Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(ausriuks @ 2011 12 03, 10:51)
Ačiū merginos už atsakymus, reiškia rinksiuos metalinę. tada bus nebaisu visur ją kišti smile.gif Nes man ji labai naudojamas daiktas smile.gif

pvz. skystos teslos ji "nepaves"
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2011 12 03, 20:57)
gal zinot,kokio dydzio naujoji zalia duonine?

Aukštis 13 cm, plotis 25 cm, ilgis 33 cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 03 gruodžio 2011 - 21:18
QUOTE(gvilmina @ 2011 12 03, 21:13)
pvz. skystos teslos ji "nepaves"

O kaip suprasti "nepaves" subyres, ar tiesiog blogai maisys g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 12 03, 22:35)
O kaip suprasti "nepaves" subyres, ar tiesiog blogai maisys  g.gif

Tikrai maišo puikiai ir skystą tešlą 4u.gif , ir tirštą - nesubyrės tikrai tongue.gif
Atsakyti
As su ta sluotele net plikyta tesla darau. Labai ji man patinka. Kiausinius traukiu is puodo, ar spurgas is aliejau su ja isgriebiu. Su apvalia sluotele tikrai to nepadarysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 12 04, 16:23)
Su apvalia sluotele tikrai to nepadarysi bigsmile.gif

o kokia ji yra?
kokia kaina? bet ji dabar ne akcijine kaip suprantu
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 04, 16:44)
o kokia ji yra?
kokia kaina? bet ji dabar ne akcijine kaip suprantu

user posted image
Sluotele gelezine yra 6 nr, o ta apvali apie kuria kita kalbame yra pati paskutine 11nr.
kainos parasytos, akciju siems irankiams dabar nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 12 03, 23:35)
O kaip suprasti "nepaves" subyres, ar tiesiog blogai maisys  g.gif

man ji tiesiog linksta, nes vielos tos plakimo nera tokios jau tvirtos, nes ir nera tam skirta si sluotele. ji plakimui, o ne maisymui kazko. tesla juk neplakama. bet cia kievienai seimininkei gal savaip iseina biggrin.gif
Atsakyti
Gvilmina, aišku smile.gif Na blynams tiks, o ledams ir naminiam jogurtui tuo labiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 12 05, 00:55)
Gvilmina, aišku smile.gif Na blynams tiks, o ledams ir naminiam jogurtui tuo labiau  drinks_cheers.gif

oi ne, man tai blynams ji linksta, as ta plastikine naudoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuks @ 2011 12 04, 22:55)
Gvilmina, aišku smile.gif Na blynams tiks, o ledams ir naminiam jogurtui tuo labiau  drinks_cheers.gif

Tikrai tiks, tik atrodo, kad linksta. As gi sakiau, kad net plikyta tesla su ja maisau. o ji tikrai ne blynine. Niekas nesulusta. Ir naudoju jau 5 metus. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ieskau draugo sesei kaledines dovanos,noreciau kazka is sios firmos,ji megsta kepti visokius tortus ir pan, gal ka patartumet ir kad nebutu labai jau brangu blush2.gif
Atsakyti