Sveikos, ar dar vyksta,kaip anksciau, tuperrware pristatymo vakareliai?
QUOTE(Remigute @ 2011 12 07, 13:09)
Sveikos, ar dar vyksta,kaip anksciau, tuperrware pristatymo vakareliai?
o cia jus turite omenyje ka, viesuosius vakarelius ar uzdarus tik . na bet kokiu atveju vyskta ir tie ir tie , aisku priklauso dar is kokio miesto esat

QUOTE(inetum @ 2011 12 07, 12:48)
o cia jus turite omenyje ka, viesuosius vakarelius ar uzdarus tik . na bet kokiu atveju vyskta ir tie ir tie , aisku priklauso dar is kokio miesto esat 

Esu is Vilniaus, o kas juos vedate?

Na jei norite kad vakarelis butu pas jus namie , cia manau galite susitarti su kuria konsultante ir jos mielai praves, o jei norite i viesaji susirinkima kur garbina tw
tai paziurekit tvarkos linijos puslapiuka ir ten rasite susirinkimu datas ir vieta. www.tvarkoslinija.lt

Remigute, čia galite nueiti ir apžiūrėti visus gaminius ir mėnesio pasiūlymus:
Gruodžio 13 d. 18 val. svečių dienos Vilniuje, Mokytojų namuose didžiojoje salėje (salėje 300 vietų. tilps visi)
O aš vaišinu bandelėmis, keptomis ant silikoninio padėkliuko, kuriam dabar nuolaida - 69 Lt vietoj 88
Aš tingiu jas dailinti - tep lep ir viskas
Svarbu skonis
Gruodžio 13 d. 18 val. svečių dienos Vilniuje, Mokytojų namuose didžiojoje salėje (salėje 300 vietų. tilps visi)
O aš vaišinu bandelėmis, keptomis ant silikoninio padėkliuko, kuriam dabar nuolaida - 69 Lt vietoj 88
Aš tingiu jas dailinti - tep lep ir viskas

Asese super bandelės, gal receptuku pasidalinsi
Nors ir ne ta tema

QUOTE(ausriuks @ 2011 12 07, 21:49)
Aš kai truputį daugiau laiko turėsiu, prisėsiu ir surašysiu, nes turiu tik ant lapelio

Dabar TW besmegenio sveikinimai sulaukus žiemos

QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 08, 22:05)
Atvažiuok į Žemaitiją

Besmegenis vakar lipdytas, šiandien stovi irgi

QUOTE(Asese @ 2011 12 08, 21:13)
griūk negyvas, kaip pavydu

QUOTE(Asese @ 2011 12 08, 21:13)
Eik tu sau

Sveikos, noriu paklausti ar jum atidaro tvarkoslinijos puslapi?