Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(kandelaa @ 2011 12 15, 19:25)
Sveiki,
gal kas galetu man paaiskinti, kam naudoti toki oranzini skustuka su nemazais dantukais? bandziau apelsino zievele patarkuot, bet nieko nesigavo  unsure.gif  foto neturiu, bet gal kas supras, cia, kaip suprantu, is senesniu laiku sitas skustukas.

Morkoms siaudeliais pjaustyti 4u.gif Alia korejietiskoms morkoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 12 15, 21:26)

taip ir dar agurkui puikiai tinka alia kinietiskiems valgiams ruosti lotuliukas.gif
man jis patinka papuosimui pjaustau dar su juo visokias nesamones kai ikvepimas ateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 12 15, 22:26)

QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 16, 21:26)
taip ir dar agurkui puikiai tinka alia kinietiskiems valgiams ruosti  lotuliukas.gif
man jis patinka papuosimui pjaustau dar su juo visokias nesamones kai ikvepimas ateina  biggrin.gif

aciu, reiks bandyt 4u.gif
Atsakyti
noreciau Jusu nuomoniu,komentaru apie Servofiks inda,
ar geras , reikalingas ir t.t. beje, kokios jis talpos?
Atsakyti
QUOTE(kandelaa @ 2011 12 15, 21:25)
Sveiki,
gal kas galetu man paaiskinti, kam naudoti toki oranzini skustuka su nemazais dantukais? bandziau apelsino zievele patarkuot, bet nieko nesigavo  unsure.gif  foto neturiu, bet gal kas supras, cia, kaip suprantu, is senesniu laiku sitas skustukas.

skustukas julien ar kazkaip pan. vadinasi. na, sako naudotojos, jog juo iskart smulkina i puoda darzoves kazka gaminant. pati nenaudoju.
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 12:41)
noreciau Jusu nuomoniu,komentaru apie Servofiks inda,
ar geras , reikalingas ir t.t. beje, kokios jis talpos?

turiu daug metu, nuo pat atsiradimo. man idealus grikiu ruosimui, bet galimybes jo naudojimo dideles. gamina ir kompotus, ir jogurtus, ir kiausinius verda, ir pan. failiuka kazkur turejau su issamiu jo aprasymu, jei lb. reiks-paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 12 17, 12:44)
turiu daug metu, nuo pat atsiradimo. man idealus grikiu ruosimui, bet galimybes jo naudojimo dideles.

o sakykit,kokio dydzio cia jis (akcija jam)? ar jie yra skirtingu dydziu ar tik vieno?
Atsakyti
Receptai siam indui
Filmukas kaip paruosti zuvi su juo
Akcija 52-4 savaitemis: Iso Duo servofiksas tik 89 Lt vietoj 114 Lt. Kodas 5025
Dydis 3l
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2011 12 17, 14:59)
Akcija 52-4 savaitemis: Iso Duo servofiksas tik 89 Lt vietoj 114 Lt. Kodas 5025
Dydis 3l

na info jau susirankiojau, bt aciu ir jums.
taciau dar norejau ir jusu visu nuomone isgirst, tiesiog kaip buityje pravercia, kam daugiausiai naudojate ir pan., nes....... aprasyma paskaicius tai labai viliojanciai skamba ir galvoju,kaip iki siol issiverciau be jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 15:17)
na info jau susirankiojau, bt aciu ir jums.
taciau dar norejau ir jusu visu nuomone isgirst, tiesiog kaip buityje pravercia, kam daugiausiai naudojate ir pan., nes....... aprasyma paskaicius tai labai viliojanciai skamba ir galvoju,kaip iki siol issiverciau be jo  biggrin.gif

Mano seimynai jis labai patinka todel,kad grikiai jame niekada netaps kose, o visada tik birus (o mano seima ir megsta tik birius). Atsikeli ryte, uzpili verdanciu vandeniu ir eini praustis, kol nusiprausi ir grikiai gatavi thumbup.gif man del tokio paruosimo budo jis ziauriai patinka. Mano teta jame gamina lasisa ant garu ir darzoves jai labai patinka, kompota dziovintu vaisiu, galima ir kitokias kruopas jame gaminti. Kai negaminu grikiu, isemus sieteli tampa labai gera duonine (issilaiko ilgai bulkutes, pyragai), aisq jei neturit duonines, tuomet turesit ir gera pyragine. Kaip paprasta inda saldytuve galite naudoti. Budu daugir ivairiu, bet kiekvienas atsirenka pagal save kas jam labiausiai patinka mirksiukas.gif
Dar: mano pazystamos kurios turi mazus leliukus tai labai patenkintos, sake kosytes visokias gamina tame inde.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 17, 15:54)
Atsikeli ryte, uzpili verdanciu vandeniu ir eini praustis, kol nusiprausi ir grikiai gatavi  thumbup.gif 

o tarkim ir pienu verdanciu galima uzpilt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 16:09)
o tarkim ir pienu verdanciu galima uzpilt  g.gif

as asmeniskai pienu niekada nebandziau, bet manau logiska,kad galima, jei isbrinksta nuo vandens verdancio, tai isbrinkt turetu ir nuo pieno g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 14:17)
taciau dar norejau ir jusu visu nuomone isgirst, tiesiog kaip buityje pravercia, kam daugiausiai naudojate ir pan., nes....... aprasyma paskaicius tai labai viliojanciai skamba ir galvoju,kaip iki siol issiverciau be jo  biggrin.gif

Mūsų šeimoje lb pasiteisino šis pirkinys. Tačiau mes dažniausiai tik grikiams , perlinėms kruopoms agurkinei sriubai, visokioms pupelėms. Kažkaip nesąmonė man apvirti ryžius ar makaronus, paskui dėti į tą indą. Daugiau laiko susigaiįšta ir nlb suprantu kam g.gif
Pamiršau , lb einamas dalykas pas mus kompotai iš džiovintų vaisių. Lb mergina mano juos mėgsta. O tuos vaisius paskui sublenderiuoju ir gaunasi lb skanus desertas jai. 4u.gif
Atsakyti