Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(No comment @ 2011 12 17, 18:19)
perlinėms kruopoms agurkinei sriubai, visokioms pupelėms. 

ta prasme is vakaro uzpilat tas kruopas arba pupeles verdanciu vandeniu ir tada jau kita diena verdate ? nes jos pilnai servofikse tai neisverda g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 19:24)
ta prasme is vakaro uzpilat tas kruopas arba pupeles verdanciu vandeniu ir tada jau kita diena verdate ? nes jos pilnai servofikse tai neisverda  g.gif

tai, tik uzpilu. smile.gif
bet gi sriuboms ir nereikia, kad pilnai isvirtu.
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 12 17, 20:26)
tai, tik uzpilu. smile.gif
bet gi sriuboms ir nereikia, kad pilnai isvirtu.

taip taip, nereikia,
tiesiog svarstau ar man reikia to daikto, nes tik uzplikinti is vakaro galima ir paprastam inde, kompota is vaisiu taip pat galima daryti puode, kuris islaiko siluma ilgai g.gif
tai va cia tik pamastymai.....
gal dar kuri nors kkia nuomones isreiks, argumentuos, esu svarstymuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 19:44)
taip taip, nereikia,
tiesiog svarstau ar man reikia to daikto, nes tik uzplikinti is vakaro galima ir paprastam inde, kompota is vaisiu taip pat galima daryti puode, kuris islaiko siluma ilgai  g.gif
tai va cia tik pamastymai.....
gal dar kuri nors kkia nuomones isreiks, argumentuos, esu svarstymuose  blush2.gif

Na tas tiesa.
Siaip pagrindinis dalykas tai aisq grikiai.
O UK ebay psl be galo daug mazai naudotu uz kapeikas parduodama. Anglai apie grikius nezino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 12 17, 21:05)
Anglai apie grikius nezino hihihi.gif

nu man ju taip pat gali nebuti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 20:26)
nu man ju taip pat gali nebuti  biggrin.gif

tai (mano nuomone) gal tada ir neverta apsikrauti. nors siaip as tai lb dziaugiuosi juo. nors jogurtams naudoju kita specialu ne TW inda. tai gi viskam galima pakaitala rasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 12 17, 19:19)
Kažkaip nesąmonė man apvirti ryžius ar makaronus, paskui dėti į tą indą. Daugiau laiko susigaiįšta ir nlb suprantu kam  g.gif

o man ryziams labai patinka. Ypac vasara, kai renkasi sveciai valgyti šašlykų, niekad nežinai kada jie bus gatavi, plius ir lakstyk iš lauko prie puodo kad neišbėgtų.
as tik atėjus svečiams, uzpilu apvirus, suvynioju į rankšluostį ir nesvarbu kada bus gatavi šašlykai, ryžiai visada pasiruoše laukia valgytojų birūs ir šilti smile.gif thumbup.gif

o makaronų niekad neapverdu, tik užpilu vandeniu verdančiu ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas: 18 gruodžio 2011 - 17:15
man tai jis nepamainomas kompotams. Grikiu jame as neverdu.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 12 18, 17:46)
man tai jis nepamainomas kompotams. Grikiu jame as neverdu.

O pas mane tai jis turbut tik grikiams ir naudojamas, nes ryziams man nepakeiciamas ryziu indas i mikrobange, kompotu nelabai pas mane kas megsta, tai man jis grynai grikiu puodas, nors ir mikrobanges inde man jie nerealiai pasigamina, bet kadangi si turiu is labai senai ir vos ne pats pirmasis indas isigytas is TW, tai ir iprotis jame gaminti islikes g.gif
Atsakyti
kam naudojat signature dezutes? Ar jos patogios? Sandarios?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 17, 15:17)

taciau dar norejau ir jusu visu nuomone isgirst, tiesiog kaip buityje pravercia, kam daugiausiai naudojate ir pan.,

man pats didžiausias pliusas-kad grikiai neturi to specifinio kvapo.
Dažniausiai naudoju:
*šašlykams serviruoti,
*iškeptus kotletukus laikau jame kol šeimyna sugrįžta pietų.

man jis labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 12 18, 21:55)
kam naudojat signature dezutes? Ar jos patogios? Sandarios?

lb. patinka. tikrai smagios, ptaogios ypac stalciuose. kaina siu akcijiniu bus lb. lb. didele. nemanau, kad tiek verti. itin patogios istikruju del tokio tipo dangteliu. turiu keliu talpu.
Atsakyti