o ir noro, beje blush2.gif tad tikrai pasikliauciau jusu siulymais mirksiukas.gif suma iki kokiu 150 lt , nes tai bus tik dalis dovanos 4u.gif
Atsakyti
Davija,tu teisi del susirinkimu,tai labai puiku naujokams, kai kyla daug klausimu, sveciams,kai nori paciupineti isbandyti, bet pvz.man Kaune susirinkimai po 2 val.yra per ilgai doh.gif nu atsibosta klausyti to pacio per ta pati...as isvargstu wacko.gif mega_shok.gif
aisq norisi inest ir nuosirdumo i susirinkimus ir juoku, bet kas per daug tas nesveika, vien susirinkimas 2 val., o poto dar visi pakyla is vietu ir tik tada visi eina viska apziureti , paciupineti gyvai...tai dar geras pusvalandis.
Turiu kliente kuriai tokie susirinkimai tikras rojus! Jai puiki proga istrukti is namu, pabendrauti, palikti maza vaika nors i menesi pora kartu teciui ir paplepeti, pasizmoneti kaip mes sakome, bet man, kuriai TW nera pagrindine veikla ir uzdarbio saltinis, o tik noras sau nusipirkti pigiau tie susirinkimai vargas doh.gif (na aisq ne visada, buna ir linksma, ir naujienu suzinai kuriu internete nebuna), bet 2,5 val.per ilgai g.gif
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2011 12 01, 23:14)
nelabai turiu laiko vaikscioti i susirinkimus, o ir noro, beje  blush2.gif  tad tikrai pasikliauciau jusu siulymais  mirksiukas.gif  suma iki kokiu 150 lt , nes tai bus tik dalis dovanos  4u.gif

tada siulau modulines dezutes biriems, mama tikrai bus patenkinta, jei ieskote daiktu su nuolaida. Konditerinis maiselis dar vertas demesio, jo kataloge nera, todel tai vel puiki proga ji isigyti.
Man asmeniskai yra nerealus "Šaldiklio dėžučių rinkinys", jas galima deti ir paprastai i saldytuva, jos labai patogios, nes kvadratines, pamastykite dar ir del ju, man ju 1 rinkinio maza, turiu ju daug! Super indeliai.Kaina: 89 Lt (vietoj 109).
Atsakyti
Pomona, as nueinu kai galiu, bet ir daugiau del to, kad susitikt su merginom, tupperwares deka, sutikau labai daug puikiu zmoniu bigsmile.gif 4u.gif Bet susirinkimas man ir geras jei iki valandos uztrunka....
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 12 02, 01:14)
nelabai turiu laiko vaikscioti i susirinkimus, o ir noro, beje  blush2.gif  tad tikrai pasikliauciau jusu siulymais  mirksiukas.gif  suma iki kokiu 150 lt , nes tai bus tik dalis dovanos  4u.gif

tada reiktu dar gal info ka ji labiausiai megsta daryti virtuveje 4u.gif
plieno puodai ir keptuves atkrenta, nes lb. brangu. ultra indai taip pat manau atkrenta. mikrobange naudoja daznai? butu indu geru uz jums tinkama kaina, bet reik zinot ar isvis kas tiktu.

silikono formos supratau, jog jokios netinka taip pat.

jei praktiskos reik dovanos-surines tinka, nes dar butu akcijinie pas visas manau ir patarnautu naudngai.

jei kazko grazaus, ne karta buvo pirkta keli elegancijos indai dovanu, kad graziai butu serviruojama tiek lauko pietus pavesineje, tiek stalas namuose. yra graziu daliu, o be to visad galima pirktis kt. indus i sia kolekcija. jusu startas, o toliau jau zmogus pats isigija laikui begant kas jam reikalingiausia.

http://tupperware.ip...ine/FallWinter/

psl. 50 -51

taip pat ir virtuvini uirankiu pasirinktai uz tokai suma galite nupirkti.
Atsakyti
Ar galima sūrinėje kartu laikyti fermentinį ir varškės sūrius?Ar į mini sūrinę telpa normalaus dydžio varškės sūris g.gif
Atsakyti
Man varskes suris surineje nesilaiko schmoll.gif gliaumeja blush2.gif ir is vis as tokiam suriui nerandu indo g.gif laikau kepimo popieriuje, tada jis man normalus buna.....
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2011 12 02, 17:48)
Ar galima sūrinėje kartu laikyti fermentinį ir varškės sūrius?Ar į mini sūrinę telpa normalaus dydžio varškės sūris g.gif

surineje laikau viska vienu metu-man lb. tinka.

mini surineje varskes suris netilps manau 4u.gif
Atsakyti
Mini sūrinėje, tikrai netilps varškės sūris smile.gif
Merginos patarkit, man reikia šluotelės plakimui. Kataloge yra dvi: metalinė ir plastmasinė. Kuri geresnė. Man reikia plakti ir verdančiame piene (ledams) ir šaltuose skysčiuose. Turėjau tokia ale maximine metalinę, tai labai greit iširo visa. Nutariau geresnę įsigyti, o dabar svarstau, kurią. Plastmasinė man mielesnė, bet bijau, kad jos negalima aukštoje temp. naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 12 02, 17:32)
Mini sūrinėje, tikrai netilps varškės sūris smile.gif
Merginos patarkit, man reikia šluotelės plakimui. Kataloge yra dvi: metalinė ir plastmasinė. Kuri geresnė. Man reikia plakti ir verdančiame piene (ledams) ir šaltuose skysčiuose. Turėjau tokia ale maximine metalinę, tai labai greit iširo visa. Nutariau geresnę įsigyti, o dabar svarstau, kurią. Plastmasinė man mielesnė, bet bijau, kad jos negalima aukštoje temp. naudoti  g.gif

Man labai patinka metalinė smile.gif : su ja ne tik plaku, bet ir kiaušinius virtus kai reikia išgriebt praverčia, ir bulvytes fri iš aliejaus išgaudau smile.gif
Kai paėmiau į ranką, man ta metalinė patogesnė pasirodė 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiuos, kad sausį pasiūlymuose bus dėžutės, kuriuos tobulai tinka miltams thumbup.gif Į 4 l indą 2 kg telpa laisvai 4u.gif Ir patogios labai: ir supilti, ir pasemti wub.gif
Tik brangokos pasirodė, bet juk, kai nusiperki, kainą pamiršti smile.gif

user posted image

8. Signature dėžutė 1,2 litro tik 59 Lt vietoj 69 Lt. Kodas 7830
9. Signature dėžutė 2,6 litro tik 69 Lt vietoj 87 Lt. Kodas 7831
10. Signature dėžutė 4 litro tik 79 Lt vietoj 96 Lt. Kodas 7824
11. Signature dėžutė 5,5 litro tik 99 Lt vietoj 110 Lt. Kodas 7825
12. Signature dėžutė 4 litro+5,5 litro tik 159 Lt vietoj 206 Lt. Kodas 7826

ir likę sausio pasiūlymai:

1. Pasiūlymas svečiams: užsakyk >85 Lt ir galėsi įsigyti 1 litro Eko butelį tik už 17 Lt vietoj 34 Lt. Kodas 5022
2. Iso Duo servofiksas tik 89 Lt vietoj 114 Lt. Kodas 5025
3. Dubenėliai trio po 600 ml (3 vnt) tik 49 Lt vietoj 59 Lt. Kodas 5024
4. Eco vandens filtras tik 135 Lt. vietoj 179 Lt. Kodas 7832 Susideda: 2 l ąsotis, filtravimo korpusas, filtro granulės 1 pakelis (granulės tarnauja 1 mėnesį).
5. Papildomos filtro granulės tik 29 Lt. Kodas 7553
6. Šaunios Tupperware žirklės tik 69 Lt vietoj 89 Lt. Kodas 5023
7. Micro Delight puikus indas omletui kepti mikrobangėje tik 54 Lt vietoj 59 Lt. Kodas 7827
Atsakyti